Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Pesti iulie 2013

/
/
/
505 Views

Previziuni Pesti (19.02.-20.03)
Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă patronatoare: Neptun • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben şi oranj • Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi 9 Zonă erogenă: picioarele • Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.
CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Saturn în Scorpion şi Jupi ter în Rac se pare că eşti unul dintre favorizaţii zodiacului în această perioadă în ceea ce priveşte conjunctura astrală. Jupiter îţi aduce şansa, iar Saturn conferă stabilitate, durată realizărilor tale. Este o perioadă în care ai putea realiza lucruri deosebite şi, mai ales, în care vei munci cu foarte mare plăcere. Alături de Jupiter în Rac se vor mai afla Soarele, Mercur şi Marte semn că-ţi va fi destul de greu să-ţi împărţi timpul liber între activităţi de divertisment şi proiecte pentru care este nevoie de un efort consistent. Saturn în Scorpion îţi conferă o mai mare deschidere intelectuală şi o mai bună capacitate de a face lucruri practice. Neptun îţi va accentua creativitatea, dar şi flerul, intuiţia, Inspiraţia. Vei fi însă şi mai idealist, ceea ce te-ar putea determina să ceri prea mult de la cei apropiaţi, care nu vor înţelege de fapt ce ai cu ei.

Horoscop Lunar Iulie 2013 Pesti– DRAGOSTE
1-15
Luna va debuta mai puţin favorabil în ceea ce priveşte serviciul căci în zilele de 1 şi 2 iulie mai nimic nu-ţi va ieşi. Ocupă-te de activităţi de rutină, care să nu necesite eforturi deosebite. începând cu data de 3 iulie lucrurile vor evolua mult mai bine şi vei beneficia de o atmosferă plăcută la serviciu. Relaţia cu colegii va evolua cât se poate de bine şi vei putea miza pe sprijinul lor atunci când vei avea nevoie. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi bună căci ei îţi vor aprecia eforturile şi iniţiativele.
16-31
Dacă eşti implicat în colaborări, fii foarte atent căci ai putea avea parte de tot felul de blocaje şi va trebui să regândeşti termenele de finalizare ale unor activităţi, în continuare, te înţelegi bine cu colegii, iar relaţia cu aceştia se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, cel puţin până pe data de 22 iulie, începând cu data de 23 iulie ai putea primi o ofertă de colaborare care te va încânta, dar fii atent şi studiază totul în detaliu înainte de a o accepta. Tot spre sfârşitul lunii ai putea să finalizezi o activitate la serviciu care-ţi va aduce aprecierile superiorilor ierarhici.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Pesti– DRAGOSTE
1-15 *
Sentimental, începe o perioadă favorabilă pentru tine. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte şi oriunde te vei duce vei fi apreciat şi ţi se vor face complimente. Dacă eşti singur ai toate şansele să faci o cunoştinţă care te va entuziasma din punct de vedere sentimental. Dacă eşti deja implicat într-o relaţie, lucrurile vor evolua bine şi vei avea posibilitatea să o consolidezi. Unele dintre nemulţumirile tale mai vechi vor reveni în atenţia ta şi le vei putea rezolva.
16-31
Situaţia sentimentală va fi între priorităţile tale în această perioadă. Lucrurile vor evolua bine, dar vor exista şi momente tensionate. în prima săptămână a acestei perioade ai putea să te întâlneşti cu un fost prieten sau chiar ai putea reveni la o dragoste mai veche. O neînţelegere anterioară încă te mai sâcâie, dar este bine să ştii că este bine să laşi trecutul acolo unde-i este locul şi să priveşti spre viitor. O perioadă mai agitată va fi cea cuprinsă între 24 şi 31 iulie când intervenţia unui prieten s-ar putea dovedi nefastă pentru relaţia ta cu fiinţa iubită..
Horoscop Lunar Iulie 2013 Pesti– SANATATE
