Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Sagetator iulie 2013

/
/
/
476 Views

Previziuni Săgetător (23.11-21.12)
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter • Piatră preţioasă: turcoazul • Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 şi 7 • Culoare: purpura • Metal: cositorul • Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare • Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile • Calităţi: inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză < Defecte: superficialitate, infatuare
CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter, patronul zodiei tale de naştere, se va afla începând din această lună, o bună bucată de vreme, în zodia Racului semn că în această perioadă vei fi mai cald, mai afectuos, mai dornic de a te implica în activităţi domestice. Sextilul pe care-l face Jupiter cu Saturn îţi va conferi un plus de stabilitate, dar, pe de altă parte, şi şansa de a finaliza unele proiecte pe care le consideri importante. Nevoia de siguranţă şi stabilitate va fi ceva mai mare decât în mod obişnuit şi nu vei mai fi atât de ten
tat să te implici în tot felul de aventuri. Venus se va afla în zodia Leului pe aproape tot parcursul lunii, casa a IX-a a călătoriilor, în horoscopul tău general. Aşadar, dacă vrei să pleci la drum, indiferent că este vorba de divertisment sau de o călătorie de afaceri, şansa va fi de partea ta şi toate vor ieşi cum nu se poate mai bine. Tranzitul retrograd al lui Mercur în perioada 1-20 iulie ţi-ar putea întârzia într-o oarecare măsură proiectele, dar nu fi îngrijorat, este doar o perioadă de acumulări.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Sagetator – CARIERA
1-15
Vei avea parte de multă alergătură în plan profesional căci te vei confrunta cu tot felul de probleme oarecum neaşteptate. Vor fi blocaje în proiectele pe care le ai de finalizat şi acest lucru te va ţine încordat o bună bucată de vreme. Fii foarte atent dacă ai de semnat acte sau orice fel de documente oficiale deoarece pot să apară încurcături. în ceea ce priveşte colaborările s-ar putea să ai ceva de furcă, dar dacă-ţi vei păstra calmul vei găsi rezolvări convenabile. Este posibil să pleci într-o călătorie pentru a rezolva anumite chestiuni profesionale.
16-31
încă mai ai ceva de furcă, dar încetul cu încetul nemulţumirile tale se vor rezolva. La începutul intervalului va trebui să te ocupi de o activităţi de rutină care te vor plictisi, dar pe care nu le vei putea amâna. După data de 21 iulie lucruri rile vor intra pe un făgaş mai apropiat de cel normal, vei reuşi să predai la timp lucrările, iar şefii îţi vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile. Pe la mijlocul intervalului este posibil chiar să ţi se dea noi responsabilităţi, semn că îţi sunt apreciate în mod special calităţile.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Sagetator – DRAGOSTE
1-15
Starea de agitaţie te face cam impulsiv şi, din acest motiv, poţi avea tot felul de discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Implicarea în activităţi recreative v-ar putea ajuta pe amândoi să vă relaxaţi şi să vă consumaţi energia într-un mod favorabil. O perioadă în care iniţiativele tale în plan sentimental ar putea avea succes este cea cuprinsă între 6 şi 12 iulie. Alături de fiinţa iubită ai putea pleca într-o călătorie sau, dacă eşti singur, ai toate şansele să faci o cucerire. Atunci comunicarea cu partenerul vă e vouă ceva mai bine.
16-31
Nevoia de a fi mai independent ţi-ar putea aduce unele discuţii cu partenerul de suflet, dar dacă vei şti să fii diplomat, vei primi aprobarea acestuia pentru proiectele în care doreşti să te implici de unul singur. în a doua jumătate a intervalului este posibil să te vezi cu prieteni mai vechi ceea ce-ţi va face mare plăcere căci vei retrăi evenimente plăcute din trecut. Spre sfârşitul intervalului ar trebui să eviţi discuţiile pe teme financiare căci îţi va fi greu să-ţi convingi partenerul să accepte toate cheltuielile pe care le ai în plan.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Sagetator – SANATATE
