Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Varsator Mai 2013

/
/
/
466 Views

Horoscop Lunar Varsator Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALĂ:
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă:ametistul #Zi norocoasă: miercuri •Numere norocoase:
4 şi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a Şti
• Locuri prielnice: cele aglomerate • Zonă erogenă: picioarele, gambele în special • Calităţi: altruism, independenţă, creativi tate • Defecte: tendinţă spre extravaganţă
Saturn aflat în zodia Scorpionului va face cuadratura cu zodia ta de naştere ceea ce-ţi va bloca iniţiativele, mai ales în plan profesional. De asemenea, vei simţi o mai mare nevoie de siguranţă şi stabilitate în viaţa ta. Din fericire, Jupiter se va afla ca şi până acum în zodia Gemenilor susţinându-ţi iniţiativele şi ajutându-te să rezolvi mai uşor problemele cu care te confrunţi. Mai ales în a doua jumătate a lunii, când alături de Jupiter în Gemeni se vor mai afla Venus, Mercur şi Soarele nevoia dar şi oportunităţile de a te implica în activităţi de divertisment se vor accentua. Vei fi implicat în tot felul de proiecte în timpul liber ceea ce-ţi va face mare plăcere şi te va ajuta să depăşeşti momentele mai tensionate de care nu vei duce lipsă, având în vedere faptul că Marte se va afla în Taur, în cuadratură cu zodia ta de naştere.
PERSONALITĂŢI
Matt Dillon, Bobby Brown, Jennifer Jason Leigh
Horoscop Lunar Mai 2013 Varsator – CARIERA
1-15 mai
Ritmul tău la serviciu va fi ceva mai lent în această perioadă, iar mintea îţi va fi cam împrăştiată. îţi va fi destul de greu să faci faţă tuturor cerinţelor şi vei avea sentimentul să munceşti în zadar. Vei avea nevoie de foarte multă răbdare şi de perseverenţă pentru că totul îţi va ieşi mai greu şi mai târziu. Relaţia cu şefii va fi ceva mai dificilă şi ar fi bine să te fereşti din calea lor, mai ales la începutul lunii. încearcă să te ocupi cu precădere de activităţi care nu necesită o reacţie promptă. De asemenea, ai fi avantajat dacă ai încerca finalizarea unor lucrări decât demararea unor proiecte noi. în ultimele zile ale intervalului ai putea primi o propunere de colaborare extrem de tentantă.
16-31 mai
în continuare vei fi nemulţumit caci va trebui sa munceşti tot mai mult pentru a rezolva chiar şi chestiuni mărunte. Din fericire, te vei bucura de o mai mare susţinere în această perioadă aşa că, ai putea rezolva câte ceva din ceea ce ţi-ai propus. în cazul în care doreşti să faci o schimbare de mai mare anvergură la serviciu ar fi de preferat să gândeşti în detaliu fiecare mişcare. Sfătuieşte-te cu cei apropiaţi şi mai ales nu lua decizii sub presiunea impulsului de moment. La sfârşitul lunii este posibil să ai o discuţie cu unul dintre colegi legată de o lucrare pentru care sunteţi amândoi responsabili. Evită să-ţi susţii cu prea multă vehemenţă punctele de vedere, căci nu vei reuşi decât să tensionezi atmosfera.
Horoscop Lunar Mai 2013 Varsator – Zile favorabile
7 mai este o zi favorabilă investiţiilor.
27 mai este o zi favorabilă relaţiei cu prietenii.
Horoscop Lunar Mai 2013 Varsator – DRAGOSTE
1-15 mai
Din punct de vedere sentimental eşti avantajat. Te bucuri de simpatia persoanelor de sex opus şi oriunde te duci ţi se vor face complimente, iar calităţile tale vor fi unanim apreciate. Nici ocaziile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Vei primi invitaţii de tot felul care-ţi vor face plăcere şi-ţi vor da posibilitatea să depăşeşti mai uşor stresul cotidian, interesul pentru distracţii, dar şi pentru relaţia cu fiinţa iubită va creşte considerabil după data de 9 mai. Pe de altă parte, dacă eşti căsătorit este posibil ca partenerul să-şi manifeste gelozia. încearcă să fii calm şi evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu. O reuşită a fiinţei iubite vă va bine dispune pe amândoi.
16-31 mai
