Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Leu Septembrie 2013

/
/
/
756 Views

Leu (23.07-23.08)

Horoscop Lunar Leu Septembrie

CARACTERIZARE GENERALĂ:
Traversezi o perioadă extrem de agitată, căci Marte se va afla pe tot parcursul lunii în zodia ta de naştere. De energie fizică nu vei duce lipsă, reacţiile impulsive te-ar putea pune în mare încurcătură. Marte va face cuadraturi cu Saturn şi cu Venus, ceea ce ţi-ar putea aduce neînţelegeri cu cei din familie, dar n-ar fi exclus nici ca în casă să se deterioreze ceva. în această lună prudenţa ar trebui pusă pe primul plan în absolut tot ceea ce întreprinzi. Saturn, aflat în zodia Scorpionului, în cuadratură cu zodia ta de naştere, îţi va bloca iniţiativele şi te va obliga la multă muncă pentru a rezolva chiar şi cele mai mărunte proiecte. Prezenţa lui Venus, Mercur şi a Soarelui în zodia Balanţei va stimula activităţile intelectuale şi te va ajuta să găseşti soluţii optime pentru problemele cu care te confrunţi. Relaţiile de opoziţie pe care le vor face Venus şi Mercur cu Uranus ţi-ar putea aduce unele surprize neplăcute legate de comunicarea cu cei din jur.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Leu– Cariera
•1-15
Traversezi o perioadă în care vei munci destul de mult la serviciu, dar, din păcate, vei fi cam nemulţumit. Te vei confrunta cu diverse situaţii care vor necesita decizii prompte şi care te vor ţine cu sufletul la gură o bucată de vreme. Este posibil să-ţi doreşti o schimbare radicală, dar orice astfel de decizie luată sub semnul impulsivităţii, nu va avea efecte prea fericite. Relaţia cu colegii nu va fi întotdeauna mulţumitoare şi va trebui să fii foarte atent căci există cineva care ţese tot felul de intrigi în jurul tău.
•16-31
Capacitatea de a te mobiliza pentru chestiunile profesionale va creşte considerabil în această perioadă. Pe de altă parte, fii atent căci în intervalul 23-28 septembrie te-ai putea confrunta cu ceva agitaţie la serviciu. Şeful va fi ceva mai irascibil şi ar fi bine să te fereşti din calea lui. N-ar fi exclus nici ca unele dintre neînţelegerile pe care le vei avea acasă să te influenţeze şi să nu mai poţi da randamentul obişnuit la slujbă. Relaţia cu colegii nu îţi aduce prea mari satisfacţii, dar totuşi, există cineva care te sprijină ori de câte ori ai nevoie.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Leu– DRAGOSTE
•1-15
Dacă eşti căsătorit sau implicat într-o relaţia stabilă, în atenţia ta vor reveni tot felul de nemulţumiri mai vechi. Ar fi de preferat să eviţi discuţiile lămuritoare şi să nu te gândeşti prea mult la ceea ce a fost. Evită discuţiile în contradictoriu căci perioada 6-12 septembrie va fi extrem de tensionată, iar certurile pot izbucni din orice motiv. Dacă eşti singur, ai toate şansele să te implici într-o aventură pe care vei dori să o ţii departe de ochii curioşilor. N-ar fi rău să te gândeşti bine la eventualele complicaţii care ar putea să apară.
•16-31
Această perioadă va fi destul de tensionată pentru cei care sunt implicaţi într-o relaţie stabilă, mai ales, dacă sunt căsătoriţi. Vor începe să apară şi rezolvările, iar, dacă vei fi calm, lucrurile vor evolua mult mai bine. La începutul intervalului ai putea ieşi împreună cu fiinţa iubită la un spectacol sau la o întâlnire cu prietenii. Va fi un bun prilej de a depăşi unele nemulţumiri vechi şi de a vă simţi excelent unul în compania celuilalt. în ultimele zile ale lunii partenerul va avea unele discuţii mai aprinse cu familia şi ar fi de preferat să nu intervii.
Horoscop Lunar Septembrie 2013 Leu– Sanatate
•1-15
în această perioadă vei fi energic, dinamic, dar cam impulsiv şi acest lucru te-ar putea pune în situaţia de a avea frecvente discuţii aprinse cu cei din jur. Irascibilitatea ar putea atinge un maxim în intervalul 6-12 septembrie şi ar fi de preferat ca în acest interval să eviţi să te implici în discuţii în contradictoriu. De asemenea, orice risc asumat îţi poate aduce neplăceri inclusiv în ceea ce priveşte sănătatea aşa că, fii cât se poate de prudent în tot ce faci. Este posibil să fii obligat să mergi la doctor pentru diverse analize.
•16-31
Irascibilitatea este în continuare foarte mare, iar implicarea în activităţi practice te poate ajuta să-ţi foloseşti ceva mai eficient energia, în continuare este de dorit să nu dai curs pornirilor impulsive, să te gândeşti cu simţ de răspundere înainte de a demara o acţiune. Dacă ai o suferinţă cronică ea s-ar putea ameliora în această perioadă cu condiţia să-i acorzi toată atenţia. Zona cea mai sensibilă va fi ficatul şi ar fi bine să încerci să-l protejezi. Dacă ai o afecţiune a aparatului circulator, trateaz-o cu toată atenţia. Altfel, rişti să se acutizeze şi să-ţi creeze probleme când nici nu te aştepţi.
Caracterizare generală: Leu
Fiind condus de Soare nativul din Leu va simţi nevoia să strălucească asemeni astrului care-i guvernează zodia. El nu se va simţi niciodată bine într-o poziţie subalternă sau obscură. Va trebui să fie veşnic în centrul atenţiei, veşnic să se facă remarcat. Leul este o natură pasională, mândră, cu reacţii fulgerătoare de afirmare deplină a personalităţii. Are că trăsătură definitorie dorinţa de a conduce şi cea de a reuşi în viaţă. în acest scop dezvoltă multă energie, dispunând întotdeauna de voinţa necesară pentru a-şi urmări interesele până la capăt. Este o personalitate impunătoare, strălucitoare şi îi place enorm să fie admirat. El va face tot ce îi stă în putere pentru a fi în centrul atenţiei în colectivităţile din care face parte. Este foarte mândru şi are o fire nobilă, care nu poate înţelege prea bine meschinăriile.
Subalternul LEU
Un astfel de nativ trebuie apreciat, lăudat, altfel se va simţi jignit şi nu va mai avea un randament bun. în condiţii normale este atent, conştiincios şi se dăruieşte întru-totul profesiei sale.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 34

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017