Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Scorpion Iulie 2013

/
/
/
457 Views

Previziuni Scorpion (24.10-22.11)
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori • Locuri prielnice: cele situate lângă ape • Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate
CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn aflat în zodia ta de naştere, în Scorpion, va face ca lucrurile să-ţi iasă destul de greu. Pe de altă parte, Jupiter s-a instalat pentru o bună perioadă de vreme în Rac, şi va face trigon cu zodia ta de naştere şi, implicit, cu Saturn. Aşadar, eforturile pe care le faci au mai multe şanse ca oricând să se concretizeze în realizări durabile. în plus, problemele cu care te confrunţi, au mai multe şanse să-şi găsească rezolvări favorabile ţie. Din punct de vedere intelectual vei fi avantajat în sensul că orice activitate în acest domeniu va fi un succes. Pe lângă Jupiter în Rac se vor mai afla în această lună Soarele, Mercur şi Marte aşa că interesul tău legat de călătorii va fi destul de mare. Fii totuşi atent căci tranzitul retrograd al lui Mercur din intervalul 1-20 iulie, ţi-ar putea aduce tot felul de încurcături. începând cu data de 21 iulie Mercur îşi va relua tranzitul direct, iar tot ceea ce era de rezolvat în domeniul actelor, va începe să se rezolve.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Scorpion – CARIERA
1-15
Perioadă se va dovedi favorabilă din punct de vedere profesional. Chiar dacă în primele două zile ale lunii te vei confrunta cu unele blocaje, rezolvările nu vor întârzia să apară şi vei reuşi să faci faţă cu bine tuturor activităţilor. La serviciu vei fi apreciat de şefi şi acest lucru îţi va da parcă şi mai multă energie. Unele neînţelegeri mai vechi din relaţia cu colegii ar putea reveni în atenţia ta şi ar fi bine să nu încerci să-ţi impui punctele de vedere. Oricum, până la urmă, lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti.
16-31
Şefii te vor susţine şi în această perioadă. Vei fi implicat în tot felul de proiecte şi felul în care te vei descurca te va aduce în atenţia celor din anturajul de la serviciu. Vei putea face lucruri mai deosebite chiar dacă nu întotdeauna colegii te vor sprijini. De altfel, relaţia cu colegii va fi ceva mai rezervată şi chiar tensionată în anumite momente. Oportunitate pentru a finaliza câte ceva vei avea în zilele de 17-22 iulie. în schimb, în ultimele zile ale lunii există riscul ca o discuţie minoră să se transforme într-o ceartă în toată regula.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Scorpion – DRAGOSTE
1-15
îţi doreşti consolidarea relaţiei cu partenerul şi eşti nemulţumit că acest lucru nu se realizează în măsura în care ţi-ai propus. Poate este şi vina ta căci pretenţiile îţi sunt exagerate şi nu oricine face faţă presiunilor tale. Nevoia ca totul să funcţioneze perfect este mare şi-ţi este greu să accepţi că fiinţa cea mai apropiată poate greşi. O perioadă bună din punct de vedere sentimental va fi spre sfârşitul intervalului când ai putea pleca într-o călătorie cu partenerul său, dacă eşti singur, ai putea face o cunoştinţă interesantă cu ocazia unui drum.
16-31
în continuare lucrurile evoluează mai bine, iar neînţelegerile de până acum tind să se amelioreze. Petrecerea timpului în compania partenerului de suflet te poate ajuta să-ţi consolidezi relaţia cu acesta. Nu pierde ocazia de a ieşi împreună cu fiinţa iubită şi cu prietenii, de a participa la diverse activităţi sociale sau sportive. Pe la mijlocul intervalului entuziasmul sentimental va atinge limita superioară, dar vei fii ceva mai subiectiv şi ar fi de preferat să eviţi să iei decizii importante.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Scorpion – BANI
1-15
Situaţia financiară va fi mulţumitoare în această perioadă. Ai putea obţine câştiguri din activităţi intelectuale, în urma unor călătorii sau datorită implicării în afaceri cu parteneri străini. O afacere pe care ai demarat-o cu ceva timp în urmă ar putea fi încheiată şi ţi-ar putea aduce un câştig frumuşel, după data de 5 iulie. Este o perioadă bună pentru a face investiţii pe termen lung, dar şi pentru a cumpăra câte ceva în cămin. Realizările de la serviciu ţi-ar putea aduce şi ele un mic câştig suplimentar.
