Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Pesti August 2013

/
/
/
500 Views

Semn de aer, mutabil, feminin • Planetă patronatoare: Neptun • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminică • Culoare: galben ţi oranj • Metal: paladiul • Numere norocoase: 5 şi 9 • Verb caracteristic: a crede • Locuri prielnice: spaţiile largi • Zonă erogenă: picioarele 1 Calităţi: sensibilitate, intuiţie, devotament • Defecte: comoditate, tendinţă către lux excesiv.
CARACTERIZARE GENERALĂ

Pentru tine se profilează o perioadă excelentă. Jupiter şi Marte în zodia Racului, în trigon cu zodia ta de naştere îţi vor conferi energie, iniţiativă, optimism şi, în primul rând, şansa de a-ţi pune în practică proiectele. Saturn aflat în Scorpion va face şi el o relaţie favorabilă de trigon atât cu Jupiter, cât şi cu zodia ta de naştere. Acest triunghi perfect ţi-ar putea aduce ocazia unor realizări de mare anvergură. în consecinţă nu te pierde în chestiuni nesemnificative ci ocupă-te de proiecte mari care-ţi
vor da posibilitatea unor realizări la care poate nici nu te aşteptai. Pluton se va afla în zodia Capricornului, în sextil cu zodia ta de naştere. Aşadar, vei avea un plus de tenacitate şi o excelentă putere de concentrare. Relaţia cu prietenii va fi deosebit de importantă pentru tine, iar sentimentele tale pentru aceştia vor fi foarte profunde. Totuşi, din cauza cuadraturii pe care o va primi Pluton de la Uranus spre sfârşitul lunii, este posibil ca în cercul tău de amici să existe unele nemulţumiri.
Horoscop Lunar August 2013 Pesti – CARIERA
1-15
Vei avea multe de rezolvat la serviciu şi din acest motiv va trebui să fii foarte eficient. Relaţia cu colegii, dar şi cu superiorii ierarhici va funcţiona excelent. Te vei simţi în largul tău la slujbă şi acest lucru te va ajuta să ai mai mult randament. Oricum, eforturile tale nu vor rămâne neobservate şi ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de activităţi importante. încearcă să nu pierzi vremea cu proiecte care nu au prea mare importanţă. Ai putea avea parte de unele obstacole în perioada 11-14 august, dar lucrurile se vor rezolva cu rapiditate.
16-31
în continuare eşti preocupat de tot ce se întâmplă la serviciu. Totuşi, fără să-ţi meargă rău, şefii nu vor mai fi la fel de amabili ca până acum şi dacă mai ai ceva de rezolvat nu amâna după data de 17 august. Dacă doreşti să faci schimbări în zona serviciului ai putea să încerci la sfârşitul lunii. Nu te grăbi, însă, căci vei fi subiectiv şi nu este sigur că judecata ta va fi foarte corectă. Oricum, este important să fii mai prudent în tot ceea ce întreprinzi. Nu te lăsa influenţat de subiectivism!
Horoscop Lunar August 2013 Pesti – DRAGOSTE
1-15
Din punct de vedere sentimental pentru tine se anunţă o perioadă cât se poate de bună. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil, iar dacă eşti implicat într-o relaţie mai veche ai toate şansele să o consolidezi. Clipele petrecute în compania fiinţei iubite te vor ajuta să te simţi excelent şi astfel vei privi cu multă încredere în viitor. Dacă eşti singur n-ar fi exclus să faci o cunoştinţă cu ocazia unei călătorii. Este o excelentă perioadă pentru a-ţi convinge partenerul să-ţi sprijine iniţiativele, dar şi tu vei fi dornic să-i dai o mână de ajutor ori de câte ori va avea nevoie.
16-31
Norocul este de partea ta, iar sentimentele tale devin din ce în ce mai profunde. Pe de altă parte, fii atent căci intervenţia unui prieten ar putea duce la neînţelegeri cu fiinţa iubită. N-ar fi exclus nici ca partenerul de suflet să fie obligat să plece într-o călătorie ceea ce nu-ţi va conveni, dar nici nu este cazul să te împotriveşti. Oricum, va fi o bună ocazie să vă puneţi fiecare din voi gândurile în ordine. Spre sfârşitul intervalului lucrurile vor evolua mult mai bine.
