Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Pesti Septembrie 2013

/
/
/
796 Views

Peşti (19.02.-20.03)

Horoscop Lunar Pesti Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Racului făcând un aspect excelent, de trigon cu zodia ta de naştere. Şansa îţi va surâde şi vei putea avea realizări deosebite. Saturn, aflat în zodia Scorpionului, va face şi el trigon cu zodia Peştilor semn că deşi vă trebui să munceşti destul de mult rezultatele nu te vor dezamăgi. Ceea ce vei obţine cu muncă mai multă va fi o realizare durabilă, ceea ce vei obţine foarte uşor va fi o reuşită pe termen scurt. Activităţile de divertisment vor fi între priorităţile tale în această perioadă, iar ocaziile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Copiii sau persoanele mai tinere din familie vor avea reuşite care te vor bucura nespus. Neptun se va afla pe tot parcursul lunii în zodia ta de naştere accentuându-ţi creativitatea, dar şi calităţile artistice. Vei fi ceva mai visător, dar şi mai idealist. Pe de altă parte, fii atent căci există persoane care ar putea încerca să profite de încrederea absolută pe care o manifeşti în cei din jur. lată de ce puţină prudenţă nu strică.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Pesti– CARIERĂ
•1-15
La serviciu vei munci cu plăcere şi chiar dacă eforturile tale nu vor fi apreciate întotdeauna la scenă deschisă, rezultatele te vor mulţumi şi pe tine şi pe superiorii ierarhici. Vei avea de făcut faţă unor activităţi de rutină şi te vei descurca foarte bine. Pe de altă parte, dacă eşti implicat într-un proiect de mai mare anvergură ai putea obţine rezultate deosebite în primele zile ale lunii. Colaborările se vor dovedi avantajoase pentru tine, iar relaţia cu colaboratorii se vă îmbunătăţii considerabil. între 5 şi 12 septembrie vei avea parte de multă agitaţie la serviciu.
•16-31
Va fi agitaţie la slujbă, dar lucrurile se vor rezolva parcă mai uşor. Activităţile în care eşti implicat în plan profesional îţi vor face plăcere şi îţi vor permite să-ţi pui în valoare calităţile. Dacă ai nevoie de o aprobare, ai putea-o obţine la începutul intervalului. în schimb, între 24 şi 30 septembrie va fi multă agitaţie la serviciu, este posibil să existe neînţelegeri între colegi şi ai putea fii şi tu implicat. încearcă să dai dovadă de diplomaţie altfel toate aceste neînţelegeri ar putea afecta activitatea ta profesională.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Pesti– DRAGOSTE
•1-15
Din punct de vedere sentimental chiar nu ai motive să te plângi. Lucrurile evoluează excelent, iar personalitatea ta atrage ca un magnet persoanele de sex opus. Oriunde te vei duce vei fi apreciat, ţi se vor face complimente şi propuneri de tot felul. Dacă până acum nu ţi-ai prezentat partenerul familiei, la începutul intervalului ai putea să faci acest lucru, iar rezultatele vor fi îmbucurătoare. Dacă eşti căsătorit, şansa îţi va surâde căci între 6 şi 10 septembrie ai putea asista la o realizare a partenerului de viaţă.
•16-31
în continuare te bucuri de simpatia celor din jur şi acest lucru îţi menţine constant şi la limita superioară echilibrul afectiv. Dacă până acum ai fost singur, ai toate şansele să cunoşti o persoană care va corespunde exigenţelor tale. Oricum, entuziasmul sentimental este maxim, iar clipele petrecute în compania fiinţei iubite vor fi excelente. Vor exista unele neînţelegeri pe teme financiare şi ar fi bine să nu insişti să-ţi impui punctele de vedere. Până la urmă, totul va ieşi aşa cum îţi doreşti. Nu ai de ce te plânge.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Pesti– SĂNĂTATE
•1-15
