Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Leu August 2014

/
/
/
805 Views

Horoscop Lunar Zodia Leu August 2014
Leu
(23.07-23.08)
Semn de foc, fix, masculin • Planetă dominantă: Soare f Piatră preţioasă: rubinul • Zi norocoasă: duminica • Culoare: nuanţe de lavandă • Metal: aurul • Numere norocoase: 5 şi 8 • Verb caracteristic: a vrea • Locuri prielnice: spaţii larg deschise • Zonă erogenă: spatele • Calităţi: mândrie, generozitate, încredere • Defecte: orgoliu, autoritarism

Horoscop Lunar Leu August 2014

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pe tot parcursul lunii zodia ta de naştere va găzdui planeta Jupiter şi, alături de ea, Soarele, Mercur şi Venus. Vei avea o perioadă încărcată cu tot felul de evenimente, dar nu-ţi va fi greu să le faci faţă. Şansa îţi surâde în mare măsură şi ar fi bine să fructifici oportunităţile care se vor ivi. Pe de altă parte, Saturn aflat în zodia Scorpionului, va încetini mersul lucrurilor şi te va obliga să înveţi lecţia răbdării şi a autodisciplinei. Marte, din Scorpion, va face şi el cuadratură cu zodia ta de naştere ceea ce te-ar putea împiedica să-ţi foloseşti în mod eficient energia de care dispui. Aşadar, pentru a putea să foloseşti şansa pe care o ai, este nevoie de prudenţă, modestie şi perseverenţă. Uranus se va afla în zodia Berbecului, făcând o relaţie fericită, de trigon, cu zodia ta de naştere. Acesta îţi va conferi inventivitatea şi-ţi va accentua capacitatea de a face conexiuni rapide, dar şi dorinţa de a călătorii. De aceea o idee bună e să-ţi propui o destinaţie în care să te relaxezi.

Horoscop Lunar August 2014 Leu – CARIERĂ

Horoscop Lunar August 2014 Leu – CARIERĂ – 1-15 August
La slujbă este posibil să apară tot felul de situaţii neaşteptate aşa că, va trebui să te arăţi foarte vigilent. N-ar fi exclus să fii victima unor bârfe, mai ales în prima săptămână a lunii. Evită să te cerţi cu cei din anturajul de la serviciu căci nu vei obţine nimic. Unele dintre rudele tale te vor ajuta să găseşti soluţii inspirate în ceea ce priveşte chestiunile profesionale aşa că, ar fi bine să fii receptiv la sugestiile primite. La sfârşitul intervalului este posibil să fie nevoie să iei o decizie pentru care nu vei avea prea mult timp de gândire.
Horoscop Lunar August 2014 Leu – CARIERĂ – 16-31 August
Chiar dacă serviciul nu este principala ta preocupare, va trebui să faci eforturi şi să rezolvi sarcinile repartizate în timp util; orice întârziere ţi-ar putea crea încurcături serioase. Deciziile pe care le vei lua în această perioadă vor trebui puse sub semnul prudenţei şi răbdării. Orice reacţie impulsivă îţi poate crea neplăceri în plan profesional şi nu numai. în cazul în care eşti implicat în colaborări, fii foarte atent, căci toate acestea nu vor evolua chiar aşa cum îţi doreşti. N-ar fi rău să încerci să faci totul de unul singur.

