Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Vărsător Iunie 2013

/
/
/
346 Views

HOROSCOP LUNAR IUNIE 2013 – Vărsător
Vărsător
(21.01-18.02)
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă: ametistul • Zi norocoasă: miercuri • Numere norocoase: 4 şi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a şti • Locuri prielnice: cele aglomerate 9 Zonă erogenă: picioarele, gambele în special • Calităţi: altruism, independenţă, creativitate Defecte: tendinţă spre extravaganţă
CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla până aproape de sfârşitul lunii în zodia Gemenilor dându-ţi posibilitatea să faci lucruri deosebite. Nu amâna ceea ce poţi realiza acum căci spre sfârşitul lunii planeta va părăsi aceasta zodie şi lucrurile vor evolua ceva mai greu. Alături de Jupiter se vor mai afla în Gemeni, Soarele, Marte şi pentru câteva zile şi Venus. în consecinţă, ocaziile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate aşa că, te vei simţi cât se poate de bine. Uranus se va afla şi în aceasta lună în zodia Berbecului susţinând zodia ta de naştere printr-un sextil. Pe de-o parte capacităţile tale intelectuale vor fi accentuate, dar pe de altă parte, vei fi mai dinamic, iar iniţiativele tale se vor bucura de aprecierea celor din jur. Din păcate, având în vedere cuadratura pe care o face Uranus cu Pluton, este posibil ca în cazul unei călătorii să faci cheltuieli peş te aşteptări.
28 CARIERĂ
• 1-15
Marile probleme cu care te confrunţi nu-şi vor găsi încă rezolvarea, dar totuşi situaţia va fi mai relaxată. Unele dintre proiectele în care eşti implicat vor putea fi încheiate cu bine, iar şefii vor concluziona că eforturile tale au fost eficiente. La serviciu atmosferă va fi destul de agitată, dar vei beneficia de o bună comunicare cu colegii. Este posibil să fie făcute unele schimbări, dar acestea nu te vor influenţa într-o prea mare mă sură. Dacă ai nevoie de o aprobă re, şansa va fi de partea ta mai ales spre sfârşitul intervalului.
• 16-30
în această perioadă vor fi foarte multe de făcut la slujbă, dar cooperarea cu colegii va merge bine. Prin urmare, în ciuda faptului că vor fi momente în care va trebui să munceşti foarte mult, micile realizări vor face să nu resimţi oboseala şi să fii mai mulţumit decât până acum. Pe la mijlocul intervalului unul dintre colegi ar putea avea o problemă de sănătate şi va trebui să preiei o parte din lucrările lui. După data de 27 iunie unul dintre proiectele în care eşti implicat îţi va da ceva de furcă.
25 DRAGOSTE
• 1-15
Norocul încă îţi surâde în plan sentimental. Pe de altă parte, fii foarte atent căci orice vorbă spusă la întâmplare poate crea tensiuni în relaţia cu partenerul. în intervalul 6-11 Iunie ar trebui să eviţi discuţii pe teme financiare deoarece este puţin probabil să ajungeţi la un acord. Tot în aceste zile este posibil ca partenerul să plece la un drum, motiv de reproşuri şi nemulţumiri. Spre sfârşitul intervalului lucrurile se vor mai relaxa şi nemulţumirile îşi vor găsi o rezolvare satisfăcătoare.
• 16-30
Interesul tău pentru relaţia cu persoanele de sex opus tinde să crească şi acest lucru ar putea genera manifestări de gelozie din partea fiinţei iubite. Dacă eşti sin gur ocaziile de a face o cucerire nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Şi la serviciu ai putea face o bună impresie unei persoane de sex opus mai ales la începutul intervalului, în timpul liber ai putea călătorii alături de fiinţa iubită şi acest lucru te-ar putea ajuta să-ţi consolidezi relaţia de dragoste. După data de 27 iunie norocul ta în plan sentimental se va diminua.
SĂNĂTATE
• 1-15
Vei avea mici probleme de sănătate care-ţi vor da însă de furcă pe aproape tot parcursul intervalului. Aparatul respirator va fi ceva mai sensibil, dar şi stomacul ţi-ar putea crea probleme. Alimentaţia ar trebui aleasă cu grijă şi, în plus, evită consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun. Totuşi, luna va debuta favorabil căci dacă până acum ai făcut nişte analize ai putea primi rezultatul, care va fi satisfăcător. Pe la jumătatea perioadei este posibil să te confrunţi cu o răceală rebelă care nu va trece prea uşor.
• 16-30
