Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Leu Iulie 2013

/
/
/
472 Views

Leu (23.07-23.08)
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare • Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica • Culoare: nuanţe de lavandă • Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise • Zonă erogenă: spatele • Calităţi: mândrie, generozitate, încredere • Defecte: orgoliu, autoritarism
CARACTERIZARE GENERALĂ
Cu Venus în zodia ta de naştere pe aproape tot parcursul lunii se poate spune că vei fi interesat mai mult decât în mod obişnuit de propria ta persoană. Este o perioadă bună pentru a te ocupa de tine, de felul în care arăţi, de satisfacerea micilor plăceri. Din păcate, Saturn se va afla şi în această lună în zodia Scorpionului ceea ce ţi-ar putea crea încurcături. Unele din proiectele tale se vor derula cu mare greutate şi va trebui să munceşti din greu. Totuşi, după data
de 8 iulie, Saturn îşi va relua tranzitul direct şi este de aşteptat să se mai mişte câte ceva. Soarele, Mercur, Marte şi Jupiter se vor afla o bună parte din această lună în zodia Racului şi n-ar fi exclus ca unele persoane să încerce să te bârfească sau să ţeasă diverse intrigi în jurul tău. Din fericire, Jupiter le va scoate la lumină şi te va ajuta să te strecori printre ele. Uranus aflat în zodia Berbecului îţi va deschide noi perspective de dezvoltare în plan intelectual.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Leu – CARIERA
• 1-15
Vei manifesta un interes deosebit în această perioadă pentru chestiunile profesionale în care eşti implicat. în primele două zile ale lunii vor fi oarece blocaje şi-ţi va fi destul de greu să te descurci, dar după această dată lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Vei reuşi să ieşi în evidenţă datorită dinamismului şi rapidităţii cu care vei rezolva totul. Relaţia cu colegii nu va evolua chiar aşa cum îţi doreşti, dar acest lucru nu te va deranja într-o prea mare măsură. O aprobare la o cerere mai veche ar putea veni la sfârşitul intervalului.
16-31
Preocupările legate de profesie vor continua să fie prioritare până pe data de 22 iulie. Vei fi implicat în tot felul de activităţi interesante aşa că, vei munci cu plăcere şi efortul
nu te va obosi într-o prea mare măsură. Nu este cazul să exagerezi mai ales că nu vor fi urgenţe de-a lungul timpului. Intuiţia te-ar putea ajuta să faci faţă mai bine şi cu mai puţin efort lucrărilor de la serviciu, în ultimele zile va fi agitaţie la slujbă, n-ar fi exclus ca un coleg să se îmbolnăvească şi să fie nevoie să-i preiei lucrările.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Leu – DRAGOSTE
1-15
Pentru tine începe o perioadă în care vei simţi nevoia să fii mai afectuos, dar vei avea nevoie şi de ceva mai multă simpatie. Nevoia de siguranţă şi stabilitate va fi tot mai accentuată în toate domeniile vieţii, dar mai ales în cel al relaţiilor sentimentale. Pe de altă parte, vei fi tentat să te implici într-o relaţia pe care nu vei dori să o faci publică. Dacă eşti căsătorit, comunicarea cu partenerul ar putea fi ceva mai bună în această perioadă şi dacă veţi dori să puneţi la punct proiecte comune, şansa va fi de partea voastră.
16-31
Pentru cei căsătoriţi, norocul va fi de partea lor în prima jumătate a intervalului. Alături de partener ai putea face proiecte pentru viitor şi astfel te vei simţi mai protejat, dar şi mai apreciat. Aţi putea ieşi undeva în afara localităţii în timpul liber şi în felul acesta veţi reuşi să vă relaxaţi, dar şi să vă consolidaţi relaţia. Partenerul s-ar putea confrunta cu o oarecare neplăcere în ultimele zile ale lunii, dar aceasta va putea fi depăşită din mers. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să-ţi facă ochi dulci.
Horoscop Lunar Iulie 2013 Leu – BANI
1-15
Se poate spune că norocul la bani nu-ţi va lipsi chiar dcă vor exista tot felul de blocaje. Va trebui să faci oarece eforturi pentru a-ţi recupera sumele pe care le-ai împrumut până acum sau poate salariul îţi va parveni cu întârziere. Pe de altă parte, este posibil ca o afacere demarată de mai mult timp să înceapă că dea roade semn că eforturile tale de până acum nu au fost în zadar. Activităţile financiare în care doreşti să te implici de acum în colo vor necesita un plus de perseverenţă, dar şi de atenţie.
Simbolism
Acest semn simbolizează împlinirea, apogeul dezvoltării lumii vegetale.
Semnul arată puterea şi iubirea divină.
Cum este în dragoste Pentru nativul acestei zodii dragostea este un capitol prioritar. El este tandru, afectuos, protector şi autoritar. Are nevoie să i se acorde multă atenţie, să i se aprecieze eforturile şi să fie inconjurat de multă afecţiune,
16-31
Până pe data de 20 iulie fii foarte atent dacă ai de semnat acte financiar-contabile sau tot felul de contracte căci este posibil să apară mai multe încurcături. Cel mai bine ar fi să amâni luarea unor decizii în ceea ce priveşte afacerile, contractele, negocierile etc., după data de 22 iulie când lucrurile ar putea ieşi mai repede şi fără prea multe complicaţii. Dacă treci cu bine de 22 iulie, şansa te va susţine într-o mai mare măsură şi vei avea posibilitatea să câştigi sume mari de bani în urma unor succese în plan profesional sau social, ceea ce te va mulţumi pe deplin.
Leul este făcut pentru această funcţie, singura care nu-i încalcă libertatea şi îi dă posibilitatea de a conduce. Este un bun organizator, extrem de dinamic şi eficient. Relaţiile cu subalternii vor fi cordiale dacă aceştia îi vor respecta întotdeauna autoritatea. Este o persoană deosebit de orgolioasă şi dacă va considera că cineva i-a lezat orgoliul va izbucni un adevărat război, pe care îl va duce până la capăt.
oferindu-i-se în acelaşi timp libertatea de care are atâta nevoie.
Cum este în plan profesional
Este un adevărat lider, rolul de conducător este parcă inventat pentru el şi nimeni altcineva din zodiac nu va avea o mai mare satisfacţie în a ajunge în vârful ierarhiei, precum nativul Leu.
La ce te poţi aştepta de la şeful Leu

