Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Rac August 2014

/
/
/
765 Views

Horoscop Lunar Zodia Rac August 2014
Rac
(22.06 – 22.07)
Semn de apă, cardinal, feminin • Planetă dominantă: Luna • Piatră preţioasă: perla # Zi norocoasă: luni • Culoare: argintiu şi alb I Metal: argintul • Numere norocoase: 3 şi 8 • Verb caracteristic: a simţi • Locuri prielnice: locurile situate lângă apă • Zonă erogenă: sânii, pieptul • Calităţi: tenacitate, sensibilitate, impresionabilitate Defecte: susceptibilitate, comoditate

Horoscop Lunar Rac August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Scorpionului, în trigon cu zodia ta de naştere, semn că vei simţi o mai mare nevoie de siguranţă şi stabilitate, iar acţiunile tale vor fi în acest sens. Lucrurile îţi vor ieşi greu şi va trebui să munceşti mai mult decât până acum, dar ceea ce vei obţine în această perioadă se va dovedi a fi o realizare ce va învinge timpul. Marte se va afla tot în zodia Scorpionului şi te va susţine prin energia pe care ţi-o va da. Vei fi dinamic şi apt să faci faţă unor activităţi deosebite. Uranus se va afla în zodia Berbecului, făcând o relaţie mai puţin fericită, de cuadrat cu zodia ta de naştere. Vei simţi nevoia să faci schimbări radicale în viaţa ta, în plan profesional, şi nu numai. N-ar fi exclus nici să ai parte de un eveniment deosebit, care te va lua prin surprindere. Pluton aflat în Capricorn, în zodia opusă Racului te va face parcă şi mai încăpăţânat, mai intransigent şi mai puţin dispus la a schimba ceva în atitudinea faţă de ceilalţi.

Horoscop Lunar August 2014 Rac – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Rac – CARIERĂ – 1-15 August
Un proiect început de mai mult timp ar putea fi încheiat cu succes chiar din primele zile ale lunii. La serviciu ai toate şansele să ieşi în evidenţă datorită calităţilor de care dai dovadă. Dacă doreşti să obţii o aprobare, în prima săptămână a lunii şansele vor fi mult mai mari. în schimb, în ultimele zile ale acestei perioade o neînţelegere cu unul dintre colegi te va da peste cap şi îţi va fi greu să te aduni pentru a rezolva tot ceea ce ai trecut pe ordinea de zi. Din fericire, se va găsi cineva să-ţi dea o mână de ajutor.
Horoscop Lunar August 2014 Rac – CARIERĂ – 16-31 August
Se anunţă o perioadă ceva mai agitată la serviciu cu tot felul de schimbări, care te vor stresa chiar dacă nu te vizează personal. Fii atent căci vei avea tendinţa de a vorbi mai mult decât de obicei şi rişti să faci o gafă pe care o vei regreta în scurt timp. Relaţia cu colegii va fi mai tensionată în a doua săptămână a intervalului şi ar fi bine ca în acele momente să încerci să faci totul de unul singur. Tot atunci ar fi de preferat să te ocupi de activităţi începute de mai mult timp decât să demarezi un proiect nou.

Horoscop Lunar August 2014 Rac – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Rac – DRAGOSTE- 1-15 August
Traversezi o perioadă destul de agitată în ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită. Simţi nevoia să-ţi impui punctele de vedere şi, din acest motiv se pot ivi tot felul de controverse. Pe de altă parte, este posibil ca partenerul de suflet să se confrunte cu unele probleme de sănătate. Vei avea tot felul de oferte de petrecere în mod plăcut a timpului liber, în compania fiinţei iubite, şi acest lucru îţi va da posibilitatea să depăşeşti mai uşor problemele cotidiene. Relaţia cu prietenii te va interesa mai mult decât în mod obişnuit.
Horoscop Lunar August 2014 Rac – DRAGOSTE- 16-31 August
Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura într-o mai mare măsură de succes decât în perioadă anterioară. Oricum, vei avea ocazia să faci cunoştinţe interesante, care te vor entuziasma, mai ales în plan sentimental. Este posibil ca fiinţa iubită să aibă o realizare în plan socio-profesional, dar n-ar fi exclus nici să faci o cucerire, o persoană cu funcţie. Spre sfârşitul intervalului vor exista unele neînţelegeri în anturajul tău, iar relaţia ta cu unul dintre prieteni s-ar putea deteriora considerabil.

