Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Varsator August 2013

/
/
/
506 Views

Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă: ametistul 4 Zi norocoasă: miercuri • Numere norocoase: 4 şi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a şti • Locuri prielnice: cele aglomerate • Zonă erogenă: picioarele, gambele în special €’ Calităţi: altruism, independenţă, creativitate • Defecte: tendinţă spre extravaganţă
CARACTERIZARE GENERALĂ

Saturn se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Scorpionului făcând cuadrat cu zodia ta de naştere. Deci, şi în această lună va trebui să munceşti enorm pentru rezolva ceea ce ţi-ai propus. Chiar şi pentru cel mai nesemnificativ proiect va trebui să faci eforturi deosebite şi tocmai de aceea vei deveni mai pesimist, mai puţin încrezător în şansa ta. Este însă o perioadă în care trebuie să înveţi să fi modest, conştiincios şi să nu aştepţi onoruri deosebite. Uranus se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Berbecului, făcând un aspect favorabil, de sextil, cu zodia ta de naştere. Calităţile tale intelectuale vor fi accentuate şi datorită acestora vei găsi adesea soluţii optime pentru problemele cu care te confrunţi. Pe de altă parte, având în vedere deplasarea retrogradă a planetei este de aşteptat să ai parte de multă alergătură şi de discuţii sterile cu cei din jur.
Horoscop Lunar August 2013 Varsator – CARIERA
1-15
Lucrurile se mişcă destul de greu la serviciu, dar nemulţumirile tale şi-ar putea găsi rezolvări mai ales în prima săptămână a lunii. Nevoia de a ieşi în evidenţă va fi destul de mare, dar, pe de altă parte, iniţiativele tale în plan profesional se vor bucura de succes. Este o perioadă în care ai putea să finalizezi un proiect de mai mare anvergură. De asemenea, este bine să ştii că oportunităţile de realizare din această perioadă sunt foarte mari şi ar fi păcat să nu le foloseşti. Relaţia cu colegii se anunţă bună şi vei putea miza şi pe sprijinul acestora.
16-31
Oportunităţile de realizare încă mai există, dar ele sunt condiţionate de perseverenţă şi de muncă, foarte multă muncă. Relaţia cu colegii este bună chiar dacă ai parte de tot felul de discuţii în contradictoriu. La începutul intervalului ţi se vor propune colaborări care te vor tenta, dar ar fi de preferat să nu te implici în mai multe proiecte decât poţi. Pe la mijlocul perioadei evită discuţiile pe teme financiare cu cei din anturajul de la serviciu deoarece nu vei reuşi decât să tensionezi atmosfera.
Horoscop Lunar August 2013 Varsator – DRAGOSTE
1-15
în plan sentimental vei fi mai romantic şi mai dornic să-ţi exprimi sentimentele. Nu vor lipsi ocaziile de a face o bună impresie unor persoane de sex opus, mai ales din anturajul de la serviciu. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi, iar întâlnirile cu aceştia te vor ajuta să te menţii în formă. începând cu data de 10 august ai putea discuta cu partenerul despre proiectele care te interesează în mod deosebit. Aţi putea pune la cale şi o ieşire în afara localităţii. Oricum, ocaziile de distracţie nu se vor lăsa aşteptate.
16-31
Interesul pentru relaţia cu fiinţa iubită este mare şi vei reuşi în această perioadă să rezolvi unele neînţelegeri mai vechi. Entuziasmul sentimental va creşte considerabil în prima jumătate a intervalului, iar deciziile pe care le vei lua în această direcţie se vor arăta foarte inspirate. Partenerul ar putea avea o reuşită în plan social sau profesional ceea ce vă va bucura în egală măsură pe amândoi. Nu pierde ocazia să-ţi petreci timpul liber în compania fiinţei iubite deoarece vă veţi simţi excelent unul în compania celuilalt.
