Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Leu Mai 2013

/
/
/
425 Views

Horoscop Lunar Leu Mai 2013

CARACTERIZARE GENERALA:
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica • Culoare: nuanţe de lavandă • Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise • Zonă erogenă: spatele • Calităţi: mândrie, generozitate, încredere•Defecte orgoliu, autoritarism
Marte se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Taurului, în cuadratura cu zodia ta de naştere. Vei fi deci mai impulsiv, mai nestăpânit, mai imprudent. Relaţia cu autorităţile va fi destul de importantă pentru tine, mai ales că în zodia Taurului, alături de Marte se vor mai afla Soarele, Mercur şi Venus. Fii cât se poate de atent, respectă legea în detaliu altfel ai putea intra în tot felul de conflicte. Din fericire, Jupiter aflat în zodia Gemenilor va face sextil cu zodia ta de naştere susţinându-te din toate punctele de vedere. Vei găsi prieteni care să te protejeze, care să-ţi dea o mână de ajutor ori de câte ori ai nevoie. în a doua jumătatea lunii alături de Jupiter in Gemeni se vor mai afla Soarele, Mercur şi Venus, semn că interesul tău pentru activităţile sociale, pentru prieteni în mod special va fi foarte accentuat. Fii atent însă la cuadraturile pe care le vor face Soarele, Mercur şi Venus cu Neptun, ele te avertizează că unul dintre prietenii tăi te-ar putea decepţiona.
PERSONALITĂŢI
Connie Chunt, Kenny Rogers, Tori Amos
Horoscop Lunar Mai 2013 Leu – CARIERĂ
1-15 mai
Perioada se anunţă plină de activităţi. Este posibil să demarezi un proiect nou pentru care cineva îţi va pune beţe-n roate. Relaţia cu superiorii ierarhici ar putea fi destul de tensionată la începutul lunii şi ar fi bine să eviţi discuţiile în contradictoriu. Până la urmă eforturile tale vor fi apreciate cu condiţia să te arăţi mai puţin combativ. Şansa va fi de partea ta mai ales în intervalul 4-10 mai aşa că, problemele cele mai dificile ar trebui rezolvate în acest interval. Spre sfârşitul perioadei s ar putea ivi unele discuţii legate de bani la serviciu şi ar fi bine să nu te ambalezi. N-ar fi exclus nici ca o mică problemă de sănătate să te împiedice să fii foarte eficient. în aceste zile ar fi de preferat să te ocupi de activităţi de rutină.
16-31 mai
Eşti preocupat de unele proiecte în care te-ai implicat de mai mult timp. Norocul nu te va mai susţine în aceeaşi măsură ca până acum şi ar fi bine să nu forţezi nota. Relaţia cu colegii va fi destul de agitată însă vei putea miza pe sprijinul lor în anumite situaţii. Totul este să ai răbdare şi, mai ales, să nu te laşi condus de impulsivitate. Reacţiile nestăpânite ţi-ar putea da mult de furcă mai ales în relaţia cu şefii. Pe la mijlocul intervalului ţi se vor propune oarece colaborări, dar nu te grăbi sa dai un răspuns. Oricât ţi s-ar părea de tentante, analizează mai întâi fiecare detaliu. La sfârşitul lunii ai putea primi o informaţie de la prieteni care ţi-ar putea folosi mult în plan profesional.
Zile favorabile
3 mai este o zi bună pentru situaţia financiară.
7 mai este o zi favorabilă pentru relaţia cu partenerul.
Horoscop Lunar Mai 2013 Leu – Dragoste
1-15 mai
Din punct de vedere sentimental traversezi o perioadă rezonabilă, mai ales dacă nu eşti căsătorit. Reuşeşti să fac» o impresie bună oriunde te duci şi acest lucru te ajută să-ţi păstrezi echilibrul emoţional. Relaţia cu prietenii evoluează şi ea excelent, iar întâlnirile cu aceştia te binedispun. Participarea la activităţi sociale te poate ajuta să faci o cunoştinţă care te va stimula din punct de vedere afectiv, chiar dacă pentru moment nu pare a fi foarte importantă. în cazul în care eşti căsătorit nemulţumirile în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul s-ar putea accentua. N-ar fi exclus nici ca el/ea să aibă unele neînţelegeri cu părinţii, ceea ce-şi va pune amprenta şi asupra relaţiei voastre.
16-31 mai