1-15
Energia fizică nu-ţi va lipsi în această perioadă, dar vei avea tendinţa să ţi-o disipezi în prea multe direcţii. Ar fi de preferat să îţi stabileşti clar priorităţile, altfel nu vei realiza mare lucru. Tendinţa de a te implica în activităţi cu un grad mai mare de risc se accentuează pe parcursul intervalului şi ţi-ar putea aduce mici neplăceri şi în ceea ce priveşte sănătatea. încearcă să fii cât se poate de prudent în tot ce întreprinzi până pe data de 13 iulie. în cazul în care ai o suferinţă cronică, trateaz-o cu toată atenţia.
16-31
în continuare va trebui să fii foarte atent dacă ai mai multe suferinţe cronice. Orice neglijenţă în acest sens ţi-ar putea crea neplăceri. Nici energia fizică nu va fi punctul tău forte aşa că, ar fi de preferat să o iei mai încetişor şi să te menajezi. Inima vă fi ceva mai sensibilă în a doua jumătate a intervalului aşa că, dacă ai probleme de natură cardiacă, încearcă să-ţi păstrezi mai mult timp pentru odihnă şi nu face eforturi inutile, decât dacă este cazul. în ultimele zile ale lunii există riscul să ai parte de tot felul de migrene, stări febrile sau dureri de dinţi.
ZILE FAVORABILE
3 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu prietenii.
9 iulie este o zi favorabilă chestiunilor sentimentale.
ZILE NEFAVORABILE
28 iulie este o zi defavorabilă situaţiei familiale.
31 iulie este o zi defavorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Sagetator – BANI
1-15
în primele două zile ale lunii vei avea parte de unele nemulţumiri în plan financiar. Dacă în acest răstimp vei fi plecat într-o călătorie, e bine să ştii că vei avea parte de cheltuieli suplimentare. Ceva bani ai putea obţine datorită sprijinului familiei, mai ales pe la jumătatea intervalului. N-ar fi exclus nici să ai unele câştiguri dintr-o activitate pe care o practici în timpul liber. Colaborările te-ar putea avantaja din punct de vedere financiar, dar relaţia cu colaboratorii va fi ceva mai dificilă din cauza impulsivităţii de moment.
16-31
Tendinţa de a cheltui va fi din ce în ce mai întârziată. Dacă doreşti să faci o investiţie evită orice fel de riscuri şi, înainte de a scoate banii din buzunar, sfătuieşte-te cu cineva de încredere. Ceva bani ai putea cheltui pentru îmbunătăţirea sănătăţii în a doua jumătate a intervalului. în cazul în care eşti implicat într-o afacere la limita legalităţii, fii cât se poate de atent deoarece te paşte o amendă usturătoare şi extrem de neplăcută. După data de 28 iulie încearcă să fii cât se poate de prudent căci orice risc asumat poate să-ţi aducă o pierdere, care-ţi va afecta serios buzunarul.
Simbolism
Sugerând săgeata arcaşului, ideograma semnului sugerează dualitatea nativului, jumătate animal materialitatea, jumătate om-aspiraţia către înţelepciune, filosofie etc.
Cum e ca prieten
Flexibil, pozitiv, prietenos, energic şi neobosit, Săgetătorul reuşeşte să-şi facă prieteni din toată lumea şi pe toţi îi tratează cu aceeaşi atenţie. Relaţia de prietenie este pentru acest nativ cel mai simplu şi mai firesc liant între oamenii cu o experienţă de viaţă diferită.
La ce te poţi aştepta de la şeful Săgetător
Chiar dacă un nativ Săgetător nu îşi doreşte neapărat rolul de şef, el are suficiente calităţi pentru a face faţă cu bine unei astfel de situaţii. în
fruntea unui colectiv, el va rămâne acelaşi tip entuziast, dinamic, plin de bună-dispoziţie şi spunându-şi cât se poate de franc opinia asupra vreunei probleme.
Cum este în dragoste Este o persoană care are nevoie de dinamism şi de francheţe. Nu agrează convenţionalismul. Este deosebit de agreabil, dar cam instabil.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 37

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017