Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Taur Septembrie 2013

/
/
/
744 Views

Taur(21.04-20.05)

Horoscop Lunar TaurSeptembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Marte, în zodia Leului, în cuadratură cu zodia ta de naştere te va face impulsiv şi lipsit de răbdare. Fii foarte atent căci irascibilitatea te poate pune în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu membrii familiei. Activităţile riscante ţi-ar putea aduce neplăceri serioase şi ar fi de preferat să le eviţi. Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Racului, într-o relaţia favorabilă, de sextil cu zodia ta de naştere. Activităţile intelectuale se vor dovedi avantajoase, iar şansa îţi va surâde şi dacă vei avea de purtat negocieri, de semnat acte diverse. Oricum, lucrurile îţi vor ieşi mai uşor şi acest lucru te va face mai optimist, mai încrezător în viitor. Saturn, aflat în zodia Scorpionului, în opoziţie cu zodia ta de naştere, îţi va încurca planurile, dar Jupiter va avea grijă să găseşti soluţii convenabile, când te aştepţi mai puţin. Este o perioadă în care ai putea face lucruri importante cu condiţia să fii perseverent şi să nu te laşi pradă impulsivităţii şi comodităţii.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Taur– CARIERĂ
•1-15
O bună parte din energia ta va fi canalizată spre domeniul profesional unde vei avea multe de făcut. Vor fi însă tot felul de lucrări pe care le-ai considerat încheiate şi care vor necesita încă atenţia ta. N-ar fi exclus nici să revii asupra unor decizii mai vechi. Relaţia cu colegii va evolua excelent, iar atmosfera la serviciu va fi cât se poate de plăcută până aproape de sfârşitul intervalului. Dacă doreşti să faci mici schimbări la serviciu, şansa îţi va surâde mai ales începând cu data de 11 septembrie.
•16-31
La slujbă vei avea de rezolvat tot felul de chestiuni minore care nu-ţi vor da timp nici măcar să respiri. Este posibil ca primele zile ale intervalului să îţi aducă un eveniment care te va lua prin surprindere, dar căruia îi vei face faţă cu bine. Va trebui însă să rămâi şi peste program la serviciu ceea ce te va obosi într-o oarecare măsură. Colaborările care ţi se vor propune vor demonstra că eforturile tale de până acum au fost apreciate la scenă deschisă. în ultimele zile ale intervalului va trebui să finalizezi o activitate de mai mare anvergură, iar rezultatele vor fi mulţumitoare.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Taur– DRAGOSTE
•1-15
Eşti deosebit de interesat de chestiunile sentimentale aşa că, o bună parte din timpul liber îl vei petrece în compania fiinţei iubite. Ocaziile de a vă implica în activităţi de divertisment nu vor lipsi şi împreună vă veţi simţi excelent. începând cu data de 11 septembrie ai toate şansele să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul. în cazul în care eşti căsătorit, acesta ar putea avea o reuşită de mai mari dimensiuni, care vă va bucura pe amândoi în egală măsură. Dacă eşti singur, ai putea face o cucerire din anturajul de la serviciu.
•16-31
în continuare relaţia cu fiinţa iubită ar putea fi consolidată, iar realizările partenerului îi vor aduce acestuia optimism şi încredere. Pe la jumătatea intervalului este posibil să apară unele neînţelegeri generate şi de propria ta impulsivitate. N-ar fi exclus nici că o rudă apropiată să-şi exprime nemulţumirea în legătură cu relaţia ta de dragoste. încearcă să nu te laşi influenţat şi să priveşti totul cu realism. Spre sfârşitul lunii partenerul va avea nevoie de sprijinul tău pentru a rezolva chestiuni legate de serviciu.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Taur– SĂNĂTATE
•1-15
în această perioadă vei fi irascibil şi extrem de agitat. Tendinţa de a te implica în activităţi riscante ţi-ar putea aduce neplăceri inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea. Zile ceva mai tensionate vor fi în intervalul 7-11 septembrie când ar fi de preferat să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Tot atunci este posibil să confrunţi cu dureri de oase. O zonă mai sensibilă va fi cea legată de vezica biliară aşa că, ar fi de dorit să nu faci excese alimentare.
•16-31
Irascibilitatea continuă să domine în ceea ce priveşte reacţiile tale. Te grăbeşti în mod nejustificat şi nu ai răbdare să finalizezi ceea ce ai început. Prudenţa ar trebui să fie pusă pe primul plan în tot ceea ce întreprinzi căci în primele zile ale intervalului există riscul unor mici accidente. Tot atunci o suferinţă mai veche va reveni în atenţia ta şi n-ar fi exclus să te oblige să te internezi pentru câteva zile. Energia fizică nu-ţi va lipsi, dar ar fi de preferat să nu te suprasoliciţi deoarece pot să apară probleme de sănătate şi pe fond nervos. Aşadar, evită să te implici în prea multe activităţi deodată.
ZILE FAVORABILE
•5 septembrie este o zi favorabilă noilor iniţiative.
•19 septembrie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
ZILE NEFAVORABILE
•6 septembrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
•10 septembrie este o zi defavorabilă serviciului.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Taur– BANI
• 1-15
Vei câştiga ceva bani din activităţi extra profesionale, dar, pe de altă parte, vei şi cheltui pentru divertisment. Copiii sau persoanele mai tinere din familie te vor solicita mai mult decât în mod obişnuit, cel puţin din punct de vedere financiar. Activităţile intelectuale vor reprezenta şi ele o potenţială sursă de venituri pe tot parcursul intervalului. începând cu data de 12 septembrie ai putea să te implici în colaborări avantajoase ceea ce-ţi va da ocazia să obţii noi câştiguri. Nu rata oportunităţile care se ivesc în calea ta!
• 16-31
Zona serviciului ţi-ar putea aduce tot felul de câştiguri, dar, cheltuielile din această perioadă vor fi, în special, pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Colaborările vor fi în continuare avantajoase inclusiv din punct de vedere financiar. Şansa îţi va surâde şi dacă vei dori să semnezi acorduri sau să negociezi sumele care-ţi trec prin mână. Totuşi, va trebui să fii foarte prudent căci orice vorbă spusă la întâmplare te poate costa mult. La sfârşitul lunii, partenerul va avea un câştig pentru care veţi face multe planuri. Evenimentele te vor lua prin surprindere, dar vei obţine şi ceva din ceea ce-ţi doreşti.
Caracterizare generală Taur
Taurul reprezintă casa averilor, a bunurilor acumulate prin muncă sau tranzacţii. Nativul îşi doreşte în primul rând siguranţă, stabilitate materială şi sentimentală. Este uneori greoi, comod, se mobilizează cu greutate, dar nimic nu îi stă în cale dacă are perspectiva unor câştiguri substanţiale. Patroana zodiei este Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a armoniei. Taurul va fi atras de lucrurile bune ale vieţii. îi place luxul şi caută să câştige mulţi bani pentru a şi-l putea oferi.
Subalternul Taur
Este omul potrivit la locul potrivit şi se poate pune bază pe conştiinciozitatea sa şi pe spiritul său scrupulos şi tenace.
Faţă de colegi este în general deschis şi dornic să ajute.
Cum se poate termina relaţia cu un TAUR
O dată ce s-a implicat într-o relaţie, renunţă cu greu la ea; din încăpăţânare, afecţiune, dar şi din comoditate. Insatisfacţiile sexuale îl determină cel mai adesea să se reorienteze.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 88

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017