Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Varsator Septembrie 2013

/
/
/
794 Views

Vărsător (21.01-18.02)

Horoscop Lunar VarsatorSeptembrie

Caracterizare generală Vărsător
Vărsătorul este cel de-al unsprezecelea semn zodiacal şi influenţează persoanele născute între 20 ianuarie şi 18 februarie. Nativul Vărsător este înzestrat cu o energie mentală deosebită. în aparenţă este liniştit şi răbdător, dar are uneori izbucniri bruşte, neaşteptate care-i fac pe cei din jur să-l considere puţin ciudat. Este atras de lucruri noi care sunt deosebite de comun şi interesante. Nu suportă rutina decât pentru puţin timp. Independent, cerebral şi activ, el simte permanent nevoia de a face ceva util, pe măsura aptitudinilor pe care le au. Sentimentali, sensibili şi emotivi, nu pun preţ exagerat pe viaţa lor sexuală, preferând să vadă un om dincolo de aspectul său fizic şi să-i descopere calităţi care să-l facă un viitor bun prieten.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Varsator– CARIERĂ
•1-15
Eforturile tale în plan profesional nu au rezultatele pe care le aastepţi şi asta te face ceva mai pesimist. Cu toate acestea, atmosfera •a serviciu este plăcută şi reuşeşti să te descurci bine mai ales că beneficiezi şi de sprijinul colegilor. Dacă vei fi conştiincios şi vei munci mU|t vei avea şi rezultate, chiar dacă nu imediate. Oricum, ceea ce vei realiza în această perioadă se va dovedi în timp o construcţie solidă. începând cu data de 12 septembrie, şansa îţi va surâde în- tr_o mai mare măsură, iar inspiraţia it> va da ocazia să-ţi pui în practică proiectele profesionale.
•16-31
Lucrurile vor evolua ceva mai bine decât în perioada precedentă, dar de muncă nu vei scăpa nici mmăcar un pic. Vor mai exista unele discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici, dar dacă vei reuşi să-ţi păstrezi calmul acestea nu-ţi vor crea neplăceri. Mare atenţie şi dacă eşti implicat în colaborări, deoarece impulsivitatea de moment poate determină apariţia unor neînţelegeri majore. în ultimele zile ale lunii va trebui să fii mai atent la activităţile de rutină în care eşti implicat.
•1-15
Implicarea ta în relaţia cu partenerul va fi ceva mai superficială în această perioadă. Vei avea tendinţa de a fi ceva mai pisălog ceea ce ţi-ar putea aduce reproşuri din partea fiinţei iubite. Dacă eşti căsătorit sau măcar implicat într-o relaţie stabilă, riscul de a avea discuţii în contradictoriu este foarte mare. Fii foarte atent căci orice vorbă spusă la întâmplare poate genera discuţii aprinse. Mai ales intervalul 5-11 septembrie se anunta a fi deosebit de tensionat şi dacă nu vei fi atent nu este exclusă o ruptură.
•16-31
La începutul intervalului vei încerca să te pui de acord cu partenerul în legătură cu unele proiecte care vă interesează pe amândoi în egală măsură. încearcă să-ţi păstrezi calmul. Pe la mijlocul intervalului ai putea pleca, alături de persoana iubită, într-o călătorie ceea ce vă va ajuta să depăşiţi mai uşor nemulţumirile din ultimul timp. Noi tensiuni se anunţă în intervalul 25-30 septembrie. N-ar fi exclus ca în aceste zile partenerul să se confrunte cu o problemă mai dificilă la serviciu sau poate avea o neînţelegere cu cineva din familie.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Varsator– SĂNĂTATE
•1-15
Energia fizică de care dispui este foarte mare, dar îţi va fi greu să o foloseşti în mod eficient. Vei avea tendinţa de a te implica în tot felul de proiecte riscante care ţi-ar putea aduce neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Aparatul circulator va fi ceva mai sensibil în această perioadă. încearcă să-ţi păstrezi calmul în orice situaţie şi, mai ales, nu te suprasolicita din punct de vedere nervos căci există riscul ca în intervalul 5-12 septembrie să ai parte de o creştere a tensiunii arteriale.
•16-31
In continuare eşti irascibil şi ai tendinţa de a te implica în mai multe activităţi o dată. încearcă să-ţi stabileşti cu atenţie priorităţile, altfel nu vei finaliza mare lucru. Activităţile practice te-ar putea ajuta într-o oarecare măsură să-ţi fructifici mai eficient energia aşa că, nu le ocoli. în cazul în care ai o suferinţă cronică va trebui să-i acorzi toată atenţia căci, până pe data de 21 septembrie, ea s-ar putea acutiza. Zona mai sensibilă rămâne cea a aparatului circulator, dar n-ar fi exclus nici să apară probleme de natură reumatică care necesită îngrijiri speciale.
ZILE FAVORABILE
•3 septembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
•12 septembrie este o zi favorabilă activităţilor de serviciu.
ZILE NEFAVORABILE
•6 septembrie este o zi nefavorabilă sănătăţii.
•25 septembrie este o zi nefavorabilă comunicării.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Varsator– BANI
• 1-15
Situaţia financiară va fi mulţumitoare în această perioadă. Oricum, interesul tău pentru chestiunile materiale va fi peste nivelul obişnuit. Ai şansa unor câştiguri din activităţi comerciale sau, dacă nu faci afaceri, poţi ieşi la cumpărături. Vei găsi exact ceea ce-ţi doreşti, la preţuri accesibile. Este posibil să obţii câştiguri şi din colaborări sau prin intermediul partenerului de viaţă. în ultimele zile ale intervalului şansa unor câştiguri va creşte considerabil, ceea ce te va ajuta să faci faţă cheltuielilor.
• 16-31
în continuare, eşti interesat de rezolvarea unor chestiuni financiare, dar, mai ales, la începutul intervalului va trebui să fii mult mai prudent. Mai ales în perioada 16- 19 septembrie ar trebui să eviţi implicarea în proiecte financiare cu grad mare de risc şi să fii foarte atent dacă ai de semnat acte financiar-contabile. Dacă vei pleca într-o călătorie este foarte posibil ca în aceste zile cheltuielile să fie mult peste aşteptări. în a doua jumătate a intervalului lucrurile vor evolua mai bine în sensul că vei scăpa de pericolele mari, deci nu vei mai face cheltuieli peste buget.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 47 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017