Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Taur Mai 2013

/
/
/
868 Views

Horoscop Lunar Taur Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatra preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 1 şi 9 • Culoare: albastru • Verb caracteristic: a avea
• Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul •Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte posesivitate, îndărătnicie
Aceasta lună va fi una extrem de agitata pentru tine. Cu Marte în zodia ta de naştere, secondat de Soare, Mercur şi Venus vei avea, mai ales în prima jumătate a acestui interval o perioadă extrem de agitată. Vei fi implicat în tot felul de activităţi mărunte care îţi vor consuma timpul, dar şi nervii. Vei fi mai agitat, mai neliniştit, mai irascibil. Tendinţa de a reacţiona în virtutea impulsului de moment te-ar putea determina să iei decizii care te vor duce pe un drum greşit. în această lună ar fi preferat să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, să fii cât se poate de prudent şi să eviţi implicarea în prea multe activităţi. Saturn se va afla tot în zodia Scorpionului, în opoziţie cu zodia ta de naştere. Colaborările vor evolua destul de dificil şi va trebui să munceşti foarte mult pentru orice-ţi propui să realizezi. Răbdarea ar trebui să fie cuvântul de ordine în această lună.
PERSONALITĂŢI
Jean Gabin, Rudolf Valentino, Gary Cooper
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur – CARIERA
1-15 mai
Ai în faţă o perioadă destul de agitată în ceea ce priveşte serviciul. Oricum, chestiunile profesionale te vor interesa în mod Special şi vei face eforturi pentru a rezolva totul în timp util. Relaţia cu colegii va fi, în ansamblu, bună şi vei putea miza pe sprijinul lor. în schimb/superiorii ierarhici ţi-ar putea aduce tot felul de critici aşa că, fii atent la tot ceea ce fac». La începutul lunii este posibil să apară unele blocaje în ceea ce priveşte derularea unor proiecte în care eşti implicat la slujbă. Fii foarte atent căci orice greşeală vei face acum, ţi-ar putea da peste cap multe planuri. Conjunctura se va mai relaxa după data de 6 mai, iar eforturile tale vor avea rezultate cel puţin mulţumitoare.
16-31 mai
Nu vei avea prea mult timp de relaxare nici în această perioadă, cel puţin în ceea ce priveşte serviciul. Vei fi preocupat de tot felul de chestiuni mărunte, sâcâitoare, dar care nu vor putea fi prea mult amânate. Este posibil ca o persoană din anturajul de la serviciu să te bârfească în faţa şefilor, aşa că fii cu ochii în patru. De asemenea, dacă eşti implicat în afaceri la limita legalităţii n-ar fi exclus să ai oarece probleme. în a doua jumătate a intervalului este posibil să te implici într-o activitate intelectuală, să dai un examen sau să rezolvi o lucrare de mai mare anvergură. Tot în acest răstimp ai putea pleca într-o delegaţie, ocazie în care vei îmbina utilul cu plăcutul.
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur -Zile favorabile
3    mai este o zi favorabilă pentru călătorii.
4    mai este o zi favorabilă pentru îmbunătăţirea relaţiei cu colegii.
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur – DRAGOSTE
1-15 mai
Situaţia sentimentală va fi în atenţia ta pe tot parcursul intervalului.îţi vei dori să-ţi petreci cât mai mult timp în compania partenerului, dar vor fi şi situaţii în care programul îţi va fi dat peste cap. Nevoia de consolidare a relaţiei cu fiinţa iubită este mare, încăpăţânarea de care dai dovadă poate genera discuţii aprinse, mai ales la începutul lunii. Prudenţa va trebui să fie pusă pe primul plan căci orice reacţie generată de impuls poate transforma o discuţie banală într-o adevărată dispută. în zilele de 5-7 mai ar fi de preferat să eviţi dialogul pe teme financiare căci este puţin probabil să cădeţi la pace. Spre sfârşitul intervalului, conjunctura se va mai relaxa, dar chiar şi aşa gândeşte-te de două ori înainte de a spune sau de a face ceva.
16-31 mai
