Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Rac Mai 2013

/
/
/
440 Views

Horoscop Lunar Rac Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA:
Semn de apa, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna
• Piatră preţioasă: perla • Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu şi alb • Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi • Locuri prielnice: locurile situate lângă apă
• Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi tenacitate, sensibilitate, impresionabilitate • Defecte: susceptibilitate, comoditate
în zodia Taurului, în sextil cu zodia ta de naştere, se vor afla in această lună Soarele, Mercur, Venus şi Marte. Deci, se poate spune că relaţia cu prietenii, dar şi activităţile sociale se vor afla între priorităţile tale. Vei face cunoştinţe noi, dar într-o bună măsură vei dori şi să-ţi consolidezi vechile relaţii. De asemenea, în această lună vei fi mai dinamic şi vei dori mai mult ca oricând să-ţi pui proiectele în practică. Energia ta va fi la limita superioară, puterea de muncă de asemenea. Uranus se va afla în zodia Berbecului, în cuadrat cu zodia ta de naştere, semn că vei avea tendinţa să iei decizii bruşte, oarecum neaşteptate. Pe de altă parte, vei fi implicat şi în tot felul de situaţii în care vei fi luat pe nepregătite. Pluton va face cuadratură cu Uranus şi se va afla în Capricorn. Aşadar, vei fi chiar mai susceptibil decât în mod obişnuit, mai încăpăţânat şi mai intolerant. Iţi va fi greu să accepţi anumite situaţii şi, din acest motiv, vei avea tendinţa de a încerca să faci schimbări radicale în viaţa ta.
PERSONALITĂŢI
Carolos Santana, Josh Hartnett, Robin Williams
Horoscop Lunar Mai 2013 Rac – CARIERĂ
1-15 mai
Pentru serviciu te vei agita destul de mult, dar veţi avea ţi realizări. La începutul lunii este posibil sa demarezi un proiect care-ţi va da ceva bătăi de cap, dar sprijinul unei rude apropiate te va ajuta să găseşti soluţiile cale mai potrivite. Relaţia cu colegii va fi bună chiar dacă mai există câte cineva care din când în când te bârfeşte. Nu o va face însă cu răutate, aşa că nu ai de ce să te superi. Unul dintre prieteni ţi-ar putea face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul. Oricum, eforturile tale în domeniul serviciului vor fi apreciate cu condiţia să nu te implici în prea multe proiecte. După data de 10 mai ai putea obţine o aprobare la o cerere mai veche.
16-31 mai
Evenimentele ar putea lua o întorsătură oarecum neaşteptată aşa că, cel puţin în prima parte a intervalului, vei fi într-o stare de alertă. Vei încerca să rezolvi tot ce se poate şi ar fi bine să nu amâni nimic din ceea ce ai de finalizat. Relaţia cu colegii este mulţumitoare, Iar aceştia îţi vor oferi sprijinul de care ai nevoie. Pe la jumătatea intervalului cineva din anturajul de la serviciu s-ar putea confrunta cu o neplăcere şi va avea nevoie de susţinerea ta. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de agitată, dar nu trebuie să ai emoţii căci nimic neplăcut nu se va întâmpla. Trebuie doar să te gândeşti de două ori înainte de a deschide gura. în ultimele zile ale lunii ai putea avea parte la serviciu de o surpriză plăcută.
Horoscop Lunar Mai 2013 Rac – Zile favorabile
4 mai este o zi favorabilă implicării în activităţi de divertisment.
16 mai este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Mai 2013 Rac – DRAGOSTE
1-15 mai
Din punct de vedere sentimental continui să fii cam nemulţumit. Unele neînţelegeri mai vechi ar putea reveni în atenţia ta, accentuându-ţi senzaţia de însingurare care nu-ţi dă pace de o bună bucată de vreme. Comunicarea cu partenerul va fi destul de dificilă şi ar fi bine să nu încerci să rezolvi împreună cu el/ea chestiuni complicate. Ar fi mai bine să îi explici ce simţi şi să amâni reproşurile pentru altă dată. Dacă eşti singur, la începutul intervalului ai putea face o cucerire, dar în acest caz relaţia va fi una de scurtă durată. în schimb, dacă eşti implicat într-o relaţie mai veche, este posibil să apară tot felul de discuţii în contradictoriu, care te vor obosi. Fii cât se poate de prudent căci impulsivitatea ţi-ar putea crea neplăceri serioase.
16-31 mai
