Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Sagetator Mai 2013

/
/
/
408 Views

Horoscop Lunar Sagetator Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALĂ:
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter
• Piatra preţioasă: turcoazul ®Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 şi 7 •Culoare: purpura • Metal: cositorul #Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare
• Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile • Calităţi inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză • Defecte superficialitate, infatuare
Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Gemenilor semn că, în general, colaborările şi activităţile de parteneriat se vor dovedi a fi foarte avantajoase pentru tine. Implicarea în astfel de proiecte va fi mai mare mai ales în a doua jumătate a lunii când în zodia Gemenilor se vor mai afla Venus, Mercur şi Soarele. Saturn, aflat în zodia Scorpionului, şi depiasându-se retrograd avertizează asupra eventualelor probleme de sănătate cu care te-ai putea confrunta, dar şi asupra faptului că există persoane care te bârfesc în dorinţa de a-ţi face rău. Uranus se va afla de la începutul până la sfârşitul lunii în zodia Berbecului, în trigon cu zodia ta de naştere. Vei fi independent, dar şi creativ, iar energia ta mentală va ieşi în evidenţă oriunde te vei duce. De asemenea, vei fi foarte interesat de activităţi de divertisment, care-ţi vor permite să-ţi treci în mod plăcut timpul liber.
PERSONALITĂŢI
Anne Heywood, Bess Armstrong, Donna Mills
Horoscop Lunar Mai 2013 Sagetator – CARIERĂ
1-15 mai
Vei fi foarte preocupat în această perioadă de activităţile în care eşti implicat la serviciu. Vei avea de rezolvat o mulţime de mărunţişuri şi nici nu vei şti când va trece timpul. Norocul va fi de partea ta în sensul că vei reuşi să închei cu bine tot ceea ce ţi-ai propus. Vei fi însă puţin nemulţumit căci şefii vor părea a nu-ţi observa iniţiativele. Ţine cont că traversezi o perioadă în care trebuie să fii ceva mai modest pentru a fi apreciat. Relaţia cu colegii va evolua bine şi acest lucru te va ajuta să munceşti cu plăcere. Doar în primele zile ale lunii este posibil să ai parte de o altercaţie cu cineva din anturajul de la serviciu şi vei avea nevoie de tot calmul pentru ca lucrurile să nu se precipite.
16-31 mai
Colaborările se vor dovedi deosebit de importante pentru tine chiar dacă-ţi vor mai ridica unele probleme pe ici, pe colo. Propunerile care ţi se vor face vor trebui studiate cu toată atenţia căci n-ar fi exclus să ascundă o capcană. Atmosfera la serviciu va fi destul de agitată, vei fi veşnic în priză, ceea ce te va obosi. Este posibil să demarezi un nou proiect care ţi va da serioase bătăi de cap. între 20 şi 26 mai relaţia cu superiorii ierarhici nu va fi tocmai relaxată aşa că, ar fi bine să te fereşti din calea lor şi, cu atât mai mult, să eviţi discuţiile în contradictoriu. Ultimele zile ale lunii vor fi favorabile comunicării atât cu colegii, cât şi cu superiorii ierarhici. Profită pentru a rezolva tot ceea ce e de rezolvat.
Horoscop Lunar Mai 2013 Sagetator – ZILE FAVORABILE
19 mai este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei sentimentale.
30 mai este o zi favorabilă situaţiei materiale.
Horoscop Lunar Mai 2013 Sagetator – DRAGOSTE
1-15 mai
Din punct de vedere sentimental se poate spune că te vei bucura din plin de relaţia cu partenerul. Comunicarea cu ea/el va evolua excelent şi vei trăi clipe minunate alături de el. în cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie stabilă este posibil să faci o cucerire din anturajul de la serviciu. Oricum, persoanele de sex opus de la slujbă îţi vor aprecia calităţile şi-ţi vor face complimente. Pe la mijlocul intervalului ai putea discuta cu fiinţa iubită despre un proiect care vă interesează pe amândoi în egală măsură şi care nu mai poate fi amânat. La sfârşitul acestei perioade veţi avea unele neînţelegeri legate de părinţi sau de chestiuni domestice. încearcă să fii mai conciliant şi sa laşi de la tine.
16-31 mai
