Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Sagetator August 2014

/
/
/
857 Views

Horoscop Lunar Zodia Sagetator August 2014
Săgetător
(23.11-21.12)
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter
Piatră preţioasă: turcoazul • Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 şi 7 • Culoare: purpura • Metal: cositorul • Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare • Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile • Calităţi: inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză • Defecte: superficialitate, infatuare

Horoscop Lunar Sagetator August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Soarele, Mercur, Venus şi Jupiter în zodia Leului, în casă a IX-a în horoscopul tău general, se poate spune că luna aceasta va fi extrem de favorabilă călătoriilor lungi, dar şi contactelor cu străinătatea. Activităţile intelectuale te vor avantaja, chiar dacă în anumite momente, mintea îşi va fi cam împrăştiată. în plus, relaţiile bune pe care le vor face aceste planete cu zodia ta de naştere, te vor ajuta să fii optimist şi încrezător în şansa ta. Oricum, oportunităţile de realizare nu vor lipsi şi va trebui doar să ştii să le foloseşti. Uranus se va afla în zodia Berbecului, ceea ce îşi va accentua interesul pentru activităţi de divertisment, dar şi pentru chestiunile sentimentale. Neptun va rămâne în zodia Peştilor pe tot parcursul lunii, într-o relaţie nefavorabilă, de cuadrat cu zodia ta de naştere. Aşadar, vei beneficia de un plus de creativitate, de inspiraţie, dar vei fi mai împrăştiat şi chiar mai puţin disciplinat. Asta se va vedea în deciziile pe care le vei lua atât în ceea ce priveşte profesia, cât şi în relaţiile sociale.

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – CARIERĂ – 1-15 August
Vei fi ceva mai comod şi mai puţin dornic să-ţi pui calităţile în slujba chestiunilor profesionale. Pe de altă parte, la începutul intervalului este posibil să fi obligat să rămâi peste program la serviciu, ceea ce te va deranja peste măsură, dar nici nu vei putea evita. Dacă ai de realizat o lucrare deosebită, calităţile tale intelectuale te vor ajuta să-ţi faci faţă cu succes. Pe la jumătatea intervalului, este posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi bine să nu insişti să-ţi impui punctele de vedere.
Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – CARIERĂ – 16-31 August
Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie în interes de serviciu sau pentru a te deplasa la o conferinţă, congres sau la un curs. Oricum, studiul îţi va da posibilitatea să te remarci la serviciu ceea ce-ţi va aduce şi aprecieri din partea şefilor. Interesul pentru chestiunile profesionale va creşte, vei fi chiar mai conştiincios decât în mod obişnuit. Totuşi, în primele zile ale acestei perioade ar fi de dorit să nu te ocupi de proiecte deosebite căci rişti să nu realizezi mare lucru. Şanse de reuşită vei avea însă în zilele de 22-24 august.

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – DRAGOSTE- 1-15 August
Perioadă se anunţă favorabilă călătoriilor în compania fiinţei iubite, dar şi comunicării cu aceasta. Este posibil să ai ocazia să depăşeşti unele neînţelegeri mai vechi sau să finalizezi, în compania persoanei iubite, un proiect început de mai mult timp. în perioada 8-11 august este posibil ca fiinţa iubită să se confrunte cu unele probleme de sănătate. N-ar fi exclus nici ca nativul acestei zodii să îţi ascundă ceva şi vei fi tentat să exagerezi. Nu demara o discuţie pe această temă decât după ce vei fi mai calm şi mai raţional.
Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – DRAGOSTE- 16-31 August
Nevoia ta de a fi mai independent poate genera reproşuri din partea fiinţei iubite. în minte îţi vin tot felul de chestiuni care te-au nemulţumit şi ai tendinţa să-i faci reproşuri nejustificate. încearcă să fii mai echilibrat să îţi împărţi timpul astfel încât partenerul de suflet să fie mulţumit. Oricum, interesul pe care-l manifeşti în această perioadă pentru profesie nu-ţi va permite să petreci foarte mult timp alături de partenerul de suflet aşa că, încearcă să-i faci micile plăceri când vă vedeţi astfel încât să compensezi.

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – SANATATE- 1-15 August
Este o perioadă în care va trebui să acorzi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Dacă ai o suferinţă cronică, este posibil ca aceasta să revină în atenţia ta. Oricum, este o perioadă în care te poţi confrunta cu migrene, dureri de dinţi, stări febrile. Nici energia fizică nu va fi punctul tău forte, aşa că ar fi de preferat să îţi păstrezi mai mult timp pentru odihnă şi, pe cât posibil, să nu te implici în activităţi care să te suprasolicite. Starea psihică, însă, va fi destul de bună, ea îţi va permite să depăşeşti mai uşor a- ceste neplăceri.
Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – SANATATE- 16-31 August
în continuare va trebui să fii cât se poate de precaut în ceea ce priveşte sănătatea, căci neglijenţele te pot costa mult. Odihna va trebui pusă pe primul plan şi va trebui să-ţi organizezi energia astfel încât să te preocupi cu precădere de ceea ce este prioritar. Din punct de vedere mental, vei evolua excelent, iar activităţile intelectuale în care vei fi implicat se vor dovedi a fi de succes. Călătoriile îţi vor da posibilitatea să te relaxezi şi să-ţi îmbunătăţeşti echilibrul energetic.
ZILE FAVORABILE
14 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
15 august este o zi favorabilă pentru îmbunătăţirea relaţiei cu familia.
ZILE NEFAVORABILE
12 august este o zi defavorabilă sănătăţii.
20 august este o zi nefavorabilă semnării actelor.

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – BANI- 1-15 August
Situaţia materială îţi va crea unele nemulţumiri în sensul că va trebui să te agiţi destul de mult pentru a face faţă cheltuielilor mai ales că, unele dintre sumele datorate îţi vor parveni cu întârziere. Dacă eşti implicat în afaceri este posibil ca o persoană care nu te prea iubeşte, să încerce să-ţi pună beţe-n roate încercând să te şicaneze. Norocul îţi va surâde şi vei reuşi să obţii câştiguri peste aşteptări. Unele din realizările de la serviciu ar putea avea ca efect şi un mic câştig suplimentar. Cheltuieli vei face şi pentru distracţii.
Horoscop Lunar August 2014 Sagetator – BANI- 16-31 August
Lucrurile vor evolua ceva mai bine în această perioadă deşi întârzierile vor fi la ordinea zilei. Vei avea ocazia să finalizezi o activitate începută de mai mult timp ceea ce-ţi va aduce şi beneficii materiale. De asemenea, vei avea posibilitatea, dacă doreşti, să-ţi schimbi casa sau să faci o investiţie în confortul personal. Pe la mijlocul intervalului este posibil să ţi se propună o colaborare, dar nu trebuie să accepţi nimic până când nu-ţi sunt clare toate datele problemei. Unele cheltuieli ar putea fi făcute şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 71

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017