în continuare se menţine sensibilitatea aparatul respirator, dar din fericire, energia fizică de care dispui te ajută să depăşeşti mai uşor micile neplăceri. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi, iar capacitatea de concentrare şi inteligenţa practică îţi vor da ocazia să ieşi în evidenţă oriunde te duci. începând cu data de 22 iunie cei care au o suferinţă cardiacă ar trebui să-i acorde multa atenţie deoarece aceasta s-ar putea accentua. Spre sfârşitul lunii vei fi oarecum protejat în ceea ce priveşte sănătatea, şi totul se vă rezolva mai uşor.
ZILE FAVORABILE
1 iunie este o zi favora bilă în plan financiar.
14 iunie este o zi favora bilă pentru carieră.
ZILE NEFAVORABILE
10 iunie este o zi în care pot apărea probleme le gate de comunicarea cu cei din jur.
6 iunie este o zi nefavorabilă pentru activităţile de la serviciu.
BANI
• 1-15
Se anunţă o perioadă extrem de agitată în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Pe de-o parte vei avea câştiguri peste nivelul obişnuit, dar, pe de altă parte, şi cheltuielile vor creşte. Câştigurile vor veni atât prin intermediul ser viciului cât şi al unor activităţi extra-profesionale în care eşti implicat. Cheltuieli vei face mai ales pentru activităţi de divertisment, în compania fiinţei iubite. Ai putea să participi şi la jocuri de noroc, dar, atenţie, căci n-ar fi exclus să pierzi. Nici activităţile speculative nu sunt indicate.
• 16-30
Zeiţa Foruna îţi va surâde într-o mai mare măsură în această perioadă decât până acum, chiar dacă ai tendinţa de a cheltui excesiv pentru distracţii. Chiar de la începutul intervalului ai putea beneficia de un ajutor substanţial de la prietenii aflaţi pe alte meleaguri, în schimb, pe la mijlocul intervalului ai putea avea succes dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini. Pe de altă parte, dacă vei pleca într-o călătorie există riscul să faci cheltuieli oarecum neaşteptate. La sfârşitul lunii ai putea primi un cadou.
Simbolism
Este perioada din an când iarna atinge maxi mul ei de forţă, energia ei se concentrează, iar să manta se pregăteşte pentru germinare. De asemenea, simbolizează colectivitatea, cunoaşte rea şi căile de comunicaţie.
Cum să cucereşti un Vărsător
în primul rând, pentru a-i atrage atenţia, acestui nativ, trebuie să-i arăţi admiraţie. De asemenea, trebuie să deschizi discuţii pe teme interesante, în care să îţi exprimi idei ce dau a înţelege că eşti o persoană cu vederi largi.
Cum este în dragoste
Viaţa sexuală nu îl interesează în mod special. Este totuşi sensibil şi emotiv, fără a fi subiectiv. În relaţia de dragoste, caută dincolo de aspectul fizic, fiind interesat de latura intelectuală şi afectivă a partenerului.
Cum este în plan profesional
Este o persoană în crezătoare în oameni, dar nu manifestă un interes deosebit pentru evoluţia în plan profesional. îşi doreşte o profesie pe care să o facă cu pasiune.
Nativul Gemeni cu nativi din:
Pot comunica foarte bine, dar Berbecul va fi nemulţumit de stilul rece al Geamănului.
TAUR
Taurul poate fi atras de vivacitatea Gemenilor, dar se va simţi obosit de atâta agitaţie.
Au toate şansele să se înţeleagă bine. Dacă vor reuşi să-şi păstreze calmul vor ajunge la o compatibilitate bună.
Racul este legat de casă, conservator şi se va adapta greu cu Geamănul. O relaţie cu mari tensiuni.
La început se pot înţelege bine, dar şi după aceea, dacă Leul va reuşi să fie mai puţin posesiv, lucrurile vor evolua favorabil.
Poate fi o relaţie excelentă. Balanţa va înţelege bine natura imprevizibilă a Gemenilor.
Scorpionul va exercita o atracţie magică asupra Gemenilor, stârnindu-le curiozitatea. Totuşi, Geamănul, nu va rămâne cu Scorpionul.
Amândoi sunt dinamici şi în dependenţi, au şansa de a se înţelege. Fără răbdare este foarte posibil ca relaţia să se rupă.
Capricornul este mult prea echilibrat şi stabil pentru schimbă torul nativ al zodiei Gemeni.
Fiecare va reuşi să înţeleagă reacţiile celuilalt şi vor putea construi o relaţie care să dureze.
Pentru ca o astfel de relaţie să dureze va trebui ca ambele părţi să dea dovadă de înţelegere.
Temperamentele lor sunt foarte diferite şi le va fi greu să convieţuiască împreună.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 73

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017