Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Rac Iulie 2013

/
/
/
459 Views

Previziuni Rac (22.06 – 22.07)
Semn de apă, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna • Piatră preţioasă: perla • Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu şi alb • Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi • Locuri prielnice: locurile situate lângă apă 6 Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi: tenacitate, sensibilitate, impre-sionabilitate • Defecte: susceptibilitate, comoditate
CARACTERIZARE GENERALĂ
Având în vedere că în această lună se vor perinda prin zodia ta de naştere Soarele, Mercur, Marte şi Jupiter se poate spune că nu vei avea timp să te plictiseşti. Vei avea parte de tot felul de evenimente astfel încât timpul va trece fără să-ţi dai seama. între 1 şi 20 iulie Mercur va avea deplasare retrogradă aşa că lucrurile îţi vor ieşi ceva mai greu, iar proiectele pe care le vei iniţia în aceste zile se vor finaliza cu oarecare întârziere. To-
tuşi, având în vedere că Jupiter se va afla pentru o bună bucată de vreme alături de tine, se poate spune că orice neplăcere se va finaliza cu rapiditate şi într-un mod care te va avantaja. Saturn, aflat în zodia Scorpionului, în trigon cu zodia ta de naştere, îţi va da posibilitatea finalizării unor proiecte şi chiar a unor rezolvări de mai mare anvergură. Pe de altă parte, este posibil ca încercările tale de a te distra să fie oarecum blocate.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Rac – CARIERA
1-15
Traversezi o perioadă în care chestiunile legate de serviciu nu sunt între priorităţile tale. Dar, nici nu vei putea să tragi chiulul căci vei fi implicat în tot felul de proiecte care te vor obliga să faci mai multe eforturi decât ţi-ai dori. Relaţia cu colegii va evolua cât se poate de bine şi n-ar fi exclus să te vezi cu unii dintre aceştia chiar şi în afara orelor de program. Pe la mijlocul intervalului este posibil să ţi se propună o colaborare pe care o vei găsi tentantă, dar nu este cazul să iei o decizie înainte de a afla toate detaliile.
16-31
Interesul pentru tot ce ţine de serviciu va creşte în această perioadă şi o bună parte din energia ta va fi canalizată spre acest domeniu. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi bună în anumite momente, dar vor fi şi situaţii ceva mai tensionate, încearcă să eviţi discuţiile în contradictoriu, amână rezolvarea nemulţumirilor într-o perioadă când vei fi mai calm. Ultimele zile ale intervalului vor fi deosebit de stresante şi ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de activităţi de rutină, fără Q un prea mare efort de concentrare.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Rac – DRAGOSTE
1-15
Din punct de vedere sentimental eşti cam nemulţumit. Relaţia cu fiinţa iubită nu evoluează aşa cum îţi doreşti şi unele dintre problemele cu care v-aţi confruntat până acum tind să se accentueze. Mai ales în primele două zile ale lunii vei trăi un sentiment acut de însingurare şi nu-ţi va putea intra nimeni în voie. După data de 3 iulie, comunicarea cu fiinţa iubită se va ameliora într-o oarecare măsură, dar starea de nemulţumire va continua să domine. La mijlocul intervalului partenerul de suflet s-ar putea confrunta cu unele probleme în plan profesional.
16-31
Starea de nemulţumire afectivă se va atenua într-o oarecare măsură, pe de altă parte, impulsivitatea ar putea determina apariţia a tot felul de discuţii în contradictoriu. Dacă eşti căsătorit, partenerul ar putea avea o realizare în prima jumătatea intervalului.în schimb, dacă eşti singur, ai putea face o cunoştinţă şi vei trăi cu intensitate câteva zile. în ultimele zile ale lunii conjunctura va fi din nou tensionată şi orice vorbă spusă la întâmplare ar putea duce la o adevărată furtună în viaţa ta sentimentală.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Rac – BANI
