Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Scorpion Iunie 2013

/
/
/
332 Views

HOROSCOP LUNAR IUNIE 2013 – Scorpion
Scorpion
(24.10-22.11)
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori • Locuri prielnice: cele situate lângă ape • Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate
CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere semn că lucrurile vor evolua tot greu, vei fi nemulţumit şi vei munci mai mult decât în mod obişnuit pentru tot ce faci. Din fericire, zodia Racului va fi tranzitată de Mercur, Venus şi Soare care vor face relaţii de trigon cu Saturn şi în felul acesta starea ta psihică se va îmbunătăţi, iar nemulţumirile se vor ameliora măcar pentru moment. Neptun se va afla în zodia Peştilor, făcând un aspect favorabil, de trigon cu zo dia ta de naştere. Se poate spune
deci că vei fi mai creativ, mai entuziast şi chiar mai dornic de a-i ajuta pe cei din jur. Activităţile extraprofesionale şi, în general, proiecte le pe care le ai pentru timpul liber te vor interesa în mod special şi îţi vor aduce nesperate bucurii. 27 iunie se anunţă a fi o zi importantă căci ea anunţă intrarea lui Jupiter în zodia Racului şi, implicit, un trigon al acestei planete cu zodia ta de naştere.
CARIERĂ
• 1-15
Din punct de vedere profesional se poate spune că te aşteaptă o perioadă liniştită. Activităţile de la serviciu se vor desfăşura în ritmul lor normal fără nici un fel de surprize. Relaţia cu şefii va fi una favorabilă în sensul că ei îţi apreciază eforturile, dar, pe de altă parte, sunt implicaţi în chestiuni importante aşa că, nu vei putea miza într-o prea mare măsură pe sprijinul lor. Pe la mijlocul intervalului unul dintre colegi va fi alături de tine şi te va sfătui într-o chestiune personală.
• 16-30
în continuare lucrurile vor evolua fără suişuri şi coborâşuri deosebite. Atmosfera la serviciu va fi destul de relaxată, iar comunica rea cu colegii va evolua cel puţin mulţumitor. Este posibil să te vezi şi în afara orelor de program cu câţiva colegi semn că, relaţia cu aceştia este bună şi că vei putea miza pe ajutorul lor ori de câte ori vei avea nevoie. Dacă ai ceva mai important de rezolvat, ai putea-o face în intervalul 16-22 iunie când şansa te va susţine mai mult decât oricând în aceeaşi lună. începând cu 28 iunie ai putea avea o reuşită profesională.
DRAGOSTE
• 1-15
Vei fi foarte sensibil în această perioadă şi chiar ceva mai roman tic decât în mod obişnuit ceea ce te-ar putea ajuta la îmbunătăţirea relaţiei cu fiinţa iubită. Sentimentul de însingurare se va atenua considerabil până aproape de sfârşitul intervalului. Timpul liber petrecut în compania fiinţei iubite va fi un izvor de bucurii şi relaxare. în inter valul 6-11 iunie este posibil să aveţi unele discuţii în ceea ce priveşte cheltuielile şi vă va fi greu să cădeţi de acord asupra priorităţilor financiare. Spre sfârşitul perioadei este posibil ca partenerul să se con frunte cu o problemă de sănătate.
• 16-30
Unele discuţii mai vechi vor re veni în atenţia ta, dar veţi reuşi să le depăşiţi fără probleme. N-ar fi exclus ca fiinţa iubită să fie obligată să plece într-o călătorie şi te va ne mulţumi. Pe la jumătatea intervalului comunicarea cu fiinţa iubită va fi excelentă aşa că, dacă doreşti să obţii acordul acesteia într-o chestiune importantă pentru tine, atunci va fi momentul să încerci. Spre sfârşitul lunii vei fi preocupat de tot felul de proiecte, iar parte nerul de suflet îţi va reproşa că nu-i acorzi suficient timp şi atenţie.
SĂNĂTATE
• 1-15
Starea generală se anunţă a nu fi tocmai bună. Problemele cu care te confrunţi te fac mai pesimist, mai neîncrezător în viitor. Pe de altă par te, este posibil să te confrunţi cu tot felul de probleme de sănătate care vor necesita o vizită la medic şi poate chiar efectuarea unui set de analize. Fii cât se poate de prudent şi nu amâna întâlnirea cu medicul. După primele zile ale lunii starea psihică se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură. Călătoriile, întâlnirile cu prietenii sau chiar practicarea unui sport, pot avea efecte excelente asupra stării tale de spirit.
• 16-30
Nemulţumirile sunt destul de mari, dar implicarea în activităţi practice te poate ajuta să-ţi menţii un tonus bun. Pe de altă parte, nu ezita să te duci la medic chiar şi pentru cel mai nesemnificativ simptom. Este posibil să ai parte de dureri de oase, mai ales ale picioarelor. Pe la mijlocul intervalului ai putea primi o informaţie care te va ajuta să priveşti viaţa într-un mod mai optimist. De asemenea, începând cu data de 27 iunie, lucrurile vor evolua ceva mai bine pentru tine, iar starea psihică va în cepe un proces de ameliorare.
ZILE FAVORABILE
9 iunie este o zi favora bilă îmbunătăţirii relaţiei cu fiinţa iubită. 20 iunie este o zi favora bilă pentru chestiunile financiare.
ZILE NEFAVORABILE
7 iunie este o zi defavorabilă participării la jocuri de noroc.
25 iunie este o zi defavorabilă sănătăţii.