Horoscop Lunar August 2014 Leu – DRAGOSTE

Horoscop Lunar August 2014 Leu – DRAGOSTE- 1-15 August
Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi la limita superioară pe tot parcursul intervalului. Entuziasmul te va determina să-ţi faci un program de distracţie încărcat, alături de fiinţa iubită. Este o perioadă bună pentru a pleca în vacanţă sau măcar pentru a face unele excursii în afara localităţii. Dacă eşti căsătorit pot apărea tot felul de tensiuni în relaţia cu partenerul de viaţă. Evită să-ţi impui punctele de vedere pentru că nu vei reuşi altceva decât să tensionezi şi mai mult relaţia. încearcă să-i acorzi ceva mai multă înţelegere acestuia.
Horoscop Lunar August 2014 Leu – DRAGOSTE- 16-31 August
Eşti cu gândul la proiectele pentru timpul liber pe care ţi le-ai făcut alături de fiinţa iubită. Totuşi, gândeşte-te de două ori înainte de a spune ceva căci rişti să faci o gafă care-ţi va atrage critici aspre din partea fiinţei iubite. N-ar fi exclus ca nativul, în primele zile ale intervalului, să aibă o neînţelegere cu unul dintre părinţi, ceea ce ar putea afecta într-o oarecare măsură şi comunicarea dintre voi. Iniţiativele tale se vor bucura de apreciarea partenerului mai ales în ultimele zile ale lunii.

Horoscop Lunar August 2014 Leu – SANATATE

Horoscop Lunar August 2014 Leu – SANATATE- 1-15 August
Eşti plin de energie, dar ai tendinţa de a o împrăştia în foarte multe direcţii şi rişti să nu reuşeşti să finalizezi mare lucru. Oricum, asta îţi va crea o stare de agitaţie, de nelinişte ce ar putea avea efecte nefaste atât asupra randamentului tău, cât şi asupra relaţiilor cu cei din jur. Zona mai sensibilă va fi cea cea a gâtului aşa că, evită să consumi alimente reci fiindcă te-ai putea alege cu o răceală serioasă. Spre sfârşitul intervalului este posibil să fi pus în situaţia de a face unele analize mai complicate, dar rezultatele vor fi mulţumitoare.
Horoscop Lunar August 2014 Leu – SANATATE- 16-31 August
Impulsivitatea continuă să te domine, iar deciziile luate în grabă ţi-ar putea crea neplăceri. Fii foarte atent la tot ceea ce faci; n-ar fi exclus nici să ai parte de un mic accident. Capacitatea de concentrare va fi bună, însă, iar activităţile intelectuale în care vei fi implicat îţi vor aduce realizări. Totul este să nu te grăbeşti nici măcar un pic. Energia ta, orientată spre activităţi practice, va putea fi mai uşor de gestionat. Şi activităţile de divertisment vor face să fii ceva mai relaxat.
ZILE FAVORABILE
6 august este o zi favorabilă relaţiilor cu prietenii.
8 august este o zi favorabilă serviciului.

ZILE NEFAVORABILE
1 august este o zi nefavorabilă relaţiei cu partenerul.
18 august este o zi nefavorabilă călătoriilor.

Horoscop Lunar August 2014 Leu – BANI

Horoscop Lunar August 2014 Leu – BANI- 1-15 August
Situaţia financiară nu-ţi va face probleme deosebite, aşa că, măcar din acest punct de vedere, poţi să fi relaxat. Şansa ţi-ar putea aduce unele câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat, dar şi prin intermediul serviciului. în gospodărie este posibil să se defecteze câte ceva şi va trebui să faci cheltuieli pe care nu le aveai trecute în plan. Dacă ai de gând să zugrăveşti sau să renovezi câte ceva este bine să ştii că lucrurile se vor derula într-un ritm mai lent decât te-ai aştepta.
Horoscop Lunar August 2014 Leu – BANI- 16-31 August
Este o perioadă în care abilităţile tale financiare ţi-ar putea aduce unele câştiguri. Doar în zilele de 17-20 august va trebui să fii ceva mai atent căci este posibil să apară situaţii care să te pună în încurcătură. în aceste zile ar fi de preferat să eviţi să semnezi contracte sau să participi la negocieri. Dacă, totuşi, nu ai de ales, sfătuieşte-te cu cineva de încredere. Pe la jumătatea intervalului, ai putea participa la jocuri de noroc sau ai putea avea succes în ceea ce priveşte speculaţiile financiare astfel încât să-ţi măreşti bugetul substanţial.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017