Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Capricorn August 2014

/
/
/
708 Views

Horoscop Lunar Zodia Capricorn August 2014
Capricorn
(22.12-20.01)
Semn de pământ, cardinal, feminin • Planeta dominantă: Saturn • Piatră preţioasă: onixul • Zi norocoasă: sâmbătă • Numere norocoase: 1 şi 3 • Culoare: verde închis şi negru • Metal: plumbul • Verb caracteristic: a utiliza # Locuri prielnice: cele retrase şi liniştite $ Zonă erogenă: spatele, abdomenul, genunchii • Calităţi: stabilitate, hărnicie, tenacitate # Defecte: încăpăţânare, intoleranţă

Horoscop Lunar Capricorn August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn, patronul zodiei tale, se va afla şi în această lună în Scorpion, influenţându-ţi într-o oarecare măsură relaţia cu prietenii şi interesul pentru activităţile sociale. Vei simţi nevoia să-şi consolidezi relaţiile mai vechi, dar, pe de altă parte, vei avea şi unele nemulţumiri pe care, însă, nu are rost să încerci să le rezolvi acum. Pluton se va afla în zodia ta de naştere accentuându-ţi încăpăţânarea, tenacitatea şi perseverenţa. De asemenea, vei beneficia de o putere de
muncă sporită şi de o bună capacitate de autoregenerare. Deşi interesul pentru activităţile sociale va fi mare, manifestările tale vor fi ceva mai precaute. Neptun se va afla în zodia Peştilor, în casă a lll-a în horoscopul tău general. Prin urmare, intuiţia, inspiraţia şi creativitatea se vor îmbina în mod fericit şi-şi vor da ocazia să faci lucruri deosebite. Totuşi, fii cât se poate de rezonabil şi nu te mândri, fiindcă, altfel, vei scăpa din vedere lucruri care îţi pot fi de folos.

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – CARIERĂ – 1-15 August
Conjunctura generală în ceea ce priveşte situaţia ta profesională se va relaxa considerabil faţă de luna anterioară aşa că, la serviciu, atmosferă va fi mai plăcută. Vei putea să-ţi pui în valoare calităţile, de cele mai multe ori, vei reuşi să te faci remarcat. Colaborările se vor dovedi avantajoase în cea mai mare parte a intervalului aşa că, nu refuza propunerile care ţi se vor face. Pe la mijlocul intervalului o problemă pe care ai considerat-o rezolvată va reveni în atenţia ta şi te va obliga la un efort susţinut.
Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – CARIERĂ – 16-31 August
Va trebui să faci o călătorie pentru a finaliza o activitate la care ai muncit mult până acum. De asemenea, va trebui să rezolvi tot felul de lucrări care vor necesita un efort destul de mare. în cazul în care ai o colaborare cu parteneri străini, şansa îţi va surâde pe la jumătatea intervalului şi ai putea obţine un avantaj nesperat. Unele neînţelegeri cu şefi ar putea să apară în a doua săptămână a perioadei, dar acestea ar putea fi rezolvate fără a face un efort deosebit. în ultimele zile ale lunii ai putea obţine o a- probare sau o promisiune de ajutor din partea unui prieten.

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – DRAGOSTE- 1-15 August
Relaţia cu partenerul va fi deosebit de importantă pentru tine pe parcursul acestei perioade, iar clipele petrecute împreună te vor ajuta să te relaxezi şi să depăşeşti mai uşor problemele cotidiene. De asemenea, este foarte posibil ca partenerul să aibă o realizare în plan social sau profesional. Relaţia cu prietenii, în schimb, va fi ceva mai tensionată şi vor fi momente în care nu vei reuşi să ajungi la un numitor comun cu ei. N-ar fi exclus ca şi familia să-şi exprime nemulţumirea faţă de anturajul în care-ţi petreci timpul liber.
Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – DRAGOSTE- 16-31 August
Sentimentele tale vor fi mai entuziaste şi vei fi mai dornic să te manifeşti decât în mod obişnuit. Este o perioadă bună pentru a pleca în concediu alături de prieteni şi de fiinţa iubită. Dacă nu ai liber încearcă măcar la sfârşit de săptămână o ieşire în afara localităţii. în cazul în care eşti căsătorit vei avea unele discuţii cu partenerul de viaţă legate de chestiuni gospodăreşti. Vei reuşi să obţii acordul acestuia în legătură cu unele schimbări pe care doreşti să le faci. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil.

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – SANATATE- 1-15 August
Energia fizică va fi la limita superioară pe tot parcursul intervalului, dar implicarea în prea multe activităţi nu va fi benefică pentru sănătatea ta. Agitaţia, stresul ar putea determina apariţia unor probleme pe fond nervos, iar zona cea mai sensibilă va fi inima. încearcă să-ţi păstrezi timp pentru activităţi care să te relaxeze şi orientează-ţi energia spre activităţile care sunt prioritare, fără a face exces de zel. Intervalul 8-11 august ţi-ar putea aduce o accentuare a unora din problemele de sănătate cu care te-ai confruntat până a- cum, dar şi o stare de oboseală şi o mai mare nevoie de confort.
Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – SANATATE- 16-31 August
De energie nu vei duce lipsă nici în aceste zile, dar ar fi de preferat să o foloseşti pentru diverse activităţi practice. Oricum, acestea îţi sunt mai la îndemână. Şi din punct de vedere mental vei funcţiona excelent căci inteligenţa, inventivitatea şi inspiraţia te vor ajuta să găseşti rezolvări chiar şi pentru cele mai complicate situaţii. La începutul intervalului ar trebui să fii foarte atent căci consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun poate duce la accentuarea unor probleme de sănătate.
ZILE FAVORABILE
3 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu fiinţa iubită.
16 august este o zi favorabilă pentru chestiunile financiare.
ZILE NEFAVORABILE
11 august este o zi defavorabilă sănătăţii.
22 august este o zi defavorabilă situaţiei materiale.

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – BANI- 1-15 August
Chestiunile financiare nu-ţi vor ridica probleme serioase chiar dacă şi cheltuielile vor fi destul de mari în acest interval. Oricum, vei avea posibilitatea să-ţi pui în practică proiecte mai vechi, iar rezultatele nu vor întârzia prea mult să apară. Vei face însă tot felul de cheltuieli în cămin pentru a repara tot felul de stricăciuni sau pentru a-ţi înnoii aparatura electrocasnică. Pe la jumătatea intervalului vei cheltui ceva bani pentru a participa la diverse activităţi sociale, dar n-ar fi exclus nici ca unul dintre prieteni să aibă nevoie de suportul tău material.
Horoscop Lunar August 2014 Capricorn – BANI- 16-31 August
Perioadă va debuta bine căci rezultatele bune pe care le vei avea în plan profesional ţi-ar putea aduce o îmbunătăţire a situaţiei materiale. De asemenea, ai putea găsi noi surse de câştiguri datorită unor activităţi extra-profesionale în care eşti implicat. Şi speculaţiile financiare pe care le vei face în aceste zile se vor arăta inspirate. Pe la mijlocul intervalului este posibil să apară unele blocaje în afacerile în care eşti implicat. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie, este bine să ştii că efortul financiar va fi ceva mai mare decât te aştepţi. Prin urmare, ori te împrumuţi, ori o laşi pe altădată.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 40

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017