Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Scorpion Septembrie 2013

/
/
/
1275 Views

Scorpion (24.10-22.11)

Horoscop Lunar Berbec Septembrie

Caracterizare generală Scorpion
Trăsăturile care-l caracterizează cel mai bine sunt: dinamismul, dorinţa de a învinge şi mai ales spiritul de independenţă şi de posesiune. Nativul este foarte energic în sensul preocupărilor sale, chiar dacă uneori pare foarte liniştit şi pasiv. Faţă de prieteni este loial şi sincer, deşi păstrează o rezervă de cele mai multe ori care ţine de stilul său de viaţă şi de muncă. Este foarte mândru, uneori chiar sub o aparenţă umilă şi ştie în orice moment ce vrea de la viaţă şi ce trebuie să facă pentru a-şi putea pune în practică planurile sale. Una dintre calităţile sale este ingeniozitatea cu care reuşeşte să găsească soluţii chiar şi pentru cele mai dificile situaţii în care se află. Nu este niciodată liniştit, ci se agită într-o direcţie sau alta pentru a progresa pe calea pe care şi-a trasat-o ferm şi pe care o are foarte clară în minte.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Scorpion– CARIERĂ
•1-15
Chiar dacă, în general, lucrurile îţi ies greu, în ceea ce priveşte cariera conjunctura te va avantaja. Vei avea posibilitatea să rezolvi lucrări care ţi-au dat de furcă în ultimul timp. Dacă vei avea nevoie de sprijinul şefilor, cu siguranţă îl vei obţine. De altfel, aceştia se vor arăta mulţumiţi de munca pe care o vei depune. Va trebui, însă, să dai dovadă de mai multă conştiinciozitate şi de ceva mai multă modestie. Prietenii îţi vor da şi ei o mână de ajutor pentru a rezolva diverse chestiuni la serviciu.
•16-31
în această perioadă relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de agitată, dar dacă îţi vei păstra calmul vei reuşi să te descurci bine. Ar fi de preferat să eviţi discuţiile în contradictoriu la serviciu căci există riscul unor certuri serioase. în primele zile ale intervalului este posibil ca o persoană din anturajul de la serviciu să încerce să te bârfească spunând lucruri nu tocmai adevărate despre tine. Ai putea depăşi această situaţie cu bine cu condiţia să te arăţi prudent în tot ceea ce faci. în ultimele zile ale lunii ai putea primi o aprobare la o cerere mai veche.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Scorpion– DRAGOSTE
•1-15
Entuziasmul sentimental este mare în această perioadă, dar, pe de altă parte, eşti subiectiv şi ai tendinţa de a lua decizii fără o matură chibzuinţă. încearcă să nu faci schimbări în viaţa ta sentimentală căci nu a sosit încă momentul. Dacă eşti singur este posibil să faci o cunoştinţă care te va influenţa mult în viitorul apropiat. Dacă eşti căsătorit, începând cu data de 12 septembrie ai toate şansele să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul. De asemenea, mai este posibil ca acesta să aibă o reuşită în plan profesional.
•16-31
O perioadă bună pentru a-ţi dedica timpul liber fiinţei iubite. Aţi putea ieşi la cumpărături sau în vizită la prieteni. Comunicarea cu fiinţa iubită va evolua mai bine decât până acum, cel puţin în prima jumătate a intervalului. După aceea însă, ar fi de preferat să laşi lucrurile aşa cum sunt căci oricum nu vei putea schimba mare lucru. La sfârşitul lunii este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu o problemă de sănătate, care vă va da amândurora ceva emoţii, dar până la urmă totul se va rezolva fără probleme.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Scorpion– SĂNĂTATE
•1-15
Vei fi extrem de irascibil pe tot parcursul intervalului. Vei avea tendinţa să te implici în activităţi riscante şi să iei decizii sub presiunea impulsului de moment. O perioadă extrem de tensionată va fi cea cuprinsă între 6 şi 12 septembrie când orice neglijenţă te poate pune în situaţia de a fi victima unui mic accident. Fii foarte atent căci te poţi alege oricând în acest interval cu o fractură sau o entorsă. N-ar fi exclus nici să ai parte de o creştere a tensiunii arteriale sau de probleme de natură cardiacă.
•16-31
în continuare eşti irascibil şi ai tendinţa să-ţi împrăştii energia în prea multe direcţii. Din acest motiv eşti ceva mai puţin eficient, mai împrăştiat. Gândeşte-te de două ori înainte de a deschide gura, altfel ai putea fi implicat în tot felul de conflicte. Dacă ai o suferinţă cronică, fii cât se poate de atent în intervalul 24-28 septembrie căci ea ţi-ar putea crea neplăceri mari. Starea psihică însă va fi mult mai bună în această perioadă şi acest lucru te va ajuta să te menţii într-o formă ceva mai bună, iar asta se va vedea în relaţia cu ceilalţi.
ZILE FAVORABILE
•4 septembrie este o zi favorabilă relaţiilor cu prietenii.
•9 septembrie este o zi favorabilă serviciului.
ZILE NEFAVORABILE
•8 septembrie este o zi nefavorabilă călătoriilor.
•11 septembrie este o zi nefavorabilă relaţiei cu partenerul.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Scorpion– BANI
•1-15
Şansele de câştiguri vor fi, mai ales, prin intermediul activităţilor intelectuale în care eşti implicat. Dacă ai de susţinut un examen, sau dacă eşti implicat într-o lucrare mai dificilă, cu siguranţă aceste activităţi te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. La începutul lunii vei avea tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite pentru a-ţi satisface unele mofturi, dar, chiar şi aşa, vei reuşi să te descurci. Un succes în plan social sau profesional ţi-ar putea aduce o creştere a bugetului în a doua jumătate a intervalului.
•16-31
Norocul continuă să îţi surâdă în ceea ce priveşte câştigurile din activităţi intelectuale, dar şi datorită implicării în afaceri cu parteneri străini. Pe de altă parte, câştigurile nu vor fi foarte mari şi ar fi bine ca nici cheltuielile să nu fie în exces. Nevoia ta de a face cumpărături va fi destul de mare în această perioadă, dar ar fi bine să nu exagerezi. O investiţie în apartament ar putea fi făcută la începutul intervalului indiferent că-ţi doreşti sau nu lucrul acesta. Din partea unor prieteni vei primi un cadou sau o sumă de bani. Ambele vor fi binevenite şi te vei bucura de ele la fel de mult.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − 85 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017