Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Taur Iulie 2013

/
/
/
474 Views

Previziuni Taur (21.04-20.05)
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 1 şi 9 • Culoare: albastru • Verb caracteristic: a avea • Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie
CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter în zodia Racului, în sextil cu zodia ta de naştere, îţi va fi de mare ajutor. Vei fi ceva mai optimist decât până acum, iar şansele de a rezolva problemele cu care te confrunţi se vor accentua. Şansa se va vedea mai ales în ceea ce priveşte călătoriile, dar şi activităţile intelectuale în care eşti implicat. Dacă ai de dat examene sau dacă ai de realizat lucrări mai dificile, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. Pe de altă parte, Saturn se va afla şi în această lună în zodia
Scorpionului, în opoziţie cu zodia ta de naştere semn că vei munci din greu pentru orice vei dori să realizezi. Colaborarea cu cei din jur nu va evolua chiar aşa cum îţi doreşti şi ar fi de preferat să renunţi măcar un pic la încăpăţânarea ce te caracterizează. Pluton, aflat în zodia Capricornului, te susţine prin trigonul pe care îl face cu zodia ta de naştere. Vei da dovadă de perseverenţă şi de o mai bună capacitate de autoregenerare şi autocontrol.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Taur – CARIERA
1-15
în această perioadă vei reuşi să ieşi în evidenţă la serviciu datorită calităţilor de care dispui. Relaţia cu colegii va fi bună, iar aceştia te vor sprijini atunci când vei avea nevoie de ei. La începutul intervalului va trebui să faci faţă unor activităţi mărunte care te vor plictisi, dar în câteva zile vei reuşi să scapi de ele. Fii foarte atent căci în zilele de 1 şi 2 iulie există riscul să ai neînţelegeri cu unii colaboratori. începând cu data de 3 iulie vei avea ocazia să finalizezi o activitate care-ţi va aduce satisfacţii mari.
16-31
Şansa îţi va surâde, mai ales în prima jumătate a intervalului. Lucrările pe care le ai de rezolvat nu îţi vor ridica probleme deosebite şi vei reuşi să te descurci cel puţin mulţumitor cu toate câte vor fi de făcut. Şi vor fi multe! N-ar fi exclus ca o chestiune mai veche să poată fi rezolvată datorită sprijinului celor din familie. începând cu data de 23 iulie este posibil să fii reţinut peste program la serviciu. Vei fi implicat în tot felul de activităţi de rutină care te vor plictisi, dar pe care nici nu le vei putea amâna la nesfârşit.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Taur – DRAGOSTE
1-15
Nevoia de a-ţi consolida relaţia cu partenerul este mare, dar, pe de altă parte, comunicarea cu ea/el nu evoluează nemaipomenit. Este o perioadă în care ar trebui să eviţi să te implici în discuţii în contradictoriu. Nu este un moment favorabil nici pentru a pune la punct proiecte de viitor căci este puţin probabil că veţi ajunge la un acord. N-ar fi exclus nici ca partenerul să se confrunte cu o problemă dificilă, mai ales în primele două zile ale lunii. începând cu data de 9 iulie situaţia se va relaxa într-o bună măsură, dar chiar şi aşa comunicarea dintre voi va fi destul de dificilă.
16-31
Conjunctura este favorabilă şi, de-a lungul intervalului, se va îmbunătăţi constant. Comunicarea dintre voi va reveni la normal începând cu data de 21 iulie, iar timpul pe care îl veţi petrece împreună vă va îmbunătăţi amândurora starea de spirit. începând cu data de 23 iulie relaţia în ansamblu va evolua mai bine, iar unele dintre nemulţumirile de până acum se vor rezolva de parcă nici n-ar fi fost. Este o perioadă bună pentru a pleca în excursii sau în concediu.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Taur – SANATATE
1-15
Starea ta generală nu va fi nemaipomenită căci în această perioadă vei fi ceva mai pesimist, mai puţin încrezător, poate chiar mai obosit. Totuşi, pe parcursul intervalului vor exista şi motive care să-ţi învie speranţa. Din punct de vedere fizic nu ai de ce să te plângi căci dispui de o excelentă robusteţe şi rezistenţă la îmbolnăviri. O zonă ceva mai sensibilă va fi cea legată de gât şi ar fi de preferat să eviţi consumul de alimente reci sau, în cazul unei răceli, să o tratezi cu toată atenţia.
16-31
Vei fi mai energic şi mult mai optimist în această perioadă. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi, iar inteligenţa vie, capacitatea de a face conexiuni rapide şi inspiraţia se vor îmbina în mod armonios. Sensibilitatea în zona gâtului se va atenua considerabil, dar oarece probleme ţi-ar putea crea stomacul sau, în general, aparatul digestiv. Ca urmare, pentru a preîntâmpina orice fel de neplăcere încearcă să ai un regim alimentar cât se poate de echilibrat şi oricum, fără excese, fiindcă nu te ajută în nici un fel.
Simbolism
Intervalul de timp cât durează zodia Taurului este cea în care toată natura renaşte la viaţă şi tocmai de aceea nativul urmăreşte împlinirea roadelor sale.
Cum este în dragoste Este profund implicat în relaţia sa de dragoste. Din păcate este foarte posesiv şi din acest motiv poate deveni obositor. Chiar şi după ce o relaţie a fost consumată, el are tendinţa de a se purta de parcă fostul partener i-ar aparţine.
Prietenia cu un Taur Dacă ai un prieten Taur, poţi să te consideri fericit, căci nativul zodiei este teluric, arareori îşi lipeşte sufletul de o persoană, alta decât familia sau partenerul de viaţă. Odată ce i-ai câştigat prietenia, o vei avea pentru totdeauna. Vei savura mereu, la el acasă, cele mai bune mâncăruri de pe pământ, deoarece este un bucătar extraordinar.
La ce te poţi aştepta de la şeful Taur
Inspiră întotdeauna încredere atât subalternilor cât şi superiorilor ierarhici. Beneficiază de o bună capacitate de a conduce oamenii, astfel încât să le impună respect şi încredere. Foarte bun organizator, va trece rapid la rezolvarea sarcinilor.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Taur – BANI
1-15
Tendinţa de a cheltui se accentuează pe zi ce trece. îţi doreşti tot felul de nimicuri şi cu mare greutate reuşeşti să te abţii de a le cumpăra. Este posibil ca o persoană să-ţi propună o investiţie, dar în acest caz fii cât se poate de atent deoarece există riscul ca lucrurile să nu iasă chiar aşa cum îţi doreşti, în cazul în care vrei să semnezi un contract sau acte financiar-bancare, fii foarte atent deoarece pot să apară tot felul de încurcături. în ultimele zile ale perioadei poţi face cheltuieli în vederea plecării într-o călătorie.
16-31
Vei avea parte de alergătură pentru a câştiga banii necesari cheltuielilor propuse. în cazul în care eşti plecat la drum este bine să ştii că în intervalul 24-29 iulie cheltuielile vor fi peste aşteptări. Tot în aceste zile ai putea face cheltuieli şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii sau pentru a ajuta pe cineva care este în suferinţă. Dacă până acum unele dintre sumele care ţi se datorau rămăseseră blocate pe undeva, după data de 21 iulie ai toate şansele să ajungi cu încasările la zi. La sfârşitul lunii cheltuielile pentru divertisment vor fi prioritare.
ZILE FAVORABILE
14 iulie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
27-iulie este o zi favorabilă semnării unor documente.
ZILE NEFAVORABILE
12 iulie este o zi defavorabilă sănătăţii.
28 iulie este o zi nefavorabilă comunicării.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 77

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017