Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Taur August 2014

/
/
/
772 Views

Horoscop Lunar Zodia Taur August 2014
Taur
(21.04-20.05)
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoasei şi 9 • Culoare: albastru •Verb caracteristic: a avea •Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie

Horoscop Lunar Taur August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter aflat în zodia Leului îţi va aduce nenumărate avantaje în ceea ce priveşte casa, dar şi relaţia cu familia. Alături de Jupiter se vor mai afla în Leu, Soarele, Mercur şi Venus, aşa că interesul pentru acest domeniu va fi deosebit. Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare, dar n-ar fi exclus nici să poţi cumpăra o casă sau să-ţi îmbunătăţeşti confortul în cămin. Saturn se va afla tot în zodia Scorpionului aşa că, nu trebuie să te aştepţi ca lucrurile să-ţi iasă prea
uşor şi va trebui să munceşti mult, să ai răbdare, dar şi să fii modest. Marte îl va însoţi pe Saturn, aşadar, se va afla în opoziţie cu zodia ta de naştere. Irascibilitatea, lipsa de răbdare te-ar putea conduce adesea pe căi greşite. Evită orice fel de activitate cu grad mare de risc. Pluton se va afla în zodia Capricornului, relaţie favorabilă, de trigon, cu zodia ta de naştere. Vei beneficia de o bună capacitate de muncă şi acest lucru te va ajuta mult în tot ceea ce vei întreprinde.

Horoscop Lunar August 2014 Taur – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Taur – CARIERĂ – 1-15 August
Perioadă se anunţă ceva mai relaxată la serviciu. Dacă eşti implicat în colaborări, lucrurile ar putea scăpa lesne de sub control. în acest caz ar trebui să fii cât se poate de înţelegător şi să nu dai curs pornirilor impulsive. La începutul intervalului este posibil să finalizezi o activitate începută de mai mult timp, ceea ce ţi-ar putea aduce aprecierea şefilor. Dacă ai de obţinut o aprobare sau de semnat acte oficiale, începutul lunii ţi-ar putea aduce o reuşită. Este posibil să pleci într-o delegaţie, ocazie cu care vei putea rezolva şi chestiuni personale.
Horoscop Lunar August 2014 Taur – CARIERĂ – 16-31 August
Vei avea parte de activităţi diverse la serviciu, dar vei reuşi să faci faţă cu bine. Dacă doreşti să iniţiezi ceva nou, începutul perioadei ţi-ar putea aduce realizări. După data de 21 august, este posibil unul dintre colegii de serviciu să aibă unele probleme şi să îţi ceară sprijinul. Nici spre sfârşitul intervalului lucrurile nu vor evolua prea bine căci se vor ivi tot felul de blocaje şi va trebui să munceşti destul de mult pentru a încheia ceea ce ţi-ai propus. Un ajutor nesperat va veni din partea familiei.

Horoscop Lunar August 2014 Taur – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Taur – DRAGOSTE- 1-15 August
Entuziasmul sentimental este la limita superioară în această perioadă, dar nevoia de a avea ultimul cuvânt ar putea genera tot felul de discuţii. Dacă eşti căsătorit este posibil că reacţiile tale impulsive să genereze neînţelegeri majore cu partenerul. Dacă ai fi conciliant, şansele de a evita un conflict ar fi mult mai mari. La mijlocul intervalului ai putea face o cunoştinţă interesantă, dar este puţin probabil ca relaţia să fie una de lungă durată. Spre sfârşitul intervalului partenerul ar putea avea o neînţelegere cu unul dintre părinţi.
Horoscop Lunar August 2014 Taur – DRAGOSTE- 16-31 August
Eşti din ce în ce mai dornic să-ţi petreci timpul în compania partenerului, iar ocaziile nu vor lipsi. Aţi putea ieşi împreună la diverse activităţi sociale sau aţi putea pleca într-o scurtă călătorie. Relaţia cu prietenii ar putea fi ceva mai agitată la începutul intervalului, iar comunicarea dintre voi va fi mai dificilă. Iniţiativele tale în plan sentimental ar putea fi încununate de succes în intervalul 25-29 august. Dacă doreşti să-i propui ceva fiinţei iubite ai putea încerca în această perioadă.

Horoscop Lunar August 2014 Taur – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Taur – SANATATE- 1-15 August
Eşti plin de energie, dar tendinţa de a te implica în prea multe activităţi te poate împiedica să duci lucrurile la bun sfârşit. De asemenea, ţi-ar putea crea o stare de iritare, de nelinişte, de agitaţie. Ficatul tău va fi ceva mai sensibil în această perioadă, iar stările de enervare ar putea duce chiar şi la complicaţii. încearcă să-ţi păstrezi timp pentru activităţi care să-ţi permită să te relaxezi. Din punct de vedere mental funcţionezi la limita superioară, iar activităţile intelectuale în care te-ai putea implica se vor dovedi de succes.
Horoscop Lunar August 2014 Taur – SANATATE- 16-31 August
Eşti în continuare încordat şi ai tendinţa să izbucneşti din orice fleac. Evită să te implici în activităţi riscante deoarece ai putea avea neplăceri mari, inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea. în intervalul 18-21 august, capacitatea ta de concentrare va fi destul de scăzută şi ar fi bine să nu laşi sentimentele să-ţi influenţeze deciziile. între 25 şi 28 august sănătatea nu va fi punctul tău forte. Este posibil să apară unele probleme de natură cardiacă, dar n-ar fi exclus nici să ai parte de dureri ale articulaţiilor. Menajează-te şi nu te implica mai mult decât poţi, ca să nu determini inima să aibă probleme.

Horoscop Lunar August 2014 Taur – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Taur – BANI- 1-15 August
Situaţia financiară evoluează destul de bine, dar ar trebui să fii ceva mai atent, căci tendinţa de a cheltui în exces ar putea să-ţi aducă unele încurcături. în prima săptămână a lunii cheltuielile vor fi mari. în cazul în care eşti implicat într-o colaborare, fii precaut, căci în intervalul mai sus amintit ai putea pierde o afacere importantă. Un ajutor în ceea ce priveşte situaţia materială ţi-ar putea da cineva din familie. în ultimele zile ale acestei perioade ai şansa de a obţine unele câştiguri suplimentare prin intermediul serviciului.
Horoscop Lunar August 2014 Taur – BANI- 16-31 August
Sprijinul familiei va fi de nepreţuit în această perioadă în ceea ce priveşte situaţia ta materială. De asemenea, dacă doreşti să faci o investiţie în cămin, şansa va fi de partea ta şi, cu siguranţă, vei găsi tot ce cauţi la preţuri rezonabile. Pe la mijlocul intervalului cineva ţi-ar putea propune o afacere la limita legalităţii, dar ar fi bine să te gândeşti la toate riscurile pe care le implică aceasta. începând cu data de 24 august este posibil să obţii unele câştiguri din activităţile extra-profesionale în care eşti implicat.
ZILE FAVORABILE
3 august este o zi favorabilă activităţilor de serviciu.
14 august este o zi favorabilă situaţiei financiare.
ZILE NEFAVORABILE
25 august este o zi nefavorabilă sănătăţii.
29 august este o zi nefavorabilă comunicării.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 30 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017