Energia fizică va fi la limita inferioară în această perioadă şi chiar dacă entuziasmul tău pentru tot felul de activităţi este în creştere, ar fi de preferat să te ocupi doar de priorităţi. Fii foarte atent căci intervalul 5-12 septembrie ascunde tot felul de pericole. Dacă nu vei fi atent este posibil să ai parte de o luxaţie, de o entorsă sau chiar de o fractură. N-ar fi exclus nici să apară necesitatea unei intervenţii chirurgicale. Spre sfârşitul intervalului lucrurile vor evolua ceva mai bine, iar starea ta psihică se va îmbunătăţi, susţinând-o şi pe cea fizică.
•16-31
Energia ta este sub nivelul obişnuit, de aceea ar fi bine să-ţi păstrezi mai mult timp pentru odihnă. Este posibil să te confrunţi cu dureri de dinţi, cu migrene sau stări febrile. Din punct de vedere mental vei avea un randament bun şi acest lucru va compensa într-o oarecare măsură lipsa de energie fizică. între 24 şi 30 septembrie va trebui să fii atent căci sunt posibile probleme legate de coloană sau neplăceri ale vezicii biliare. încearcă să îmbini efortul cu odihna şi cu activităţile care să te relaxeze.
ZILE FAVORABILE
•4 septembrie este o zi favorabilă călătoriilor.
•7 septembrie o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu fiinţa iubită.
ZILE NEFAVORABILE
•9 septembrie este o zi nefavorabilă situaţiei materiale.
•26 septembrie este o zi nefavorabilă sănătăţii.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Pesti– Bani
•1-15
Situaţia financiară va fi între priorităţile tale în acostă perioadă. Faci eforturi desful de mari să rezolvi problemele cu care te confrunţi mai ales că s Jnt tot felul de plăţi care nu mai şuPortă amânare. Din fericire, între 1 si 12 septembrie sunt şanse să găseşti rezolvări măcar de moment. Oricum, este o perioadă în ca(e ai putea obţine beneficii financire în urma implicării în colaborări avantajoase. Pe de altă parte, dacă ai de mers într-o călătorie, este bine să ştii că vei avea costuri peste aşteptări. De aceea, trebuie *ă te pregăteşti adecvat situaţiei.
*16-31
Conjunctura astrală nu se schimbă mult faţă de perioadă anterioară. Anumite sume de bani pe care le aştepţi îţi vor parveni cu întârziere şi nu-ţi va fi prea uşor să te descurci. Fii foarte atent dacă doreşti să iei sau să dai bani cu împrumut unor prieteni deoarece lucrurile s-ar putea complica şi ai putea fii nemulţumit. Călătoriile vor fi şi în această perioadă o sursă de cheltuieli suplimentare. Dacă eşti implicat în afaceri cu parteneri străini şi de aici ar putea să apară unele surprize mai puţin plăcute. Prin urmare, este recomandată maximă prudenţă în tot ceea ce ai de gând să întreprinzi în plan financiar.
Caracterizare generală Peşti
Fire sensibilă şi impresionabilă, cu un gust şi un rafinament desăvârşit, Peştele se poate desfăşura cu succes în oricare dintre sferele artei. Cei născuţi sub acest semn au capacităţi paranormale. Sunt persoane entuziaste, dar, din cauza sensibilităţii lor, trec adesea de la optimism la pesimism. Nevoia de ideal şi de perfecţiune îl determină să-şi creeze o viaţă imaginară în care se retrage atunci când condiţiile mediului exterior nu-i sunt favorabile. Sunt firi extrem de complexe, căci înglobează experienţa tuturor zodiilor anterioare. Prezenţa semnului implică căutarea, indecizia, fuga şi generozitatea. Au o intuiţie extraordinară.
Relaţia cu nativii Peşti
Fiind o persoană foarte sensibilă şi vulnerabilă, va reacţiona prost atunci când nu i se va acorda atenţie, atunci când va fi ironizat sau criticat. El are nevoie de multă afecţiune şi, atunci când va considera că este neglijat, va pleca singur. Este cinstit, loial şi i se pot încredinţa sarcini dificile.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 + = 57

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017