Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016

/
/
/
1128 Views

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă: ametistul • Zi norocoasă: miercuri • Numere norocoase: 4 ţi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a şti • Locuri prielnice: cele aglomerate i Zonă erogenă: picioarele, gambele în special • Calităţi: altruism, independenţă, creativitate • Defecte: tendinţă spre extravaganţă

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Balanţei şi va susţine zodia ta de naştere printr-o relaţie favorabilă. Lucrurile îţi vor ieşi ceva mai uşor, iar eforturile tale se vor bucura de aprecierea celor din jur. Şansa îţi va surâde aşa că, nu o irosi implicându-te în activităţi nesemnificative. Saturn, aflat în zodia Săgetătorului, va face şi el un aspect benefic cu zodia ta de naştere conferind greutate şi stabilitate acţiunilor tale. Este o perioadă în care ai ocazia să realizezi ceva mai deosebit care
ţi va aduce avantaje pe termen lung. Pe de altă parte, Marte şi Pluton, aflate în zodia Capricornului, casa a Xll-a a duşmanilor în horoscopul tău personal, avertizează asupra riscului ca unele persoane să încerce să-ţi facă rău. Fereşte-te de oamenii invidioşi şi nu te lăsa influenţat de orice zâmbet amabil. Uranus, patronul zodiei tale de naştere, se va afla în zodia Berbecului accentuându-ţi nevoia de independenţă şi îmbunătăţindu-ţi capacitatea de comunicare.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
în plan profesional lucrurile vor evolua cât se poate de bine în această perioadă. Vei avea ocazia să-ţi pui în valoare calităţile şi acest lucru va fi apreciat, mai ales de superiorii ierarhici. Este posibil să ţi se repartizeze sarcini noi semn că eşti om de bază la serviciu. Dacă ai nevoie de sprijinul şefilor, cu siguranţă vei putea miza pe aceştia. La începutul intervalului ai putea fi trimis într-o delegaţie, ceea ce-ţi va da peste cap planurile pentru timpul liber, dar nici nu vei avea ce să faci.
Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Interesul pentru tot ceea ce este legat de zona profesională va fi în continuare foarte mare, iar eforturile tale în această direcţie nu vor rămâne nerăsplătite. Ai putea demara activităţi noi, dar n-ar fi exclus nici să faci o mică schimbare în acest domeniu. Vei avea însă mult de muncit şi n-ar fi exclus să mai apară unele neînţelegeri în relaţia cu colegii. După data de 23 octombrie, vei primi oferte de colaborare care te vor bucura căci îţi vor spori prestigiul la slujbă. O cerere mai veche ar putea fi aprobată.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Luna va debuta furtunos căci este posibil să apară unele neînţelegeri cu partenerul chiar în primele zile ale lunii. Vei fi, însă, foarte implicat în ceea ce ţine de chestiunile sentimentale şi vei fi alături de fiinţa iubită ori de câte ori aceasta va avea nevoie de susţinerea ta. Aţi putea pleca împreună la un drum, ocazie cu care aţi putea să vă gândiţi la tot felul de proiecte comune. Dacă eşti singur ai putea cunoaşte o persoană de pe alte meleaguri, care-ţi va face o excelentă impresie.
Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Interesul pentru relaţia cu partenerul va creşte considerabil în prima jumătate a intervalului. Aţi putea să petreceţi mai mult timp împreună, căci relaţia dintre voi are mari şanse să fie consolidată. în schimb, spre sfârşitul lunii, interesul tău va fi orientat mai de grabă spre activităţile profesionale şi-ţi va rămâne ceva mai puţin timp pentru partener. Pe de altă parte, farmecul personal îţi va permite să-ţi lărgeşti cercul de prieteni, astfel încât vei avea ocazia să faci cunoştinţe interesante alături de care te vei simţi minunat.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Va trebui să fii foarte atent în ceea ce priveşte sănătatea ta căci este posibil să te confrunţi cu tot felul de situaţii mai delicate. Oricum, energia fizică va fi la limita inferioară aşa că, vei avea nevoie de mai multă odihnă. Evită să te implici în activităţi care te-ar putea suprasolicita. în primele zile ale lunii este posibil să apară unele probleme de natură cardiacă şi cu atât mai mult vei avea nevoie de odihnă. Din fericire, starea psihică va fi excelentă, iar capacitatea de regenerare, pe măsură.
Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
De prea multă energie nu vei da dovadă nici în această perioadă aşa că, orientează-te spre activităţile prioritare, ce nu mai pot fi amânate. Păstrează-ţi mai mult timp pentru odihnă şi relaxare, altfel nu vei reuşi să te descurci prea uşor. Spre sfârşitul lunii sănătatea ta va fi în pericol aşa că, mal ales dacă ai o suferinţă cronică, trateaz-o cu toată atenţia. Oricum, n-ar fi exclus să ai parte de un mic accident, de o luxaţie sau chiar o fractură. în schimb, din punct de vedere intelectual, randamentul tău va fi la nivel maxim.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Situaţia financiară nu îţi va da prea mult de furcă în această perioadă. Este adevărat că unele sume care ţi se datorează îţi vor parveni cu întârziere. Va trebui să munceşti din greu pentru proiectele financiare pe care le-ai demarat, dar, până la urmă, banii nu-ţi vor lipsi aşa că, nu ai de ce să te plângi. în prima săptămână a lunii ai putea să obţii un câştig datorită unei activităţi extra-profesionale în care eşti implicat. Tot atunci vor fi favorizate activităţile speculative, dar şi jocurile de noroc.
Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Lucrurile îţi ies destul de greu în plan financiar, aşa că va trebui să te înarmezi cu răbdare. Oricum, perioadă se anunţă ceva mai tensionată decât prima jumătate a lunii, aşa că un plus de prudenţă nu îţi poate face decât bine. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie, este bine să ştii că vei avea parte de cheltuieli peste aşteptări. De asemenea, dacă ai acte de semnat, fii foarte atent, căci cea mai mică neatenţie te poate costa, la propriu, mai mult decât îţi imaginezi. Şi pentru sănătate este posibil să faci unele cheltuieli.

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
16 octombrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
19 octombrie este o zi favorabilă comunicării cu cei din jur.
Horoscop Lunar Varsator Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
12 octombrie este o zi nefavorabilă Investiţiilor pe termen scurt.
25 octombrie este o zi defavorabilă implicării în colaborări riscante.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 76

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017