Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Scorpion Mai 2013

/
/
/
428 Views

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA:
Semn de apa, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi
5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori
• Locuri prielnice: cele situate lângă ape • Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare • Defecte orgoliu, gelozie, posesivitate
Saturn se va afla şi în această lună în zodia Scorpionului şi, ca şi cum nu ar fi suficient, va avea deplasare retrogradă. Se poate spune deci că lucrurile îţi vor ieşi greu şi că va fi nevoie de eforturi deosebite pentru a realiza ce ţi-ai propus. Răbdarea şi perseverenţa vor fi cuvinte importante pentru tine în această lună. Marte, aflat în Taur, în opoziţie cu zodia ta de naştere, te va face irascibil şi impulsiv. Vei fi tentat să reacţionezi fără o matură chibzuinţă, ceea ce nu-ţi va aduce prea multe avantaje. Alături de Marte, în Taur se vor mai afla Soarele, Mercur şi Venus, semn că toate activităţile de colaborare vor fi între priorităţile tale. Relaţia cu partenerul de viaţă va deveni tot mai importantă pentru tine. Pluton, planeta patronatoare a Scorpionului, se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Capricornului având şi ea deplasare retrogradă. Din nou se poate spune că lucrurile îţi vor ieşi mai greu şi mai încet. Ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de finalizarea unor activităţi începute de mai mult timp, decât de proiecte noi.
PERSONALITĂŢI
Pablo Picasso, Johann Strauss, Ann Tyler
Horoscop Lunar Mai 2013 Scorpion – CARIERĂ
1-15 mai
O bună parte din timpul alocat serviciului îl vei consuma pentru a pune la punct diverse activităţi de colaborare şi parteneriat în care eşti implicat. Propunerile in această direcţie nu vor lipsi şi vor fi dintre cele pe care le vei considera interesante. în primele zile ale intervalului vei avea parte de oarece dificultăţi şi va trebui să te străduieşti mai mult, dar, până la urmă, vor veni şi rezolvările. Dacă doreşti să obţii o aprobare sau să-ţi impui un punct de vedere, şansa va fi de partea ta după data de 3 mai. Totul este să îţi păstrezi calmul, să nu cedezi cu nici un chip impulsului de moment. Este posibil să ai de dat unele examene la serviciu sau să porţi negocieri. Gândeşte-te de două ori înainte de a deschide gura!
16-31 mai
Relaţia cu colaboratorii va fi ceva mai tensionată şi ar fi de preferat să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. O atitudine mai calmă, mai relaxată ţi-ar putea aduce mai multe avantaje. Oricum, în această perioadă vei avea mult mai multe de făcut şi, chiar dacă activităţile de colaborare vor fi prioritare, se vor ivi tot timpul proiecte mărunte care nu vor putea fi amânate cu nici un chip. Va trebui să te împărţi în mai multe direcţii ceea ce te va ajuta într-o oarecare măsură să scapi de surplusul de energie de care dispui. Pe de altă parte, nu trebuie să pierzi din vedere priorităţile. La sfârşitul lunii vor fi discuţii pe teme financiare la care vei avea un cuvânt greu de spus.
Horoscop Lunar Mai 2013 Scorpion – Zile favorabile
3 mai este o zi favorabilă călătoriilor.
4 mai este o zi favorabilă relaţiei cu partenerul de suflet.
DRAGOSTE
1-15 mai
Simţi nevoia de mai multă siguranţă şi stabilitate în toate planurile, dar mai ales în cel sentimental. Din păcate, eşti irascibil şi mai ales la începutul lunii reacţiile tale ar putea stârni controverse obositoare în relaţia cu partenerul. Pe cât posibil evită discuţiile în contradictoriu, altfel ai putea avea parte de o adevărată furtună în viaţa ta sentimentală. Dacă vei reuşi să-ţi păstrezi calmul lucrurile vor evolua cel puţin mulţumitor în prima săptămână a lunii. Partenerul ar putea avea unele realizări de care te vei bucura şi tu în bună măsură. Este o perioadă în care aţi putea să discutaţi de proiecte comune, fie legate de cămin, fie de petrecerea timpului liber.
16-31 mai
