Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Scorpion August 2014

/
/
/
667 Views

Horoscop Lunar Zodia Scorpion August 2014
Scorpion
(24.10-22.11)
Semn de apă, fix, feminin # Planetă dominantă: Pluto # Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul # Verb caracteristic: a dori
Locuri prielnice: cele situate lângă ape • Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de auto-regenerare £ Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate

Horoscop Lunar Scorpion August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se află în continuare în zodia ta de naştere, aşa că nimic nu-ţi va ieşi uşor în această perioadă. Nu este ceva nou, dar răbdarea ta este pe sfârşite şi simţi nevoia să faci o schimbare radicală. Marte se va afla tot în zodia Scorpionului şi această planetă te va împinge la a reacţii sub impulsul de moment, ceea ce nu ar fi tocmai indicat. încearcă să fii prudent şi, mai ales, să fii diplomat. Jupiter, Mercur, Venus şi Soarele se vor afla în zodia Leului, într-o relaţie ne
fastă de cuadrat cu zodia ta de naştere şi, în anumite zile, cu Saturn şi cu Marte. Se poate spune deci că vei avea o perioadă extrem de agitată, în care oportunităţile de a realiza câte ceva nu vor lipsi, dar ele vor fi condiţionate de prudenţă, răbdare, autodisciplină. Nevoia ta de manifestare va fi exagerată şi dacă nu vei reuşi să o cenzurezi, vei face greşeli care te vor costa mult. Ştim că este dificil să te abţii, dar nu uita că nimic nu este imposibil.

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – CARIERĂ – 1-15 August
în această perioadă vei fi implicat în tot felul de activităţi profesionale, care nu-ţi vor da timp nici măcar să respiri. Chiar şi aşa, atmosfera la serviciu va fi mult mai relaxată, iar relaţia cu colegii va evolua mult mai bine. Vei reuşi să comunici cu aceştia şi să vă puneţi de acord asupra proiectelor comune în care sunteţi implicaţi. Este posibil să faci unele deplasări în interes de serviciu şi care-ţi vor da posibilitatea să-ţi rezolvi şi chestiuni personale. Dacă va trebui să participi la un congres sau dacă vei avea de susţinut un examen, norocul îţi va surâde.
Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – CARIERĂ – 16-31 August
Vei reuşi să te faci remarcat la slujbă datorită calităţilor de care dispui. Evită, totuşi, să dai curs manifestărilor impulsive, căci rişti să pierzi o şansă cu care nu te vei mai întâlni prea curând. Pe la mijlocul intervalului este posibil ca unul dintre proiectele în care eşti implicat la slujbă să fie blocat, dar inspiraţia şi inteligenţa practică de care dai dovadă te vor ajuta să faci la lucrurile să meargă cel puţin mulţumitor. Şi colaborările te vor avantaja, cu condiţia să te arăţi mai conciliant cu partenerii.

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – DRAGOSTE- 1-15 August
Eşti ceva mai romantic şi mai dornic să-ţi exprimi sentimentele decât în mod obişnuit. Pe de altă parte, ai tendinţa de a vorbi fără o matură chibzuinţă ce ar putea genera unele neînţelegeri în relaţia cu fiinţa iubită. Este o perioadă bună pentru a pleca în concediu căci activităţile de divertisment pe care le-ai programat îţi vor aduce o şansă în plus de a-ţi îmbunătăţi şi consolida relaţia cu partenerul. N-ar fi exclus să faci o cunoştinţă care-ţi va da foc inimii, cu ocazia unei călătorii.
Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – DRAGOSTE- 16-31 August
Relaţia cu partenerul rămâne în bună parte în atenţia ta, dar din nou, este bine să ţii cont că orice manifestare impulsivă poate genera discuţii aprinse şi neînţelegeri obositoare. Este posibil ca partenerul să aibă o realizare în plan profesional, de care vă veţi bucura amândoi în egală măsură. Spre sfârşitul intervalului va exista un oarecare blocaj în comunicarea voastră şi ar fi bine să nu forţezi nota. Prietenii vor fi de partea ta în tot ceea ce vei întreprinde şi acest lucru îţi va da un plus de încredere. Nu evită întâlnirile cu aceştia.

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – SANATATE- 1-15 August
Energia fizică de care dispui în această perioadă este foarte mare şi ar trebui orientată cu atenţie. Activităţile practice te vor avantaja, dându-ţi posibilitatea să-ţi pui în practică o mulţime de planuri. Impulsivitatea, irascibilitatea sunt caracteristici care vor atinge cote înalte în aceste săptămâni, putându-ţi crea probleme inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea. Este o perioadă în care ar fi de dorit să să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, căci greşelile te pot costa mult.
Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – SANATATE- 16-31 August
De energie vei beneficia şi în această perioadă, dar din fericire, starea de irascibilitate se va atenua în bună măsură. Prudenţa se cere a fi pusă în continuare pe primul plan, chiar dacă vei avea o mai bună capacitate de a-ţi gestiona energia. Pe la mijlocul intervalului o mai veche problemă de sănătate ar putea reveni în atenţia ta, necesitând o vizită la medic sau poate chiar o intervenţie chirurgicală. Activităţile sociale, întâlnirea cu prietenii îţi vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit şi acest lucru ar putea avea efecte pozitive şi asupra sănătăţii fizice.
Zile favorabile
5 august este o zi favorabilă pentru carieră.
17 august este o zi favorabilă în plan financiar.

Zile nefavorabile
12 august este o zi în care pot apărea probleme de sănătate.
28 august este o zi nefavorabilă comunicării cu partenerul de suflet.

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – BANI- 1-15 August
O bună parte din resursele tale financiare vor veni din zona profesiei sau a unor activităţi sociale în care eşti implicat. Pe de altă parte, vei simţi nevoia, mai mult decât până acum, de a cheltui, dar şi de a arăta celorlalţi câştigurile tale. în prima săptămână a lunii cheltuielile vor fi destul de mari. Fii foarte atent şi nu încălca legislaţia, deoarece este posibil să ai parte de o amendă usturătoare. N-ar fi exclus nici să faci o cheltuială pentru a-ţi ajuta nişte rude aflate în impas. Echilibrul bugetar, însă, nu va fi dat peste cap.
Horoscop Lunar August 2014 Scorpion – BANI- 16-31 August
Realizările tale în plan social şi profesional îţi vor asigura o situaţie materială mulţumitoare, aşa că nu vei avea de ce să te plângi. Pe de altă parte, este bine să ştii că în primele zile ale acestei perioade va trebui să fii atent la contractele pe care le semnezi, dar şi la actele financiar-bancare, căci se pot strecura tot felul de încurcături. Pe la mijlocul perioadei este posibil ca unul dintre prieteni să-ţi ofere o informaţie care, folosită corespunzător, să-ţi deschidă noi posibilităţi de câştiguri. Ai putea chiar să semnezi un contract de colaborare pe o perioadă limitată, care să te ajute foarte mult.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 20

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017