Acum, relaţia cu partenerul de viaţă se anunţă a fi agitată. în cazul în care doriţi să vă implicaţi într-un proiect legat de acasă, poate ar fi mai bine să îl amânaţi. Nu de alta, dar îţi va fi greu să ajungi la un punct de vedere comun. Prietenii vor fi de partea ta şi acest lucru îţi va umple sufletul. Clipele petrecute în compania acestora te vor relaxa şi te vor ajuta să priveşti cu mai multă încredere spre viitor. De altfel, vei avea tendinţa de a petrece tot mai mult timp cu prietenii şi mai puţin acasă. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară pe la jumătatea intervalului când cineva din anturaj îţi va face complimente şi propuneri de tot felul. La sfârşitul lunii fiinţa iubită ar putea avea o realizare.
ZILE NEFAVORABILE
2 mai este o zi nefavorabilă sănătăţii.
4 mai este o zi nefavorabilă relaţiei cu superiorii ierarhici.
Horoscop Lunar Mai 2013 Leu – SĂNĂTATE
1-15 mai
Se poate spune că sănătatea nu va fi punctul tău forte in această perioadă. Este posibil să te confrunţi cu tot felul de probleme acute care-ţi vor da adeseori programul peste cap. Stresul şi suprasolicitarea din ultimul timp ar putea genera unele problemele pe fond nervos. De asemenea, pe tot parcursul lunii vei fi irascibil şi vei avea tendinţa de a te implica în foarte multe activităţi. Prudenţa ar trebui pusă pe primul pian mai ales in primele zile ale lunii când orice risc asumat ar putea genera un mic accident. Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu deoarece acestea nu fac decât să îţi accentueze starea de iritare, de nelinişte. Din fericire, din punct de vedere mental, vei dovedi eficienţă maximă.
16-31 mai
Şi în această perioadă vei fi deosebit de energic, dar, din păcate, tendinţa de a te împrăştia în prea multe direcţii va diminua eficienţa şi va accentua starea de iritare. Este posibil să fii obligat să mergi mai des la medic şi n-ar fi exclus să faci tot felul de analize. Probleme majore nu se întrevăd, dar vor fi mici afecţiuni care nu-ţi vor da pace. Starea psihică se va îmbunătăţi considerabil în această a doua jumătate a lunii şi acest lucru va avea efecte pozitive şi asupra stării fizice. In schimb, capacitatea de concentrare va fi ceva mai scăzută în intervalul 18-20 mai aşa că, ar fi de preferat ca în aceste zile să nu te implici în activităţi intelectuale deosebite. Este bine să ştii că activităţile sociale şi întâlnirile cu prietenii te vor ajuta să-ţi menţii un tonus bun.
MESERII
Leul e un lider natural, rolul de conducător fiind parcă inventat pentru el. în consecinţă, îi sunt potrivite meseriile care presupun un rol de lider şi de bun organizator: bancher, politician, avocat, actor.
Horoscop Lunar Mai 2013 Leu – BANI
1-15 mai
Luna va debuta favorabil in ceea ce priveşte situaţia financiară. Este posibil să ai unele câştiguri din colaborări, sau poate partenerul de viaţă va avea o realizare ce ar putea duce la îmbunătăţirea bugetului familiei. Tot in aceste zile dacă doreşti un împrumut cu siguranţă vei obţine nişte condiţii care să te avantajeze. Rudele îţi vor da şi ele o mână de ajutor în măsură în care vei avea nevoie aşa că, cel puţin în ceea ce priveşte banii nu vei avea motive să te plângi. Pe la jumătatea intervalului ai putea să faci o investiţie ce va avea rezultate îmbucurătoare chiar dacă nu în viitorul imediat. Spre sfârşitul lunii vei face cheltuieli pentru divertisment, dar cum vei reuşi să te distrezi excelent, nu are de ce să-ţi pară rău.
16-31 mai
în această perioadă vei cheltui mai mult decât până acum. Impulsivitatea te va determina să scoţi banii din buzunar cu mai multă uşurinţă şi cu mult mai puţină înţelepciune. Este posibil ca un prieten să-ţi facă o propunere interesantă, dar fii atent, căci orice neglijenţă te poate face să înregistrezi o pierdere. N-ar fi exclus nici ca o persoană din anturaj să-ţi dea informaţii eronate în ceea ce priveşte o anumită chestiune financiară. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan mai ales în intervalul 18-20 mai. Pe măsură ce se va apropia sfârşitul lunii şansa îţi va surâde într-o mai mare măsură, dar chiar şi aşa prudenţa va trebui pusă pe primul plan. Cheltuieli ceva mai mari ai putea avea în cămin.
Dragoste
Sincer şi deschis, cald şi uneori naiv, plin de elanuri, adesea nobile şi generoase, Leul va acorda mare atenţie vieţii sale sentimentale. Partener ideal: Berbec, Săgetător

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017