Horoscop Lunar August 2013 Pesti – SANATATE
1-15
Aşa cum am mai spus traversezi o perioadă excelentă cu o stare psihică deosebit de bună şi cu energie fizică la limita superioară. Vei fi dornic să te implici în foarte multe activităţi, vei reuşi să fi eficient şi totul va merge ca uns. Totuşi, dacă ai o suferinţă cronică ar fi de preferat să nu o neglijezi. Din punct de vedere mental dai dovadă de maturitate în gândire, spirit organizatoric şi inteligenţă practică. Toate acestea te vor ajuta să faci faţă cu bine tuturor proiectelor în care eşti implicat.
16-31
Şi în această perioadă vei fi în formă maximă atât din punct de vedere fizic, mental, cât şi psihic, în activităţile intelectuale vei fi deosebit de eficient şi tot ce vei face se va bucura de aprecierea celor din jur. în continuare bolile cronice vor trebui tratate cu toată atenţia, iar neglijenţele din această perioadă te-ar putea costa destul de mult într-un viitor nu foarte îndepărtat. Zona cea mai sensibilă va fi cea a coloanei vertebrale, aşa încât evită să ridici greutăţi mari sau să faci mişcări bruşte.
ZILE FAVORABILE
5 august este o zi favorabilă serviciului.
19 august este o zi favorabilă relaţiilor cu prietenii.
ZILE NEFAVORABILE
9 august este o zi nefavorabilă semnării unor documente.
24 august este o zi nefavorabilă relaţiei cu partenerul.
Horoscop Lunar August 2013 Pesti – BANI
1-15
Situaţia financiară nu va fi nemaipomenită, iar iniţiativele tale nu vor avea rezultatele pe care ţi le doreşti. Va trebui să fii ceva mai perseverent şi, mai ales, gândeşte-te bine înainte de a băga mâna în buzunar. în primele zile ale lunii vei face o cheltuială care se va dovedi a fi, în scurt timp, nejustificată. Ceva câştiguri suplimentare ai putea avea datorită implicării în activităţi extraprofesionale. N-ar fi exclus, mai ales după data de 3 august, să ai unele beneficii în urma unor speculaţii financiare inspirate sau a jocurilor de noroc.
16-31
în ansamblu lucrurile nu îţi vor merge rău, dar, totuşi, vei fi nemulţumit. Şi se pare că nu obţii câştiguri pe măsura muncii pe care o depui. Totuşi, dacă priveşti cu atenţie vei constata că eforturile tale se vor bucura de succes în viitorul apropiat. Totul este să ai mai multă răbdare şi perseverenţă. Cheltuielile cu prietenii vor fi dominante spre sfârşitul intervalului, dar, pe de altă parte, informaţiile pe care le primeşti de la aceştia s-ar putea transforma în bani lichizi. în ultimele zile ale lunii ai putea avea parte de unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea sănătăţii, dar să nu-ţi pară rău fiindcă totul este spre binele tău.
Bărbatul Peşte Sunt foarte impresionabili şi sensibili, îşi iubesc casa şi familia, sunt tradiţionalişti. Deşi adesea au ambiţii mari nu reuşesc să găsească în ei energia necesară pentru a le pune în practică. Foarte demn, rafinat şi politicos, face o bună impresie femeilor, în relaţiile cu ceilalţi inspiră încredere şi se poate pune bază pe ei.
Femeia Peşte Este genul sensibil şi fragil. Este perfect adaptată căminului, foarte casnică şi reprezintă genul femeii de interior. în general, femeia din această zodie este foarte miloasă şi face tot ce poate pentru a veni în sprijinul rezolvării problemelor cu care se confruntă soţul sau copiii unui alt cuplu.
Cum se poate termina relaţia cu un PEŞTI Fiind o persoană foarte sensibilă şi vulnerabilă, va reacţiona prost atunci când nu i se va acorda atenţie, atunci când va fi ironizat sau criticat. El are nevoie de multă afecţiune şi, atunci când va considera că este neglijat, va pleca singur.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 + = 78

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017