Horoscop Lunar August 2014 Rac – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Rac – SANATATE- 1-15 August
Energia fizică va fi la limita superioară pe tot parcursul intervalului. Vei fi entuziast şi dornic să te implici în tot felul de proiecte. Pe de altă parte, mai ales dacă ai probleme de natură cardiacă, acestea s-ar putea accentua în intervalul 8-11 august.In zilele mai sus-menţionate o problemă mai veche de sănătate ţi-ar putea da de furcă, obligându-te să faci o vizită la medic. Capacitatea ta de comunicare va fi la limita superioară, dar pe la mijlocul intervalului vei avea parte de un blocaj ce ţi-ar putea aduce mici neînţelegeri cu cei din jur.
Horoscop Lunar August 2014 Rac – SANATATE- 16-31 August
Eşti dinamic şi gata să te implici în activităţi de tot felul. Energia fizică va fi punctul tău forte, dar nici cea mentală nu te va face de râs. Capacitatea de a face conexiuni rapide, inteligenţa practică, toate acestea te vor ajuta în proiectele în care eşti implicat. în cazul în care ai de dat examene, şansa îţi va surâde pe aproape tot parcursul intervalului. Doar în perioada 18-20 august ideile îţi vor fi mai împrăştiate şi riscul de a greşi va fi ceva mai mare. Prin urmare, în acest interval de timp, gestionează-ţi cu multă atenţie gândurile, dar mai ales cuvintele.
plimbaţi-vă cu ea pe la diverse expoziţii şi muzee. Femeii Rac îi plac concediile şi vacanţele petrecute în locuri faimoase sau în hoteluri rafinate. Pentru aceste ocazii, pregătiţi-i pijamale din materiale fine, pentru că adoră aceste lenjerii, de la cele care împodobesc baldachinele regale până la desuurile cu danteluţe, găurele şi fundiţe. Racul este un semn de Apă, care reflectă frumosul în tot ceea ce vine în atingere cu pielea.

Horoscop Lunar August 2014 Rac – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Rac – BANI- 1-15 August
În ansamblu se poate spune că şansa îţi va surâde în plan financiar, iar eforturile pe care le vei face în această direcţie se vor bucura de succes. Pe de altă parte, în primele 10 zile vei avea parte şi de cheltuieli destul de mari. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de susţinerea ta financiară într-o mai mare măsură decât până acum. De asemenea, şi ţi vei fi tentat să faci tot felul de cheltuieli pentru propria-ţi plăcere, dar mai ales pentru activităţi de divertisment, în compania fiinţei iubite.
Horoscop Lunar August 2014 Rac – BANI- 16-31 August
Şansele de a câştiga bani frumoşi există şi în această perioadă. Dacă doreşti să faci o investiţie în cămin lucrurile vor evolua cum nu se poate mai bine şi-ţi vei putea îmbunătăţi confortul sau vei putea achiziţiona diverse obiecte de decor la un preţ cât se poate de convenabil. Cheltuieli pentru distracţii vor fi şi în această perioadă, dar acum vor fi de o mai mică anvergură. Dacă doreşti să faci speculaţii financiare, ar trebui să dai dovadă de prudenţă, mai ales după data de 28 august.
ZILE FAVORABILE
4 august este o zi favorabilă serviciului.
29 august este o zi favorabilă îmbunătăţirii situaţiei materiale.
ZILE NEFAVORABILE
10 august este o zi nefavorabilă din punct de vedere financiar.
24 august este o zi nefavorabilă sănătăţii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 18

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017