Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Pesti Mai 2013

/
/
/
809 Views

Horoscop Lunar Pesti Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALĂ
Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă dominantă: Neptun Piatră preţioasă: rubinul *Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben şi oranj •Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9
• Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi • Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament • Defecte comoditate, tendinţă către lux excesiv
Neptun se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Peştilor. Aşadar, sensibilitatea, creativitatea, imaginaţia, toate acestea vor fi mult accentuate. Pluton aflat în zodia Capricornului, în sextil cu zodia ta de naştere, te va ajuta şi-ţi va conferi un plus de perseverenţă şi o bună capacitate de autoregenerare. Relaţia cu prietenii va fi deosebit de importantă pentru tine. Pe de altă parte, mare atenţie, căci cuadratura pe care o face Pluton cu Uranus ţi-ar putea aduce situaţii surpriză mai puţin plăcute. Preponderenţa planetelor în zodia Taurului (Marte, Venus, Mercur şi Soarele) anunţa multă agitaţie în această perioadă, mai ales în prima jumătate a lunii. Vei avea parte de multă alergătură, vei face tot felul de drumuri pentru a rezolva chestiuni mărunte ce nu vor putea fi amânate. Şi comunicarea cu cei din jur se anunţă a fi importantă pentru tine.
Personalităţi
Uza Minnelli, James Taylor, Samm Levine
Horoscop Lunar Mai 2013 Pesti – Carieră
1-15 mai
Pentru a rezolva probleme cu care te confrunţi la serviciu va fi nevoie de multă alergătură, de mult zbucium. Va trebui şi să iei unele decizii şi în acest caz e bine să ştii că norocul va fi de partea ta în intervalul 1-3 mai. în aceste zile vei fi deosebit de inspirat, iar intuiţia te va conduce spre o reuşită sigură, in schimb, intervalul 6-8 mai se anunţă a fi extrem de agitat. Vei avea controverse cu superiorii ierarhici, dar şi cu colegii. în cazul în care ai de semnat documente sau de participat la negocieri, fii cât se poate de prudent căci se pot ivi o mulţime de încurcături. Conjunctura se va îmbunătăţi după data de 9 mai când ai şansa de a finaliza o activitate intelectuală.
16-31 mai
Dacă ai de dat examene la serviciu conjunctura astrală te va favoriza şi-ţi va permite obţinerea unor rezultate excelente. Comunicarea cu colegii va fi cât se poate de mulţumitoare şi vei reuşi să obţii sprijinul acestora ori de câte ori vei avea nevoie. în zilele de 20 şi 21 mai vei fi ceva mai împrăştiat, ceea ce ar putea aduce critici din partea şefilor. N-ar fi exclus nici ca unele dintre problemele cu care te confrunţi pe acasă să te împiedice să fii cu adevărat eficient la slujbă. Mai ales după data de 21 mai în plan profesional se vor aduna multe de făcut, de lămurit, de negociat. Vei fi veşnic în priză, dar acest lucru te va stimula din punct de vedere mental. N-ar fi exclus ca o rudă apropiată să-ţi dea o mână de ajutor in chestiunile legate de serviciu.
Horoscop Lunar Mai 2013 Pesti – ZILE FAVORABILE
6 mai este o zi favorabilă situaţiei financiare.
10 mai este o zi favorabilă comunicării cu cei din jur.
Horoscop Lunar Mai 2013 Pesti – DRAGOSTE
1-15 mai
Comunicarea cu fiinţa iubită devine tot mai importantă pentru tine. Pe de altă parte, tendinţa de a-ţi susţine cu vehemenţă punctele de vedere, te poate duce în situaţia de a avea controverse obositoare. încearcă să fii diplomat şi explică partenerului punctele de vedere cu calm. In felul ăsta vei avea parte de susţinerea şi înţelegerea lui. La începutul intervalului ai putea face o cunoştinţă interesantă cu ocazia unei călătorii. în schimb, în intervalul 5-7 mai partenerul de suflet s-ar putea confrunta cu unele probleme pentru a căror rezolvare va avea nevoie de susţinerea ta necondiţionată. Dacă eşti căsătorit, la sfârşitul perioadei ai putea avea unele controverse cu partenerul de viaţă pe teme domestice.
16-31 mai
Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes, dar ar fi bine să gândeşti totul în perspectivă. Entuziasmul sentimental va atinge un maxim între 18 şi 20 mai, dar acest lucru te va face mai subiectiv şi nu este cazul să iei decizii; aşteaptă ca timpul să-şi spună cuvântul. Foloseşte – ţi timpul liber pentru a pleca într-o călătorie cu fiinţa iubită sau pentru a participa la diverse activităţi de divertisment. în cazul în care familia nu îţi cunoaşte partenerul, această perioadă este una bună pentru a face prezentările. în relaţia cu prietenii pot apărea unele neînţelegeri, ceea ce-ţi va aduce o undă de tristeţe. Până la urmă lucrurile se vor rezolva astfel încât la sfârşitul lunii vei fi cu zâmbetul pe buze.
Zile nefavorabile
14 mai este o zi nefavorabilă relaţiei cu partenerul de viaţă.
25 mai este o zi defavorabilă schimbărilor în gospodărie.
Horoscop Lunar Mai 2013 Pesti – SĂNĂTATE
1-15 mai
în această perioadă vei fi plin de energie şi dornic să te implici în tot felul de activităţi. Vel reuşi să te mobilizezi cu mult mai multă uşurinţă decât până acum, iar iniţiativele tale se vor bucura de aprecierile celor din jur. Din punct de vedere mental funcţionezi la limita superioară căci inteligenţa practică, inspiraţia şi intuiţia se vor îmbina în mod fericit în schimb, dacă ai o suferinţă cronică va trebui să fii cât se poate de atent căci orice neglijenţă ţi-ar putea aduce neplăceri. Nu amâna întâlnirea cu medicul, măcar pentru un control de rutină. După data de 12 mai gândurile îţi vor fi mai împrăştiate aşa că, ar fi de preferat să nu iei decizii în chestiunile importante sau măcar să te sfătuieşti cu cineva de încredere.
16-31 mai
în continuare eşti pus pe treabă iar energia te va susţine până la sfârşitul lunii. Mintea îţi va fi ea foarte vioaie doar că ceva mai împrăştiată. Gândeşte-te de două ori înainte de a lua o decizie şi analizează totul în detaliu. Chiar dacă te simţi în formă n-ar fi rău să-ţi păstrezi ceva mai mult timp pentru odihnă, în caz contrar, suprasolicitarea te poate pune în situaţia de a avea migrene. O zonă ceva mai sensibilă va fi aparatul respirator. Orice răceală neglijată poate genera complicaţii mai ales în zilele de 24-27 mai. Tot în acel interval te-ai putea confrunta cu o alergie rebelă. La sfârşitul lunii totul se va linişti şi eventualele probleme de sănătate se vor rezolva cu rapiditate.
MESERII
Este cinstit şi loial instituţiei şi şefilor, dar nu se va zbate prea mult pentru proiectele profesionale.îi plac muzica şi dansul. Poate fi excelent decorator, învăţător, predicator.
Horoscop Lunar Mai 2013 Pesti – BANI
1-15 mai
Vei avea parte de multă alergătură pentru a câştiga ceea ce ţi-ai propus. Pe de altă parte, ai putea obţine ceva bani din activităţile intelectuale in care eşti implicat sau ai putea participa la negocieri ce se vor dovedi a fi de succes. Dacă eşti implicat în afaceri comerciale şansa îţi va surâde şi vei putea să-ţi pui în practică un proiect mai vechi. Chiar şi aşa este nevoie de perseverenţă şi de răbdare în tot ceea ce întreprinzi. în cazul in care doreşti să pleci ia un drum la începutul lunii, este bine să ştii ca vei avea parte de cheltuieli suplimentare. Părinţii de vor ajuta chiar dacă nu întotdeauna vor fi de acord cu cheltuielile pe care intenţionezi să le faci. La sfârşitul intervalului vei face unele cheltuieli in gospodărie, pe care nu ţi le doreai, dar pe care nu le mai poţi amâna.
16-31 mai
Este posibil ca în urma unui examen să obţii unele beneficii materiale. De asemenea, ceva bani ai putea câştiga şi din activităţile extraprofesionale in care eşti implicat. în intervalul 18-20 mai ai putea fi tentat să participi la jocuri de noroc, dar in acest caz ar fi bine să nu mizezi pe sume mari. Intre 24 şi 27 mai vei discuta cu ceilalţi membri ai familiei despre felul în care ar trebui cheltuiţi banii. Vă va fi greu să ajungeţi la un acord, dar, până la urma, lucrurile se vor rezolva aşa cum îţi doreşti. Tot atunci ai putea cheltui ceva bani şi pentru îmbunătăţirea sănătăţii, in ultimele zile ale lunii o afacere mai veche va începe să dea roade.
Dragoste
Emoţionalul contează enorm pentru acest nativ. Are nevoie în permanenţă de dragostea şi înţelegerea celor din jur.
Partener ideal: Scorpion, Rac

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 84 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017