BANI
• 1-15
Interesul pentru situaţia materială va fi foarte mare în această perioadă. Vei dori să faci tot felul de investiţii, dar vei şi câştiga datorită realizărilor în plan profesional. Totuşi, chiar dacă norocul te susţine, în plan material va trebui să fii cât se poate de prudent în intervalul 6-11 iunie. în aceste zile vei fi tentat să faci cheltuieli ne chibzuite pentru divertisment şi nu numai. Ar fi poate mai bine să eviţi investiţiile prea îndrăzneţe. în cazul în care ai de gând să participi la jocuri de noroc încearcă să nu rişti prea mult.
• 16-30
Tendinţa de a cheltui va fi des tul de mare şi în această perioadă, dar riscul de a înregistra pierderi materiale este mult mai mic. în primele zile ale intervalului ai putea cumpăra obiecte electronice, dar n-ar fi exclus nici să câştigi nişte bani la serviciu. Rudele mai îndepărtate vor fi dispuse să-ţi dea o mână de ajutor în cazul în care ai nevoie, mai ales pe la jumătatea intervalului. începând cu data de 27 iunie şansa nu te va mai susţine în aceeaşi măsură şi cum tendinţa de a face cheltuieli va creşte, ai pu tea rămâne cu buzunarele goale.
Simbolism
Semnul simbolizează perioada de fermentaţie din natură, dar şi supravieţuirea vegetaţiei prin seminţe.
Cum să cucereşti un Scorpion
Pentru a intra în graţiile unui astfel de nativ, trebuie să-l aprobi în tot ceea ce spune, să fii diplomat şi deschis. Apreciază o toaletă uşor extravagantă. Nu este indicat
să i se facă observaţii şi nici să se strâmbe din nas la bancurile lui. Are nevoie de o parteneră tandră şi pasională.
Cum este în plan profesional
Carieră: Ingeniozitatea, perfecţionismul şi capacitatea de concentrare îi sunt de un real folos în profesie. în plus, inspiră prin ţinuta şi comportamentul său foarte mult respect şi autoritate.
La ce te poţi aştepta de la şeful Scorpion Rolul de şef i se potriveşte ca o mănuşă, căci dă dovadă de inteligenţă, luciditate, spirit organiza toric şi o excelentă intuiţie. El poate fi un tip irascibil în anumite momente şi este bine ca în astfel de situaţii să nu se pună nimeni cu el. Nu este genul de om care să accepte linguşelile. Fiţi cât se poate de prudent cu el, căci este un şef necruţător.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 75

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017