1-15
Traversezi o perioadă extrem de agitată, dar şi tu eşti mai agitat decât în mod obişnuit. Ai tendinţa să îţi împrăştii energia în tot felul de proiecte nesemnificative pe care-ţi va fi greu să le mai şi finalizezi. De asemenea, vei avea tendinţa de a reacţiona în virtutea impulsului de moment, ceea ce ţi-ar putea aduce serioase dezavantaje. Ar fi de preferat să te gândeşti de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel rişti să ai tot felul de neînţelegeri cu cei apropiaţi.
16-31
în această perioadă vei reuşi să-ţi foloseşti energia într-un mod eficient, ceea ce te va face şi pe tine mai relaxat. De asemenea, starea ta psihică va fi excelentă şi acest lucru va avea efecte şi asupra stării tale fizice. Entuziasmul şi dorinţa de a te implica în proiecte noi te-ar putea ajuta să faci lucruri deosebite, dar pe de altă parte, n-ar strica să fii mai ponderat căci, după data de 23 iulie, inima ta va fi ceva mai sensibilă. încearcă să îmbini efortul cu activităţile de relaxare şi vei avea toate motivele să fii mulţumit. Nu uita că excesele nu aduc nimic bun pentru sănătatea ta!
ZILE FAVORABILE
5 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţirii relaţiei cu colegii.
8 iulie este o zi favorabilă pentru chestiunile financiare.
ZILE NEFAVORABILE
2 iulie este o zi defavorabilă pentru activităţile profesionale.
30 iulie este o zi nefavorabilă pentru relaţia cu partenerul de viaţă.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Pesti– BANI
1-15
Situaţia materială va evolua constant în această perioadă aşa că, nu vei avea câştiguri deosebite, dar nici cheltuieli ieşite din comun. Este posibil să fii obligat să faci tot felul de investiţii în cămin, dar pe de altă parte, rudele apropiate te vor sprijini financiar atunci când vei avea nevoie. O perioadă bună pentru tine va fi cea cuprinsă între 6 şi 12 iulie când iniţiativele tale în plan financiar se vor bucura de succes. Este posibil să câştigi o sumă suplimentară la serviciu, dar şi să finalizezi o afacere de la care nu mai sperai mare lucru.
16-31
În continuare, câştigurile ar putea veni din zona serviciului, dar ceva bani ai putea câştiga datorită unor activităţi extra-profesionale în care eşti implicat. în prima săptămână a intervalului ai putea avea parte şi de câştiguri prin intermediul jocurilor de noroc sau al speculaţiilor financiare. Relaţia cu străinătatea se va dovedi avantajoasă în plan material. în a doua săptămână a intervalului unele câştiguri ar putea veni din colaborări sau prin intermediul partenerului de viaţă. Cu toate acestea, cheltuielile vor fi foarte mari, prin urmare ai grijă cum îţi împărţi veniturile.
Simbolism
Peştii indică începutul dezgheţului, momentul în care sămânţa este pe punctul de a ieşi din pământ. Semnul, sugerând doi peşti trăgând în direcţii diferite, simbolizează sfârşitul unui ciclu şi începutul unui alt ciclu.
Cum este în dragoste Emoţionalul contează enorm pentru acest nativ sensibil. El are nevoie de dragostea, înţelegerea şi simpatia celor din jur.
Cum e un prieten din zodia Peşti
Peştii sunt unii dintre cei mai sensibili şi mai vulnerabili prieteni. Dacă te ataşezi de un nativ al acestei zodii, vei avea lângă tine pe cineva care va şti întotdeauna când ai un necaz şi-ţi va sări în ajutor înainte să apuci să spui ceva. Peştii au o bună intuiţie, iar sufletul lor
vibrează la trăirile celor apropiaţi.
Şeful PEŞTI
în această funcţie va fi o persoană plină de înţelegere şi de tact. Totuşi, va reacţiona cu promptitudine şi asprime atunci când va constata că regulile sunt încălcate. Principiile sale de conducere se bazează mai mult pe intuiţie decât pe reguli stricte de organizare. Aşadar, are stofă de şef.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017