Sentimentul de nemulţumire continuă să te apese pe tot parcursul intervalului. Din fericire, cel puţin până pe data de 20 mai relaţia cu prietenii va evolua cât se poate de bine şi acest lucru te va ajuta să uiţi de aceste nemulţumiri. Pe la jumătatea intervalului partenerul s-ar putea confrunta cu tot felul de neînţelegeri cu părinţii, iar intervenţia ta nu va fi de natură să îmbunătăţească situaţia. Ar fi de preferat să laşi lucrurile aşa cum sunt şi să nu intervii deloc. Dacă doreşti să obţii acordul fiinţei iubite pentru o cheltuială pe care o ai în plan, şansa îţi va surâde în ultimele zile ale intervalului. Tot atunci partenerul ar putea avea o reuşită în plan profesional.
23 mai este o zi defavorabilă activităţilor care cer migală şi răbdare.
25 mai este o zi defavorabilă serviciului.
Horoscop Lunar Mai 2013 Rac – SĂNĂTATE
1-15 mai
Energia fizica este la limita superioară şi acest lucru te ajută să fii în formă pe tot parcursul lunii. în plus, vei beneficia de o bună rezistenţă la îmbolnăviri aşa că, în ansamblu, se poate spune că sănătatea nu-ţi va crea probleme serioase. Doar in intervalul 2-4 mai va trebui să fii mai atent la alimentaţie deoarece n-ar fi exclus să ai probleme de natură digestivă. între 12 şi 14 mai ai putea fi obligat să faci o vizită la medic, dar, mare atenţie căci este posibil să apară o eroare de diagnostic. Cel mai bine ar fi să ceri două păreri. Tot in aceste zile capacitatea ta de concentrare va fi mai scăzută aşa că, evită să iei decizii sau să te implici în activităţi intelectuale dificile.
16-31 mai
Energia fizică va fi în continuare excelentă, dar riscul de a avea tot felul de probleme de sănătate este ceva mai mare decât până acum. Capacitatea de concentrare nu va fi nemaipomenită între 17 şi 19 mai. Tot atunci vei avea tendinţa de a exagera cu consumul de cafea, alcool sau tutun. în intervalul 24-26 mai inima ta va fi ceva mai sensibilă şi, mai ales dacă ai probleme de natură cardiacă, ar fi bine să încerci un regim de viaţă cât mai echilibrat. Oricum, după data de 21 mai sănătatea va fi între priorităţile tale şi ar trebui să nu neglijezi eventualele simptome pe care le vei avea. Şansa te ajută, dar nu trebuie sa laşi lucrurile la voia întâmplării. N-ar fi exclus ca, spre sfârşitul lunii, să ai parte de o răceală serioasă.
MESERII
Nu este un subaltern prea comod, deoarece are întotdeauna impulsuri naturale spre a conduce. Orientarea sa către trecut îl împinge spre istorie, arheologie, poate fi mecanic, dar şi bun pedagog.
Horoscop Lunar Mai 2013 Rac – Bani
1-15 mai
Situaţia financiară te interesează în mod special şi faci eforturi mari pentru a te menţine pe linia de plutire. Este posibil să obţii oarece câştiguri din colaborări, dar pe de altă parte, tot ceea ce câştigi va trebui cheltuit cu rapiditate. Fii foarte atent căci n-ar fi exclus să ajungi în situaţia de a plăti tot felul de amenzi. Prudenţa trebuie pusă pe primul plan, cel puţin din acest punct de vedere. Relaţia cu colaboratorii va fi destul de dificilă şi ar fi de preferat să nu ai încredere în oricine. Şansa de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară va creşte într-o oarecare măsură după data de 11 mai. Familia va avea un rol destul de important în această direcţie. în cazul în care doreşti să cumperi un obiect de decor pentru apartamentul tău, în ultimele zile ale intervalului vei găsi ceva pe gustul tău.
16-31 mai
Abilităţile tale în plan financiar se accentuează, dar, pe de altă parte, tendinţa de a te implica în activităţi la limita legalităţii nu te favorizează. Chiar şi cea mai mică neglijenţă te poate aduce în situaţia de a fi victima unei înşelăciuni. După data de 20 mai ai putea ieşi la cumpărături şi, cu siguranţă, vei găsi tot ceea ce-ţi doreşti la preţuri optime. în schimb, în intervalul 25-27 mai, fii atent căci orice risc asumat se poate transforma lesne într-o pierdere. N-ar fi exclus ca în aceste zile partenerul să facă o cheltuială cu care nu eşti de acord şi, în plus, să se dovedească în scurt timp a fi neinspirată. Ceva bani iţi vor intra cu siguranţă in buzunar la sfârşitul lunii ceea ce-ţi va permite satisfacerea unor mici plăceri.
Dragoste
Are nevoie de multă afecţiune, de un partener cald şi tandru.
Partener ideal: Scorpion şi Peşti

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 53

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017