Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Varsator August 2014

/
/
/
633 Views

Horoscop Lunar Zodia Varsator August 2014
Vărsător
(21.01-18.02)
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă: ametistul • Zi norocoasă: miercuri # Numere norocoase: 4 şi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a şti • Locuri prielnice: cele aglomerate • Zonă erogenă: picioarele, gambele în special # Calităţi: altruism, independenţă, creativitate • Defecte: tendinţă spre extravaganţă

Horoscop Lunar Varsator August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn va face din nou cuadrat cu zodia ta de naştere, iar Marte va fi alături de el. Din păcate, greutăţile cu care te confrunţi vor continua să te macine şi nu-şi va fi prea uşor să găseşti rezolvări. Aşa că, îţi vei pierde răbdarea cu uşurinţă şi vei avea reacţii care ţi-ar deteriora relaţia cu cei din jur. încearcă să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Prin zodia Leului se vor perinda Jupiter, Soarele, Mercur şi Venus ceea ce va accentua interesul tău pentru
colaborări, dar şi pentru relaţia cu partenerul de viaţă. Oricum, vei primi tot felul de propuneri de a te implica în activităţi diverse şi, măcar din acest punct de vedere, şansa îşi va surâde. Uranus se va afla în zodia Berbecului şi va face o relaţie favorabilă, de sextil cu Vărsătorul. Calităţile tale intelectuale ar putea ieşi în evidenţă şi ar putea aduce soluţii pentru neplăcerile cu care te confrunţi în ultimul timp. Fii optimist, capul sus! După zile înnorate, vin zile cu soare.

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – CARIERĂ – 1-15 August
Această perioadă se anunţă destul de dificilă în ceea ce priveşte chestiunile profesionale. Lucrurile îţi ies greu, iar relaţia cu şefii este destul de tensionată. Dacă eşti implicat în colaborări şi acestea vor scârţâi, ceea cea te va îngrijora în bună măsură. Din fericire, relaţia cu colegii este bună, iar susţinerea lor te va ajuta să depăşeşti destul de uşor nemulţumirile mai sus-amintite. Este o perioadă în care va trebui să munceşti mult, să dai dovadă de conştiinciozitate şi, mai ales, să-ţi stăpâneşti impulsivitatea de moment.
Horoscop Lunar August 2014 Varsator – CARIERĂ – 16-31 August
La serviciu lucrurile evoluează în acelaşi ritm, dar reuşeşti să faci faţă mai bine situaţiilor, iar neînţelegerile cu superiorii ierarhici tind să se atenueze. Este posibil să te implici într-un proiect nou care îţi va da serios de furcă, dar care te va stimula din punct de vedere intelectual. în primele zile ale acestei perioade ar fi de preferat să eviţi discuţiile pe teme financiare la serviciu, căci oricum nu vei rezolva mai nimic. La sfârşitul lunii vei avea parte de unele mici schimbări care, însă, se vor dovedi avantajoase pentru tine.

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – DRAGOSTE- 1-15 August
Eşti tot mai interesat de chestiunile sentimentale, iar eforturile pe care eşti dispus să le faci pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia cu fiinţa iubită vor avea şi rezultate. Vor fi totuşi şi momente mai agitate căci impulsivitatea de moment te-ar putea determina să spui lucruri pe care, ulterior, le vei regreta. N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să se confrunte cu unele probleme la serviciu şi să aibă nevoie de susţinerea sau, măcar, de înţelegerea ta. La sfârşitul intervalului ai putea face o cucerire în anturajul.
Horoscop Lunar August 2014 Varsator – DRAGOSTE- 16-31 August
Relaţia cu prietenii, dar şi cu persoana iubită te ajută să-ţi îmbunătăţeşti echilibrul afectiv. încearcă să-ţi găseşti cât mai mult timp pentru a-l petrece cu cei apropiaţi. La începutul intervalului vei face cheltuieli pentru divertisment în compania fiinţei iubite şi va fi spre bucuria amândurora. Pe la jumătatea intervalului fiinţa iubită ar putea avea unele discuţii mai aprinse cu cei din familie şi ar fi bine să nu încerci să intervii. La sfârşitul lunii este posibil să revezi un mai vechi prieten.

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – SANATATE- 1-15 August
De energie nu vei duce lipsă, dar îţi va fi greu să o foloseşti într-un scop concret. Ai tendinţa de a te implica în foarte multe activităţi, ceea ce te face neglijent şi, în unele momente, chiar şi neatent. Este o perioadă în care prudenţa ar trebui pusă pe primul plan, altfel ai putea ajunge în situaţii destul de neplăcute. Aparatul urogenital va fi ceva mai sensibil în această perioadă aşa că, fii atent şi tratează cu seriozitate orice simptom. Evită să te agiţi mai mult decât e cazul căci există riscul unei tensiuni arteriale sau a apariţiei unei probleme ale aparatului circulator.
Horoscop Lunar August 2014 Varsator – SANATATE- 16-31 August
Eşti irascibil, iar implicarea în prea multe proiecte poate genera probleme de sănătate pe fond nervos. Ai nevoie de timp pentru odihnă şi relaxare căci oboseala acumulată în ultimul timp începe să-şi spună cuvântul. Vei avea o mai bună capacitate de regenerare, mai ales în prima jumătate a perioadei, aşa că este posibil ca în acest interval sănătatea ta să se îmbunătăţească. Starea psihică va fi ceva mai bună decât până acum, ceea ce ar putea avea şi efecte benefice asupra stării de sănătate.
ZILE FAVORABILE
5 august este o zi favorabilă noilor iniţiative.
18 august este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
ZILE NEFAVORABILE
1 august este o zi defavorabilă serviciului.
10 august este o zi defavorabilă sănătăţii.

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Varsator – BANI- 1-15 August
Şansa de a câştiga diverse sume de bani se va vedea mai ales în ceea ce priveşte colaborările. Este posibil să primeşti nişte oferte interesante la care ar fi de dorit să te gândeşti cu seriozitate. Pe la mijlocul intervalului neatenţia te-ar putea pune în situaţia de a primi o amendă zdravănă. Totuşi, conjunctura generală îţi va permite să ieşi cu bine chiar şi din situaţiile mai puţin fericite în care te vei afla. La sfârşitul perioadei, ai putea primi un cadou sau ai putea obţine un împrumut în condiţii avantajoase.
Horoscop Lunar August 2014 Varsator – BANI- 16-31 August
Abilităţile tale de manevrare a banilor se vor îmbunătăţi aşa că, te-ai putea implica în afaceri avantajoase mai ales din punct de vedere financiar. Totuşi, în intervalul 18-21 august, neatenţia te-ar putea determina să faci o greşeală ce te va costa destul de mult la propriu. Pe de altă parte, este o perioadă în care ai putea fi victima unei înşelăciuni, aşadar, prudenţa trebuie pusă pe primul plan. Partenerul ar putea avea şi el unele câştiguri spre sfârşitul lunii astfel încât situaţia financiară a familiei se va îmbunătăţi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 82

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017