Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Sagetator Septembrie 2013

/
/
/
802 Views

Săgetător (23.11-21.12)

Horoscop Lunar Sagetator Septembrie

Caracterizare Generală
Jupiter, patronul zodiei tale de naştere, se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Racului făcându-te mai sensibil, mai impresionabil şi mai ataşat de familie. Pe de altă parte, vei fi şi ceva mai suspicios, ceea ce i-ar putea mira pe cei care te cunosc bine. Marte se va afla în zodia Leului făcând o relaţie favorabilă, de trigon cu zodia ta de naştere. Această conjunctură îţi va conferi energie şi dinamism, iar dorinţa de a te implica în activităţi noi va fi evidentă pe tot parcursul intervalului. Având în vedere cuadratura pe care o face Marte cu Saturn este bine să ştii că ar putea să apară tot felul de evenimente neplăcute în legătură cu o călătorie sau cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri. N-ar fi exclus nici ca persoane pentru care băgai mâna-n foc că-ţi sunt loiale să ţeasă tot felul de intrigi în jurul tău, în încercarea de a-ţi face rău. Venus, Mercur şi Soarele se vor afla pe rând în zodia Balanţei semn că vei beneficia din plin de sprijinul prietenilor.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Sagetator– CARIERĂ
• 1-15
Vei fi destul de agitat în plan profesional căci vei avea de rezolvat tot felul de mărunţişuri care nu-ţi vor da timp nici să respiri. Pe de altă parte, eşti implicat în tot felul de proiecte şi ar trebui să încerci să vezi lucrurile în ansamblu şi să nu te împiedici de detalii. Relaţia cu colegii este bună şi reuşeşti să cooperezi cu aceştia astfel încât să obţii ceea ce-ţi doreşti. Şanse de realizare vor fi până pe data de 10 septembrie. în aceste zile iniţiativele tale se vor dovedi de succes şi vei reuşi să realizezi lucruri deosebite.
• 16-31
Eşti foarte preocupat de tot ceea ce se întâmplă la serviciu, dar fii atent căci există tot felul de persoane care te bârfesc încercând să-ţi facă rău. Din fericire, poziţia ta la serviciu este stabilă, dar ceva mai multă prudenţă şi diplomaţie nu are ce să strice. Destul de multe tensiuni vor fi după data de 18 septembrie când orice neglijenţă te poate duce în situaţia de a-ţi pierde susţinătorii. N-ar fi exclus nici să existe mici neînţelegeri între colegi, ceea ce te va împiedica şi pe tine să ai randament la serviciu.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Sagetator– DRAGOSTE
•1-15
Nevoia ta de tot mai multă independenţă poate genera controverse cu partenerul. Pe de altă parte, ai tendinţa de a-ţi impune cu tot dinadinsul punctele de vedere în discuţiile cu fiinţa iubită şi acest lucru nu este de natură să-ţi aducă o bună comunicare. încearcă să mai laşi de la tine şi, mai ales, acordări mai multă atenţie şi înţelegere partenerului de suflet. între 5 şi 12 septembrie este posibil ca partenerul să se confrunte cu o problemă de sănătate, dar n-ar fi exclus nici să pleci într-o călătorie.
•16-31
Implicarea ta în relaţia cu partenerul este ceva mai profundă în această perioadă şi acest lucru va duce şi la o ameliorare a comunicării cu ea/el. Unele neînţelegeri mai vechi ar putea fi rezolvate, dar chiar şi aşa, evită dialogul pe teme financiare. Dacă doreşti să obţii acordul fiinţei iubite într-un proiect de mai mare anvergură, şansa îţi va surâde până pe data de 20 septembrie. Tot în această perioadă aţi putea pleca împreună într-o călătorie, ceea ce va ajuta la consolidarea relaţiei voastre. Oricum, o ieşire în afara localităţii îţi lipsea de mult timp.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Sagetator– SĂNĂTATE
•1-15
Te bucuri de o cantitate impresionantă de energie fizică şi mentală şi acest lucru te va ajuta în rezolvarea unor proiecte importante. Pe de altă parte, sănătatea nu va fi punctul tău forţe şi ar fi bine să nu neglijezi nici un simptom, în cazul în care ai o suferinţă cronică fii cât se poate de atent deoarece există riscul să se acutizeze în perioada 5-12 septembrie. Oricum, în aceste zile vei fi ceva mai sensibil şi n-ar fi exclus să te confrunţi cu o problemă de sănătate care te va obliga să faci o vizită la medic sau poate chiar te vei interna pentru câteva zile.
•16-31
Este de dorit să fii cât se poate de prudent în ceea ce priveşte sănătatea, dar pe de altă parte, este bine să ştii că eforturile tale în această direcţie au mai multe şanse să se bucure de succes. în intervalul 16-18 septembrie o problemă mai veche de sănătate s-ar putea ameliora sau chiar rezolva. Tot atunci este bine să ştii că tratamentele naturiste sau, în general, cele neconvenţionale vor avea efecte cât se poate de benefice. O perioadă mai puţin fericită va fi cea cuprinsă între 24 şi 30 septembrie.
Zile favorabile
•9 septembrie este o zi favorabilă serviciului.
•29 septembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei materiale.
Zile nefavorabile
•10 septembrie este o zi nefavorabilă din punct de vedere financiar.
•30 septembrie este o zi nefavorabilă sănătăţii.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Sagetator– BANI
• 1-15
Situaţia financiară se anunţă îmbucurătoare în această perioadă. Eforturile pe care le vei face se vor bucura de succes, iar şansa va fi de partea ta în acest domeniu. Pe de altă parte, vei fi tentat să faci tot felul de cheltuieli pentru divertisment, dar şi pentru a satisface mofturile persanelor mai tinere din familie. Sănătatea te va obliga şi ea la unele cheltuieli dar, pe de altă parte, efecte vor fi mulţumitoare, aşa că nu ai de ce să te plângi. în primele zile ale intervalului ai putea avea un câştig datorită unei realizări profesionale.
• 16-31
în continuare şansa la bani îţi surâde şi reuşeşti să faci toate cumpărăturile pe care ţi le-ai propus. N-ar fi rău totuşi să te gândeşti şi 13 viitor şi să nu cheltuieşti mai mult decât este cazul pentru divertisment. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea pretenţii mai mari decât până acum şi nu se vor lăsa până când nu vor obţine sumele dorite. Pe la mijlocul intervalului un prieten ar putea avea o neplăcere şi îţi va cere sprijinul financiar. O afacere de la care nu mai sperai nimic ar putea da roade spre sfârşitul intervalului. Aceasta îţi va mări bugetul spre satisfacţia ta şi a partenerului.
Caracterizare Generală
În personalitatea nativului din zodia Săgetătorului există două tendinţe care se pot regăsi în fiecare persoană că medie între calităţi şi defecte. Săgetătorul are o inteligenţă limpede şi ştie exact ce trebuie să urmărească pentru a trage concluziile corecte dintr-o situaţie oarecare. Nu se va împiedica în amănunte, în obţinerea
unei viziuni globale asupra unui subiect, ci întotdeauna va şti să aprecieze situaţia în ansamblul ei şi abia apoi se va ocupa de amănunte. Pe lângă inteligenţă, Săgetătorul mai dispune şi de o fină intuiţie care e în concordanţă de cele mai multe ori cu un simţ al anticipării unor situaţii. Are o extraordinară capacitate de a conduce o discuţie, argumentele lui sunt convingătoare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017