în acest interval de timp este posibil ca partenerul să se confrunte cu unele situaţii mai dificile şi va avea nevoie de sprijinul şi înţelegerea ta. relaţia cu prietenii va fi ceva mai agitată şi din acest motiv starea ta afectivă nu va fi nemaipomenită. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară între 1 7 şi 19 mai, dar tocmai de aceea ar fi bine să eviţi să iei decizii în chestiunile sentimentale căci ai putea face greşeli. Comunicarea cu partenerul de suflet va fi ceva mai greoaie aşa că, dacă-ţi doreşti să pui la punct detalii în ceea ce priveşte proiectele comune, ar fi bine să amâni discuţiile pentru sfârşitul lunii. După data de 29 mai o persoană care nu-ţi este tocmai indiferentă se va arăta plăcut impresionată de calităţile de care dai dovadă.
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur – Zile nefavorabile
6 mai este o zi defavorabilă serviciului.
19 mai este o zi defavorabilă speculaţiilor financiare.
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur – SĂNĂTATE
1-15 mai
in tot acest răstimp vei fi extrem de agitat, te vei implica in activităţi de tot felul, ceea ce-ţi va accentua starea de iritare din ultimul timp. în primele zile ale lunii prudenţa va trebui pusă pe primul plan, altfel ai putea fi implicat într-un mic accident. în cazul în care ai o suferinţă cronică este posibil ca ea să se acutizeze şi poate chiar te va obliga să te internezi pentru câteva zile. începând cu data de 10 mal vei fi ceva mai împrăştiat, mai neatent şi ar fi de preferat să amâni luarea unor decizii importante. Consumul excesiv de alcool, cafea sau tutun te-ar putea da peste cap. De asemenea, este bine să ştii că tratamentele naturiste vor avea efecte mai rapide decât medicamentele.
16-31 mai
în continuare, eşti plin de energie şi dornic să te implici în prea multe activităţi, dar atenţie, căci împrăştiindu-te în prea multe direcţii rişti să nu finalizezi mai nimic. Oricum, sănătatea va fi între priorităţile tale în această perioadă şi dacă ai o suferinţă mai veche ar fi bine să faci un control, măcar unul de rutină. De asemenea, ar fi de preferat să-ţi faci un program echilibrat deoarece excesul de activităţi poate genera probleme de sănătate pe fond nervos. O zonă destul de sensibilă va fi cea a plămânilor aşa că, dacă vei răci, tratează-te cu toată atenţia, altfel ai putea avea parte de tot felul de complicaţii. Din punct de vedere mental vei funcţiona cât se poate de bine, iar capacitatea de a lua decizii va fi la limita superioară spre sfârşitul lunii.
MESERII
Riguros şi bun organizator, face o impresie bună în plan profesional. Poate lucra cu succes în domeniul financiar. I se potrivesc meseriile de arhitect, bancher, dar poate lucra şi în domeniul artistic.
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur – BANI
1-15 mai
Conjunctura generală este una favorabilă aşa că, situaţia financiară nu-ţi va ridica probleme serioase. Ai putea câştiga din colaborări sau activităţi de parteneriat, dar n-ar fi exclus nici ca o rudă apropiată să aibă o realizare materială ce se va răsfrânge pozitiv şi asupra propriului tău buzunar, în intervalul 2-5 mai unul dintre prieteni ţi-ar putea propune o afacere interesantă, dar n-ar fi exclus nici să primeşti un cadou de la cineva apropiat. Şansa de câştiguri va creşte considerabil după data de 10 mai, dar nici cheltuielile nu vor stagna. Este posibil să pleci undeva cu prietenii ceea ce va însemna o cheltuială suplimentară, dar n-ar fi exclus nici ca o persoană în care ai încredere să încerce să te păcălească.
16-31 mai
Interesul pentru situaţia materială creşte cu fiecare zi care trece. Ai tendinţa să te implici în tot felul de proiecte, dar graba cu care o faci nu îţi este de nici un folos. Există persoane pe al căror sprijin mizezi şi care te vor dezamăgi, totuşi, rezolvările nu vor întârzia să apară aşa că, până la urmă, nu vei avea de ce să te plângi. Pe la mijlocul intervalului este posibil să obţii o sumă suplimentară prin intermediul serviciului. De asemenea, între 25 şi 28 mai ai putea obţine mici câştiguri prin implicarea în jocuri de noroc sau speculaţii financiare. Activităţile extra-profesionale ţi-ar putea aduce unele beneficii materiale. Ultimele zile ale lunii vor fi favorabile cumpărăturilor de orice dimensiuni şi în orice scop.
Horoscop Lunar Mai 2013 Taur – Dragoste
Taurul este o persoană sensibilă, pentru care afecţiunea partenerului înseamnă enorm. Va avea un destin sentimental agitat, cu multe experienţe la activ. Partener ideal: Fecioară, Capricorn

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017