Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Taur Iunie 2013

/
/
/
362 Views

HOROSCOP LUNAR IUNIE 2013 – Taur
Taur
(21.04-20.05)
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: îşi 9 • Culoare: albastru ♦ Verb caracteristic: a avea •Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie
CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Scorpionului, semn că lucrurile îţi vor ieşi destul de greu. Vei munci mult pentru orice nimic şi vei avea un acut sentiment de însingurare şi de nerealizare. Şi, ca şi cum nu ar fi suficient, Saturn va avea deplasare retrogradă, accentuând neplăcerile amintite mai sus. Traversezi deci o perioadă în care răbdarea îţi va fi pusă la încercare, va trebui să dai dovadă de perseverenţă în tot ceea ce întreprinzi. Este de preferât să te orientezi cu precădere asupra finalizării activităţii începute de mai mult timp. Prin zodia Gemenilor se vor perinda Soarele, Marte şi Jupiter şi în primele zile şi Venus.Va fi deci mult zbucium în zona situaţiei financiare. Mercur, Venus şi spre sfârşitul lunii şi Soarele se vor afla în zodia Racului, ceea ce te va mobiliza într-o oarecare măsură. De asemenea, activităţile mentale vor fi încununate de succes, iar starea psihică se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură.
• 1-15
Eşti puţin nemulţumit de ceea ce se întâmplă la serviciu. Dacă ai fi ceva mai conştiincios situaţia s-ar putea îmbunătăţi. Colaboratorii îţi dau de furcă aşa că, va trebui să te descurci de unul singur cu toate câte vor fi de făcut. Realizările pe care le aştepţi ar putea veni în a doua jumătate a intervalului când eforturile tale vor fi apreciate de toată lumea. Tot atunci ai putea încheia un proiect de mai mare anvergură care ţi-a dat serioase bătăi de cap până acum. Finalizările te vor avantaja într-o mai mare mă sură decât iniţierea unor proiecte noi.
• 16-30
Ţi-ai dori o schimbare de mai mari dimensiuni la serviciu, dar nu este cazul să te grăbeşti nici măcar un pic. Dacă ai de luat decizii fii atent şi analizează totul detaliu cu detaliu. La începutul intervalului vei avea şansa de a primi sprijinul unul coleg, ocazie cu care vei rezolva mai repede tot ce ţi-ai propus. Încearcă să faci tot ce este urgent până pe data de 26 iunie căci după această dată se vor ivi tot felul de blocaje sau încurcături. O propunere de colaborare ar putea veni la sfârşitul lunii.
• 1-15
Din punct de vedere sentimental eşti mai sensibil şi îţi doreşti mai mult să-ţi petreci timpul liber în compania fiinţei iubite. Aţi putea pleca într-o călătorie sau aţi putea practica împreună un sport. Comunicarea cu partenerul de suflet va fi ceva mai dificilă în intervalul 6-8 iunie aşa că, în aceste zile evită dialogul în contradictoriu. Tot atunci este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu unele neplăceri la serviciu. După data de 9 iunie conjunctura se va îmbunătăţi considerabil şi te vei bucura de fiecare moment pe trecut alături de fiinţa iubită.
• 16-30
In continuare simţi nevoia să comunici cu partenerul. Este o bună perioadă pentru a pune la punct proiecte comune. Dacă sunt chestiuni asupra cărora nu v-aţi înţeles până acum, cel puţin până pe data de 26 iunie aţi putea cădea la pace. Pe la mijlocul intervalului un eveniment oarecum neaşteptat va aduce în cămin discuţii aprinse care însă se vor dovedi constructive. începând cu data de 27 iunie în atenţia ta ar putea reveni unele nemulţumiri mai vechi, dar nu trebuie să te laşi pradă trecutului. Cel mai bine ar fi să priveşti cu încredere spre viitor.
SĂNĂTATE
• 1-15