Relaţia cu partenerul de viaţă tinde să devină prioritară, O bună parte din timpul liber ţi-l petreci în compania acestuia, dar vor fi şi oportunităţi de a te implica într-o idilă clandestină cu cineva din anturajul de la serviciu. Pe la mijlocul intervalului există riscul ca intervenţia unei rude apropiate să determine apariţia unor neînţelegeri în relaţia ta de cuplu. Va trebui să fii foarte diplomat, altfel aceste neînţelegeri ar putea deveni mai greu de controlat. Sfârşitul lunii se anunţă a fi o perioadă excelentă pentru relaţia cu partenerul de suflet. Neînţelegerile se vor atenua considerabil, iar timpul petrecut împreună vă va face amândurora mare plăcere. Este, de asemenea, posibil ca partenerul să aibă o realizare mai deosebită.
Zile nefavorabile
18 mai este o zi nefavorabilă relaţiei cu familia. 25 mai este o zi defavorabilă sănătăţii.
Horoscop Lunar Mai 2013 Sagetator – SĂNĂTATE
1-15 mai
în această perioadă va trebui să fii foarte atent la tot ceea ce ţine de sănătate, altfel ai putea avea unele surprize. Oricum, energia fizică va fi sub nivelul obişnuit aşa că, ar fi bine să nu te Implici în proiecte care să te suprasolicite. Mai ales in primele zile ale lunii este posibil să te alegi cu dureri de oase sau chiar cu o fractură. Inima ta va fi mai sensibilă aşa că, dacă ai probleme de natură cardiacă, încearcă pe cât posibil să te menajezi. Din fericire, optimismul şi încrederea de care dispui vor avea influenţe benefice şi asupra sănătăţii fizice aşa că, nu-ţi va fi foarte greu să depăşeşti aceste mici neplăceri. După data de 10 mai încetul cu încetul sănătatea ta se va îmbunătăţi, dar chiar şi aşa, nu trebuie să renunţi la prudenţă.
16-31 mai
Energia fizică este în continuare la limita inferioară şi ar fi bine să te orientezi asupra priorităţilor. De asemenea, este posibil să te confrunţi cu migrene, dureri de dinţi sau de gât. în cazul în care ai o suferinţă cronică este foarte posibil ca ea să se acutizeze şi să te oblige chiar şi la câteva zile de spitalizare. Oricum, ar fi de preferat să tratezi cu toată atenţia orice simptom. Pe la mijlocul intervalului va trebui să fii mai atent şi în ceea ce priveşte alimentaţia altfel te-ai putea alege cu o indigestie. în cazul în care răceşti fii foarte atent căci există riscul unor complicaţii la nivelul plămânilor. în ultimele zile ale lunii te vei simţi mai în largul tău, iar ieşirile în aer liber vor avea efecte excelente asupra stării tale de spirit.
MESERII
Dinamismul şi dorinţa de acţiune îl împing în permanenţă către acţiuni noi şi cărări nebătătorite. Nu se poate acomoda la activităţi statice. Poate fi medic, pedagog, magistrat, funcţionar superior.
Horoscop Lunar Mai 2013 Sagetator – BANI
1-15 mai
Situaţia financiară fără să-ţi ridice probleme deosebite te interesează în mod special. îţi doreşti tot mai mulţi bani pentru a cheltui pe activităţi de divertisment, în compania fiinţei iubite. în cazul în care doreşti Să te implici în activităţi speculative, fii cât se poate de prudent doare ce lucrurile pot scăpa lesne de sub control. La începutul lunii este posibil să faci unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii. De asemenea, vei avea discuţii cu partenerul de viaţă despre o investiţie pe care o ai în plan de mai mult timp. Pe la mijlocul intervalului este posibil să obţii sume suplimentare la serviciu, dar şi prin intermediul rudelor mai îndepărtate. Veţi găsi înţelegere şi, ori de câte ori vei avea nevoie de bani, vei avea la cine să apelezi.
16-31 mai
în continuare ai tendinţa să exagerezi cu cheltuielile pentru divertisment. Ar fi bine să iei lucrurile mai în serios altfel ai putea rămâne cu buzunarele goale atunci când te aştepţi mai puţin. Şansa de a obţine unele câştiguri din colaborări va fi destul de mare, dar vei fi obligat să faci investiţii în cămin aşa că, nu-ţi vor rămâne prea mulţi bani la dispoziţie. între 24 şi 17 mai este posibil ca unul dintre părinţi să aibă o pierdere financiară şi va trebui să îi dai o mână de ajutor. Ceva bani vei cheltui şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii mai ales spre sfârşitul lunii. După data de 29 mai ai putea primi o ofertă care ţi va deschide noi posibilităţi de câştiguri. Şansa va fi de partea ta şi dacă doreşti să te implici în afaceri comerciale.
DRAGOSTE
Este o persoană care are nevoie de dinamism şi de francheţe. Nu agreează convenţionalismul.
Partener ideal: Berbec, Leu

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 88

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017