16-31
în continuare şansa te ajută într-o oarecare măsură aşa că, eforturile tale în plan material vor avea rezultate care te vor mulţumi. Dorinţa de a cheltui va creşte considerabil până aproape de sfârşitul lunii. Ar fi bine să-ţi stăpâneşti excesele şi să nu faci cheltuieli inutile, altfel s-ar putea să regreţi într-un viitor apropiat. După data de 21 iulie unele sume care-ţi rămăseseră blocate pe te miri unde îţi vor intra în buzunar şi astfel vei fi din nou tentat să ieşi la cumpărături. Este o perioadă bună pentru a-ţi înnoi garderoba şi, în general, pentru a face câte ceva pentru tine.
Simbolism
Semnul simbolizează perioada de fermentaţie din natură, dar şi supravieţuirea vegetaţiei prin seminţe.
Cum să cucereşti un Scorpion
Pentru a intra în graţiile unui astfel de nativ, trebuie să-l aprobi în tot ceea ce spune, să fii diplomat şi deschis. Apreciază o toaletă uşor extravagantă. Nu este indicat
să i se facă observaţii şi nici să se strâmbe din nas la bancurile lui. Are nevoie de o parteneră tandră.
Prietenia cu un Scorpion
Pentru nativul Scorpion prietenia nu reprezintă nicidecum un aspect esenţial al vieţii lui. îşi poate găsi împlinirea în alte lucruri, astfel încât nu o să investească efort pentru a câştiga încrederea cuiva şi a şi-l apropia.
Nu înseamnă că îi lipsesc prietenii. Are, dar foarte puţini şi, de obicei, constanţi. Prieteniile lui sunt lungi, întinzându-se pe ani de zile sau chiar pe toată viaţa.
Cum este în dragoste Este o persoană senzuală, care are multă nevoie să ofere, dar să şi primească. Nativul este extrem de posesiv, el are nevoie să domine în orice relaţie de dragoste.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Scorpion – SANATATE
1-15
Eşti destul de rezistent la îmbolnăviri, beneficiezi de o bună robusteţe fizică şi acest lucru te va ajuta să te menţii într-o formă destul de bună. Starea psihică se va îmbunătăţi simţitor, iar din punct de vedere mental vei funcţiona excelent. Inteligenţa şi inspiraţia îţi vor permite să obţii rezultate deosebite în activităţile intelectuale în care eşti implicat. Nu vei dispune însă de foarte multă energie aşa că, ar fi bine să îţi faci un program echilibrat, altfel ai putea avea probleme de natură cardiacă.
16-31
în această perioadă vei avea un plus de energie aşa că, vei fi mal dinamic, mai hotărât, mai rezistent în faţa provocărilor. Activităţile practice te vor favoriza din toate punctele de vedere. Nici din punct de vedere mental nu ai de ce te plânge şi toate activităţile intelectuale în care vei fi Implicat vor avea rezultate excelente. Capacitatea de a lua decizii se va îmbunătăţi simţitor pe tot parcursul acestui interval. Doar perioada 25- 28 iulie va fi ceva mai puţin favorabilă deoarece există riscul unor probleme ale aparatului digestiv, pe care le vei resimţi din plin.
ZILE FAVORABILE
4 iulie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
17 iulie este o zi favorabilă activităţilor practice.
ZILE NEFAVORABILE
2 iulie este o zi defavorabilă situaţiei financiare.
26 iulie este o zi defavorabilă în ceea ce priveşte sănătatea.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017