în continuare eşti Irascibil şi orice vorbă spusă la întâmplare poate genera o adevărată vijelie în relaţia ta de cuplu. Lipsa de răbdare şi dorinţa de a-ţi impune cu tot dinadinsul punctele de vedere ar putea face ca şi perioada aceasta să fie una extrem de agitată. Ceva mai bine ţi-ar fi dacă-ţi vei folosi timpul liber pentru a participa, în compania fiinţei iubite, la tot felul de activităţi de divertisment. Chiar dacă vei cheltui ceva bani măcar vei şti că te-ai distrat şi te-ai relaxat. în ultimele zile ale lunii partenerul se va dovedi foarte inspirat aşa că n-ar fi rău să-i asculţi propunerile. Tot atunci aţi putea pleca într-o excursie în afara localităţii, ocazie excelentă de a vă îmbunătăţi relaţia.
ZILE NEFAVORABILE
21 mai este o zi nefavorabilă dialogului cu prietenii. 25 mai este o situaţie defavorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Mai 2013 Scorpion – SĂNĂTATE
1-15 mai
în această perioadă vei fi extrem de agitat. Energia fizică va fi foarte mare, dar tendinţa dea ţi-o împrăştia în prea multe direcţii te-ar putea face ineficient. Activităţile practice te vor ajuta într-o oarecare măsura, dar chiar şi aşa, evită să te implici în proiecte riscante. Zilele de 1 şi 2 mat vor fi cele mai tensionate. în cazul în care vei pleca într-o călătorie evită traseele dificile sau imprudenţele la volan. Din punct de vedere mental nu ai de ce să te plângi căci ideile tale se vor dovedi a fi inspirate. Pe de altă parte, fii atent căci stresul şi suprasolicitarea pot genera unele probleme de sănătate pe fond nervos. Păstrează-ţi în fiecare zi un timp, cât de scurt, pentru relaxare, pentru evadarea din cotidian, şi te vei simţi ceva mai bine.
16-31 mai
în continuare eşti agitat şi nu ai stare să duci nimic la bun sfârşit. Pentru a avea succes în ceea ce-ţi propui ar trebui să-ţi fixezi cu atenţie priorităţile şi mai ales să alternezi proiectele intelectuale cu cele practice. Sănătatea nu va fi punctul tău forte, iar stresul poate accentua unele simptome cu care te-ai mai confruntat şi până acum. Oricum, este o perioadă în care trebuie să profiţi de fiecare moment liber pentru a participa la activităţi care să te relaxeze. Dacă nu ai timp pentru a pleca într-o călătorie sau măcar în excursie încearcă participarea unui sport în aer liber. Cu siguranţă în felul acesta te vei simţi mai în formă.
MESERII
Este ingenios, perfecţionist şi are capacitate de concentrare. Inspiră, prin ţinuta şi comportamentul său, foarte mult respect şi autoritate. I se potrivesc meseriile: chirurg, ceasornicar, dar şi poliţist sau detectiv.
Horoscop Lunar Mai 2013 Scorpion – BANI
1-15 mai
In ansamblu se poate spune că situaţia financiară nu-ţi va ridica probleme nici în această lună. Câştigurile vor veni destul de constant mai ales din colaborări şi activităţi de parteneriat. La serviciu s-ar putea să ai o surpriză plăcută concretizată într-o mărire de salariu sau o primă. N-ar fi exclus nici să apară mici câştiguri datorită unei activităţi în care eşti implicat in timpul liber. în ciuda impulsivităţii de care dai dovadă cheltuielile nu se vor arăta foarte mari în această primă jumătate a lunii, poate şi pentru că vei fi foarte ocupat. Ai putea face însă unele proiecte legate de o investiţie în cămin. înainte de a-ţi pune proiectul în practică ar fi de preferat să ceri şi sfatul rudelor apropiate.
16-31 mai
în această perioadă vei avea parte de multă agitaţie în domeniul financiar. Vei avea câştiguri, dar şi cheltuieli. Activităţile de divertisment în care te vei implica te vor obliga să scoţi mai mulţi bani din buzunar decât până acum. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de sume suplimentare de bani. O investiţie ai putea face şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar toate acestea nu vor determina un dezechilibru bugetar. Oricum, câştigurile rămân în continuare suficient de mari astfel încât să poţi face faţă tuturor obligaţiilor şi, în plus, să-ţi permiţi satisfacerea unor mici plăceri. Dacă doreşti că participi la jocuri de noroc ar fi bine să o faci în ultimele zile ale lunii căci până atunci şansele de câştig sunt destul de mici.
DRAGOSTE
Este o persoană senzuală, care are multă nevoie să ofere, dar să şi primească.
Partener ideal: Rac, Peşti

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017