Continui să te bucuri de simpatie, iar farmecul personal nu va trece neobservat nici la serviciu, dar nici în anturaj. Nevoia de distracţie va fi destul de mare, iar sentimentele tale vor fi entuziaste, dar în anumite momente, cam superficiale. Este un moment în care ar fi de preferat să nu faci schimbări de anvergură în viaţa ta sentimentală. Pe la mijlocul intervalului este posibil ca o persoană din familie să intervină în relaţia cu partenerul generând astfel unele tensiuni. încearcă să fii diplomat şi să amâni discuţiile serioase pentru o perioadă când vei fi mai calm, mai relaxat. în ultimele zile ale lunii sentimentele tale vor fi mai profunde, iar nevoia de a ţi le exprima, mai mare decât în mod obişnuit.
Zile nefavorabile
5 mai este o zi nefavorabilă relaţiei cu rudele mai îndepărtate.
25 mai este o zi defavorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Mai 2013 Varsator – SĂNĂTATE
1-15 mai
Sănătatea ar trebui să fie între priorităţile tale în această lună. Mai ales dacă ai o suferinţă cronică, ea poate reveni în atenţia ta dându-ţi ceva bătaie de cap. Orice neglijenţă poate genera accentuarea unei suferinţe şi chiar te-ar putea obliga să te internezi pentru câteva zile. Irascibilitatea te poate şi ea determina să te implici în situaţii de risc ceea ce nu e de natură să te avantajeze. Fii foarte atent, mai ales în primele zile ale lunii deoarece este posibil să ai parte de un mic accident sau de o discuţie extrem de tensionată în familie. Activităţile practice te-ar putea ajuta să fii ceva mai eficient, să descarci într-un mod benefic surplusul de energie. Gândeşte-te bine înainte de a lua o decizie în orice domeniu.
16-31 mai
in continuare eşti extrem de irascibil şi nu ai stare pentru nimic. Sănătatea fizică nu este chiar punctul tău forte, dar dacă vei reuşi să te menajezi nimic neplăcut nu se va întâmpla. Prin urmare, păstrează-ţi timp pentru activităţi care să te relaxeze şi să te ajute să faci faţă mai bine stresului din ultimul timp. Din punct de vedere mental funcţionezi cât se poate de bine căci dovedeşti o excelentă capacitate de concentrare, creativitate şi capacitate de a face conexiuni rapide. Din fericire, vei avea parte şi de evenimente beneficie care te vor ajuta să fii mai optimist, mai încrezător. Ieşirile cu prietenii, întâlnirile cu fiinţa iubită îţi vor permite să-ţi menţii un tonus bun.
Vărsătorul nu manifestă un interes deosebit pentru evoluţia în plan profesional. îşi doreşte o profesie pe care să o facă cu pasiune. Poate fi savant, scriitor, artist, dar şi inginer mecanic sau electronist.
Horoscop Lunar Mai 2013 Varsator – BANI
1-15 mai
Situaţia financiară este mulţumitoare. Reuşeşti să câştigi suficient cât să-ţi permiţi să faci faţă tuturor cheltuielilor, iar părinţii îţi vor da o mână de ajutor în acest sens. Este o perioadă bună pentru investiţii imobiliare sau pentru a îţi îmbunătăţi confortul în apartament. Mai ales la începutul lunii te vei arăta inspirat aşa că, ai putea chiar să participi la jocuri de noroc sau să te implici în speculaţii financiare. Totul va trebui făcut însă cu măsură. Şansa îţi va surâde şi dacă vei dori să semnezi contracte dar asta doar în intervalul 7-11 mai. Până atunci există riscul să pierzi din vedere detalii importante şi în final să constaţi că ai greşit. O activitate pe care o practici in timpul liber ţi-ar putea aduce oarece câştiguri la sfârşitul intervalului.
16-31 mai
Situaţia financiară este mulţumitoare, dar tendinţa de a cheltui excesiv pentru activităţi de divertisment ţi-ar putea da peste cap în scurtă vreme echilibrul bugetar. în cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie în intervalul 20-26 mai este bine să ştii că vei avea cheltuieli peste aşteptări. Tot în această perioadă copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de o mai mare susţinere materială din partea ta. Oricum, intervalul mai sus amintit va fi unul în care cheltuielile vor fi peste nivelul câştigurilor. O rudă apropiată ţi-ar putea da o informaţie care, folosită corespunzător îţi va aduce mici câştiguri. în schimb, dacă ţi se propune să te implici într-o afacere de mai mare anvergură, studiază cu atenţie fiecare detaliu.
DRAGOSTE
Viaţa sexuală nu îl interesează în mod special. Este totuşi sensibil şi emotiv.
Partener ideal: Gemeni, Balanţă

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 23

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017