Horoscop Lunar Iulie 2013 Leu – SANATATE
1-15
Energia fizică nu te va face de râs în această perioadă şi-ţi va permite să faci faţă cu bine chiar şi unui program încărcat. Starea psihică nu va fi însă nemaipomenită şi pentru a o ameliora ar fi de preferat să te implici în activităţi extra-profesionale alături de prieteni, să faci sport sau măcar să ieşi cât mai des la plimbare. Pe la mijlocul intervalului stomacul tău va fi ceva mai sensibil şi ar fi de preferat să eviţi excesele alimentare, dar şi băuturile carbogazoase. în ansamblu, sănătatea ta este protejată, dar o atitudine de prevenire nu are ce să strice.
16-31
în această perioadă vei fi mai puţin energic, vei obosi mai repede şi, chiar dacă nu-ţi doreşti, va trebui să te odihneşti ceva mai mult. Dacă vei continua să-ţi faci un program încărcat nu te vei descurca aşa că, mai bine ia-o încet. în cazul în care ai o afecţiune cronică este foarte posibil ca ea să se acutizeze, în special spre sfârşitul lunii. Fii foarte atent în zilele de 29-31 iulie fiindcă orice neglijenţă te-ar putea costa mult. N-ar fi exclus nici să fie nevoie de o internare pentru câteva zile, dar nu-ţi face griji, se va rezolva totul cu bine.
Zile favorabile
3 iulie este o zi favorabilă îmbunătăţiri sănătăţii.
30 iulie este o zi favorabilă relaţiilor cu prietenii.
Zile nefavorabile
19 iulie este o zi defavorabilă iniţiativelor.
30 iulie este o zi defavorabilă relaţiei cu colegii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017