Horoscop Lunar August 2013 Varsator – SANATATE
1-15
Starea ta generală nu este nemaipomenită căci dificultăţile cu care te confrunţi te fac mai pesimist, mai puţin încrezător. în ceea ce priveşte sănătatea fizică aceasta nu-ţi va face probleme deosebite cu condiţia să fii prudent şi mai ales să nu te suprasoliciţi. Oricum, energia nu este la limita superioară şi vei avea nevoie de mai mult timp pentru odihnă. Te vei confrunta cu dureri de cap sau stări febrile, dar n-ar fi exclus nici că stresul să genereze unele probleme de sănătate pe fond nervos.
16-31
Şi în această perioadă vei fi lipsit de energie, vei obosi cu uşurinţă aşa că, ar fi de preferat să te ocupi doar de chestiunile prioritare. încearcă să-ţi faci un program echilibrat din care să nu lipsească odihna şi timpul pentru relaxare. Zona cea mai sensibilă va fi ficatul, iar oboseala va avea un cuvânt greu de spus. Starea psihică se va îmbunătăţi spre sfârşitul lunii mai ales dacă îţi vei petrece mai mult timp practicând un sport sau implicându-te în activităţi care să-ţi facă plăcere. începând cu data de 29 august vei fi mai irascibil, mai agitat.
ZILE FAVORABILE
19 august este o zi favorabilă situaţiei financiare.
29 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
ZILE NEFAVORABILE
3 august este o zi nefavorabilă relaţiei cu prietenii.
24 august este o zi nefavorabilă activităţilor gospodăreşti.
Horoscop Lunar August 2013 Varsator – BANI
1-15
Eşti profund interesat de tot ceea ce se întâmplă în acest domeniu şi eşti gata să faci orice fel de efort pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia materială. Sunt şanse să ai parte de o colaborare care să-ţi aducă unele avantaje materiale, dar, pe de altă parte, fii foarte atent şi nu face cheltuieli nejustificate. în a doua jumătate a intervalului lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine şi ai putea obţine câştiguri peste aşteptări. Prietenii ţi-ar putea da o mână de ajutor. O afacere iniţiată cu mai mult timp în urmă ţi-ar putea aduce o surpriză extrem de plăcută.
Bărbatul Vărsător Nobil şi original, Vărsătorul este un tip amabil şi generos, care nu cunoaşte furtuni sentimentale. Loial în căsnicie, pentru el este foarte important ca partenera să-i fie în acelaşi timp şi o prietenă de încredere.
Idealist, nu foarte practic, imprevizibil, bărbatul Vărsător este cel mai adesea o personalitate fascinantă.
16-31
în această perioadă ai putea avea câteva câştiguri din colaborări şi activităţi de parteneriat. Oricum, abilităţile tale în ceea ce priveşte manevrarea banilor se vor îmbunătăţi considerabil şi acest lucru te va ajuta mai ales dacă eşti implicat în afaceri sau chiar dacă mergi la cumpărături. în perioada 25-28 august va trebui, însă, să fii cât se poate de atent întrucât orice neglijenţă te-ar putea costa foarte mult. Dacă ai de semnat acte financiar-contabile sau dacă participi la negocieri este indicat să fii foarte atent. Ar fi de preferat să ceri sfatul unui prieten de încredere, pentru a lua în cele din urmă deciziile corecte.
are nevoie de admiraţie şi de înţelegere.
Cum se poate termina relaţia cu un VĂRSĂTOR Gelozia îl sperie pe Vărsător, căci ea poate reprezenta un semn că libertatea sa este în pericol. O persoană plată, lipsită de entuziasm îl va plictisi pe nativul din Vărsător, care se va orienta spre noi orizonturi.
Femeia Vărsător Drăguţă, amabilă şi miloasă, extrem de prietenoasă, este cu toate acestea o fire independentă. îşi creşte foarte bine copii, acordându-le o mare libertate, înţelegere şi blândeţe. Fidelă în căsătorie, ea

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 35

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017