Lucrurile îţi ies destul de greu în această perioadă ceea ce te face mai pesimist. Totuşi, din punct de vedere fizic starea ta generală se anunţă bună, iar eventualele simptome vor putea fi depăşite cu uşurinţă. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi şi vei reuşi să faci faţă cu bine proiectelor în care eşti implicat. Ideile vor fi sclipitoare, dar atenţie căci pe la jumătatea intervalului mintea îţi va fi ceva mai împrăştiată şi ai putea greşi cu uşurinţă. Tot atunci ai putea avea parte şi de o indigestie.
• 16-30
In continuare ai un sentiment de nemulţumire, eşti lipsit de încredere, dar pe de altă parte te vei bucura de a bună robusteţe fizică aşa că, sănătatea nu-ţi va face probleme nici în această perioadă. Calităţile mentale vor ieşi în evidenţă până aproape de sfârşitul lunii, iar acestea te vor ajuta să găseşti soluţii inspirate chiar şi pentru cele mai dificile probleme. După data de 27 iunie randamentul tău intelectual, deşi vă fi bun, va fi sub nivelul de până acum. In schimb, starea psihică se va îmbunătăţi într-o bună măsură.
Simbolism
Intervalul de timp cât durează zodia Taurului este cea în care toată natura renaşte la viaţă şi tocmai de aceea nativul urmăreşte împlinirea roadelor sale.
Cum să cucereţi un Taur
Atunci când doreşti să începi o relaţie cu un Taur, ar fi bine să pregăteşti o atmosferă de intimitate. Pentru el chiar şi o primă întâlnire este ceva foarte serios. De asemenea, este bine să ştii că apreciază cadourile utile şi de bun gust, altfel ar putea să se simtă jignit. Dacă este ceva ce nu îţi convine, încearcă să-i atragi atenţia discret, evitând cu tot dinadinsul să-l ridiculizezi.
Cum este în dragoste
Este profund împlicat în relaţia sa de dragoste. Din păcate este foarte posesiv şi din acest motiv poate deveni obositor. Chiar şi după ce o relaţie a fost consumată, el încă are tendinţa de a se purta de parcă fostul partener i-ar aparţine.
Cum este
în plan profesional Ritmul lui este unul lent, indiferent de activităţile în care este implicat şi adeseori este nevoie să fie împins de la spate.
BANI
• 1-15
Tendinţa de a cheltui este mare. Iţi doreşti să cumperi tot felul de lucruri, chiar dacă nu îţi sunt absolut necesare. O perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar va fi cea cuprinsă între 5 şi 11 iunie când ai putea pierde o sumă de bani. Fii foarte atent căci o persoană pe care o consideri de încredere ar putea încerca să te păcălească, dar n-ar fi exclus nici să faci unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii. După data de 11 iunie conjunctura se va relaxa şi vei putea chiar să obţii un câştig oarecum neaşteptat.
• 16-30
De cheltuieli nu vei scăpa nici în această perioadă, dar, din fericire, riscul pierderii unei sume de bani se va diminua considerabil. Ai putea face o investiţie sau ai putea primi o primă sau chiar o mărire de salariu. De asemenea, o afacere începută de mai mult timp ar putea da roade. Pe la mijlocul intervalului este posibil să ţi se propună o colaborare avantajoasă din punct de vedere financiar. Fii atent, însă, căci orice detaliu pe care-l vei pierde din vedere ţi-ar putea crea mici încurcături. Partenerul ar putea avea un aport important la îmbunătăţirea bugetului familiei.
65

ZILE FAVORABILE
• 1 iunie este o zi favorabilă pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare.
• 8 iunie este o zi favorabilă pentru relaţia cu familia.
ZILE NEFAVORABILE
5 iunie este o zi defavorabilă pentru a încerca să obţii o aprobare.
• 28 iunie este o zi defavorabilă pentru implicarea în jocuri de noroc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017