1-15
Situaţia financiară nu îţi va face mari probleme chiar dacă tendinţa ta este de a cheltui mai mult decât până acum. îţi va face plăcere să intri în câte un magazin şi să-ţi satisfaci mici mofturi. Câştigurile vor veni cu precădere din activităţile de la serviciu, dar n-ar fi exclus nici să te implici într-o colaborare care se va dovedi avantajoasă din punct de vedere financiar. Dacă doreşti să faci o investiţie în cămin, şansa va fi de partea ta în a doua jumătate a intervalului.
Simbolism
Semnul simbolizează perioada în care apar fructele şi se formează seminţele. De aceea Racul reprezintă simbolul concepţiei şi al fecundităţii.
Cum este în dragoste
Nativul este o persoană extrem de sensibilă, care are nevoie să dea, dar mai ales să primească afecţiune. Are nevoie de un partener care să-l ajute să se simtă în siguranţă
16-31
Nevoia de a cheltui se va diminua şi vei reuşi să-ţi gestionezi cu mai multă inspiraţie resursele financiare, cel puţin la începutul intervalului. Ceva cheltuieli ai putea face pentru divertisment şi nu are de ce să-ţi pară rău căci vei avea ocazia să te distrezi excelent. Este posibil ca o rudă apropiată să se confrunte cu oarece probleme şi să îţi ceară sprijinul material. Spre sfârşitul lunii va trebui să fii ceva mai prudent, căci lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum îţi doreşti. Dacă nu vei fi atent rişti să primeşti o amendă aşa că, fii prudent.
Cum este în plan profesional
Una din calităţile care îl poate ajuta să obţină succese în plan profesional este tenacitatea. Are o excelentă rezistenţă pasivă, care îl poate ajuta să depăşească orice obstacol, cu condiţia să nu fie contra cronometru. Ritmul lui este mai degrabă unul lent şi nu va reacţiona bine dacă i se vor impune termene prea strânse. Deci, nu-l presaţi prea mult pe nativul Rac.
şi care să nu-i facă surprize.
La ce te poţi aştepta de la şeful Rac
Acest şef va fi întotdeauna conştiincios şi va avea pretenţii mari de la ceilalţi. Având o memorie foarte bună, va argumenta cu multe detalii dacă meritaţi sau nu să vi se aprobe o cerere. Este bine că toţi cei care sunt în subordinea lui să ştie că este esenţial să-i respecte regulile.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Rac – SANATATE
1-15
Pe aproape tot parcursul intervalului te vei simţi obosit şi vei simţi nevoia de mai multă odihnă decât în mod obişnuit. Dacă ai o suferinţă cronică, fii foarte atent căci nu este exclus ca ea să-ţi dea de furcă. Zona cea mai sensibilă va fi legată de gât şi aparatul respirator aşa că, fii atent la eventualele răceli cu care te-ai putea confrunta. încearcă să nu faci mai mult decât este absolut necesar pentru că nu vei reuşi decât să te suprasoliciţi. Activităţile sociale te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit.
16-31
Simţi că ai tot mai multă energie şi îţi doreşti să te implici în activităţi dintre cele mai diverse. încearcă să nu începi prea multe lucruri pentru că rişti să nu finalizezi mai nimic. Manifestările impulsive te-ar putea pune în situaţia de a avea discuţii aprinse cu cei din jur şi de a-ţi accentua starea de iritare ce te va caracteriza, oricum, pe parcursul acestui interval. La sfârşitul lunii fii foarte atent căci orice neglijenţă poate genera înrăutăţirea stării de sănătate sau chiar îţi poate aduce un mic accident.
ZILE FAVORABILE
16 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
22 iulie este o zi favorabilă câştigurilor materiale.
ZILE NEFAVORABILE
2 iulie este o zi nefavorabilă relaţiei cu familia.
27 iulie este o zi nefavorabilă chestiunilor financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 15

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017