Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Rac Septembrie 2013

/
/
/
805 Views

Rac (21.05-21.06)

Horoscop Lunar Rac Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
În această lună Jupiter se va afla în zodia ta de naştere, aşa că norocul va fi de partea ta şi vei putea realiza lucruri deosebite. De asemenea, vei fi mai optimist, mai încrezător, ceea ce va influenţa parcă şi evenimentele. Eforturile tale se vor bucura de aprecierea celor din jur şi acest lucru nu te va lăsa indiferent. Saturn se va afla tot în Scorpion susţinând printr-un trigon zodia ta de naştere, aşadar, lucrurile nu-ţi vor ieşi atât de uşor pe cât ţi-ai dori, dar, pe de altă parte, eforturile pe care le vei face se vor concretiza în realizări durabile. Uranus se află în zodia Berbecului făcând o relaţia nefastă, de cuadrat cu zodia ta de naştere, ceea ce ţi-ar putea aduce reacţii neaşteptate care te-ar putea pune în încurcătură. Având în vedere cuadratura dintre Uranus şi Pluton, colaborările ţi-ar putea aduce oarece necazuri aşa că, fii foarte prudent în tot ceea ce faci. Nu uita că puţină prudenţă te poate scuti de multe neplăceri.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Rac– CARIERĂ DRAGOSTE
•1-15
Te interesează foarte mult tot ce se întâmplă la serviciu şi eşti dispus să faci eforturi mari în această direcţie. Pe de altă parte, ar trebui să fii ceva mai atent căci în prima săptămână a lunii ar putea să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucrezi. Chiar dacă această situaţie nu te va influenţa într-o prea mare măsură pe tine personal, ar fi bine să încerci să fii pe fază. în a doua jumătate a intervalului ai putea participa la unele negocieri şi te vei dovedi inspirat.
•16-31
Şi în această perioadă te vei strădui să rezolvi cât mai multe chestiuni legate de serviciu, iar şansa îţi va surâde. Dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini, vei avea şansa unor reuşite. Dacă vei pleca la un curs sau vei avea de dat examene, lucrurile vor evolua cât se poate de bine. La serviciu unul dintre colegi se va confrunta cu ceva probleme şi va avea nevoie de sprijinul tău. Pe de altă parte, şi tu vei avea foarte mult de lucru şi nu vei avea timp nici măcar să respiri. Activităţile de rutină te vor favoriza spre sfârşitul lunii.
•1-15
Dorinţa ta de manifestare în plan sentimental este mare, iar şansa de a-ţi consolida relaţia cu partenerul, de asemenea. Dacă eşti căsătorit însă, ar putea exista tot felul de neînţelegeri legate de chestiuni gospodăreşti. N-ar fi exclus nici ca părinţii să aibă tot felul de nemulţumiri în legătură cu partenerul de viaţă. Evită implicarea acestora în problemele tale deoarece există riscul ca unele probleme minore să fie amplificate în mod nejustificat. începând cu data de 12 septembrie comunicarea cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi, iar entuziasmul sentimental se va accentua considerabil.
•16-31
O perioadă bună pentru a rezolva unele dintre neînţelegerile trecute. Aţi putea să vă puneţi de acord asupra unor chestiuni de interes comun şi aţi putea să vă petreceţi cât mai mult timp împreună. Oricum, timpul liber în compania partenerului te va ajuta să te relaxezi şi să fii mai indulgent cu defectele partenerului. întâlnirea cu prietenii îţi va îmbunătăţi starea de spirit, dar şi echilibrul emoţional. N-ar fi exclus nici să faci o cucerire din anturajul apropiat.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Rac– SĂNĂTATE
•1-15
Între 1 şi 8 septembrie aparatul digestiv va fi ceva mai sensibil aşa că, va trebui să fii mai atent la alimentaţie. în rest, sănătatea nu-ţi va face probleme, dar ar fi bine să tratezi cu toată atenţia orice simptom. Din punct de vedere mental funcţionezi la parametri maximi şi reuşeşti să fii eficient în tot ceea ce întreprinzi. Capacitatea de a acumula informaţii este bună, iar eventualele examene pe care le vei da vor avea rezultate cel puţin mulţumitoare. Pe la mijlocul intervalului cei care au probleme de natură cardiacă ar fi bine să-şi facă un control.
•16-31
Eşti optimist şi încrezător, ceea ce te ajută să faci faţă cu bine proiectelor în care eşti implicat. Energia fizică nu este foarte mare, dar entuziasmul şi dorinţa de afirmare o compensează. în această perioadă o zonă mai sensibilă va fi cea a ficatului aşa să încearcă să nu te suprasoliciţi şi să eviţi consumul de alimente grele. în primele zile ale intervalului şi rinichii ţi-ar putea da de furcă aşa că, fi atent şi în această direcţie. întâlnirea cu prietenii, activităţile sociale, în general, te vor ajuta să-ţi menţii echilibrul psihic şi să fii mult mai eficient. Deci, nu ar fi rău să dai curs invitaţiilor din partea prietenilor şi să te alături acestora.
Caracterizare generală: Rac
Trăirile Racului sunt foarte puternice, dar cel mai adesea nu sunt scoase la suprafaţă. Echilibrul psihic este fragil şi orice cuvânt sau gest din partea celor din jur îl poate tulbura. Tenacitatea îl ajută pe nativul din Rac să-şi atingă, de cele mai multe ori, ţinta propusă. Teama de ridicol îl
face rezervat. Viaţa nativului din Rac se rezumă la o suită de stări emotive diferite în relaţia cu lumea exterioară. Sunt supărăcioşi, dar le trece repede.
Subalternul RAC
Racul, aflat în poziţia de subaltern, nu va fi un angajat prea comod, şi asta pentru că instinctiv tinde spre o poziţie şuperioară în ierarhia socioprofesională. Este muncitor şi conştiincios.
Profesii
Are unele înclinaţii către artă, aşa că ar putea fi scriitor, muzician sau arhitect. Pasiunea către trecut îl poate împinge către istorie sau arheologie. Se înţelege bine cu copiii, putând fi un bun pedagog.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Rac– BANI
•1-15
Situaţia financiară nu este nemaipomenită. Ai parte de tot felul de cheltuieli, dar, din păcate, veniturile nu cresc. Dacă eşti implicat în colaborări, fii foarte atent căci relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora şi, implicit, veniturile pe care le obţii din această zonă. Ceva câştiguri ar putea să apară pe la mijlocul intervalului datorită unor succese obţinute în plan profesional. Cei din familie te-ar putea ajuta să te descurci ceva mai bine, dar acestea vor fi doar soluţii de moment. încearcă să faci o strategie pe termen lung.
•16-31
Tendinţa de a cheltui se menţine. Vei face tot felul de investiţii pe care nu le vei putea ocoli. Prudenţa ar trebui pusă pe primul plan ori de câte ori doreşti să scoţi bani din buzunar. Ţi-ai dori să faci unele îmbunătăţiri în gospodărie, dar dacă nu este ceva urgent ar fi de preferat să laşi lucrurile aşa cum sunt, cel puţin deocamdată. Pe la jumătatea intervalului vei face nişte cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar nu are de ce să-ţi pară rău căci efectele se vor vedea imediat. Sănătatea trebuie să fie pe primul plan, apoi banii.
ZILE FAVORABILE
•12 septembrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
•17 septembrie este o zi favorabilă pentru îmbunătăţirea relaţiei cu familia.
ZILE NEFAVORABILE
•6 septembrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
•27 septembrie este o zi nefavorabilă semnării actelor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 70

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017