Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015

/
/
/
748 Views

Previziuni astrale Varsator Iulie 2015
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus * Piatră preţioasă: ametistul • Zi norocoasă: miercuri • Numere norocoase: 4 ţi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul * Verb caracteristic: a sti * Locuri prielnice: cele aglomerate ) Zonă erogenă: picioarele, gambele în special • Calităţi: altruism, independenţă, creativitate Defecte: tendinţă spre extravaganţă

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla din nou în zodia Scorpionului, ceea ce nu-ţi va aduce avantaje. Va trebui să munceşti mult, din nou şi să demonstrezi că eşti demn de încredere. Trebuie să ai răbdare la fiecare activitate şi cu fiecare persoană cu care stabileşti o relaţie. Prezenţa Lui Jupiter în zodia Leului atenuează într-o oarecare măsură aceste neplăceri căci, îţi oferă şansa de a găsi parteneri alături de care să faci lucruri importante. Uranus, planeta patronatoare a zodiei tale de naştere, se va afla în zodia Berbecului accentuând interesul tău pentru activităţile Intelectuale, dar şi pentru călătorii. Vei fi tentat în fiecare moment să iniţiezi o activitate nouă, chiar dacă energia fizică nu te va susţine într-o prea mare măsură. Pluton se va afla în zodia Capricornului având deplasare retrogradă ceea ce atrage atenţia asupra faptului că ai putea fi victima unor înşelăciuni sau a unor bârfe răutăcioase.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Vei munci mult şi în această perioadă mai ales pentru că vor exista tot felul de blocaje. Sprijinul pe care mizezi va veni mai târziu sau chiar nu va veni deloc, aşa că va trebui să te descurci de unul singur. Dacă doreşti să te apuci de ceva nou este bine să ştii că lucrurile se vor rezolva cu întârziere. Unele realizări ar putea să apară pe la jumătatea intervalului aşa că, vei avea şi câteva momente de mulţumire. La sfârşitul perioadei unul dintre colegi se va confrunta cu o problemă şi va trebui să mai preiei şi din sarcinile lui.
Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
La slujbă îi va fi din ce în ce mai greu şi eforturile pe care va trebui să le faci te vor obosi peste măsură. Este posibil să fii obligat să faci o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile profesionale, dar n-ar fi exclus nici să te cerţi cu cineva la serviciu. De asemenea, dacă vei participa la negocieri, sau dacă vei avea de semnat contracte, nu te grăbi şi cere sprijinul unor persoane de încredere. Colaborările care ţi se vor propune în ultimele zile ale lunii se vor dovedi avantajoase.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Varsator DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Varsator DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Lucrurile evoluează cât se poate de bine din punct de vedere sentimental. Vei avea ocazia să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul, ba chiar este posibil să faci sau că primeşti o cerere în căsătorie. Oricum, interesul pentru tot ceea ce ţine de chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit aşa că, ar fi bine să petreci cât mai mult din timpul liber alături de partener. După data de 9 iulie vei fi mai sensibil şi mai romantic, şi vei fi apreciat de fiinţa iubită.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Varsator DRAGOSTE- 16-31 Iulie
în continuare trăieşti foarte intens tot ce se întâmplă în plan sentimental. Este o perioadă bună pentru a pleca în concediu alături de fiinţa iubită, dar şi pentru a face planuri de viitor alături de aceasta. Pe la jumătatea intervalului este posibil ca persoana iubită să aibă o realizare în plan profesional. în ceea ce priveşte relaţia cu prietenii acestea vor evolua câr se poate de bine. Vei avea ocazia să participi la diverse activităţi şi vei petrece excelent. O persoană despre care nu mai ştiai nimic de multă vreme, te va contacta şi-ţi va da informaţii îmbucurătoare.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Perioadă se anunţă mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte sănătatea chiar dacă nu se întrevăd probleme deosebite. Energia fizică va fi la limita inferioară şi vor fi momente în care te vei simţi stors de oboseală. Nici starea psihică nu va fi nemaipomenită şi, poate tocmai de aceea, ar fi bine să te implici în activităţi care să te relaxeze şi să stai mai mult în compania prietenilor. Stresul şi suprasolicitarea nu îţi pot face bine în nici un caz aşa că, pe cât posibil evită-le. N-ar fi exclus nici să te confrunţi cu probleme ale aparatului digestiv.
Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Sănătatea ţi-ar putea face unele probleme în această perioadă căci, dincolo de energia sub limita obişnuită, este posibil să apară tot felul de probleme. Aparatul uro-genital te-ar putea obliga să faci o vizită la medic. Dacă ai o mai veche problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva acum printr-o operaţie. Evită să te implici în activităţi riscante deoarece reacţiile tale nu vor fi atât de prompte pe cât ar fi necesar. Alimentaţia ar trebui aleasă cu foarte multă grijă după data de 26 iulie.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Şansele de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială se vor ivi în prima săptămână a lunii, când ai putea câştiga sume suplimentare prin intermediul serviciului. O rudă mai îndepărtată ţi-ar putea da şi ea un sprijin. Speculaţiile financiare sau jocurile de noroc te-ar putea favoriza în intervalul 1-8 iulie. Dacă doreşti să cumperi un obiect de mobilier, în intervalul 6-9 iulie ai toate şansele să găseşti exact ceea ce-ţi doreşti. Unul dintre prieteni te-ar putea ajuta să găseşti o soluţie la problema financiară.
Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Fără să ai probleme în plan financiar, perioada aceasta va fi mai puţin favorabilă decât cea precedentă. Pentru a-ţi continua proiectele va fi nevoie de multă alergătură şi vor fi şi momente în care vei avea parte de surprize mai puţin plăcute. Perioada favorabilă câştigurile se anunţă a fi cea cuprinsă între 19 şi 25 iulie. După data de 26 iulie va trebui să fii foarte atent, deoarece se vor ivi tot felul de situaţii a căror rezolvare îţi va da ceva bătăi de cap. De la cineva drag vei primi un cadou.
ZILE FAVORABILE
•3 iulie este o zi favorabilă activităţilor de serviciu.
•14 iulie este o zi favorabilă activităţilor manuale.
ZILE NEFAVORABILE
•25 Iulie este o zi nefavorabilă proiectelor ce vizează reuşită imediată.
•29 iulie este o zi nefavorabilă călătoriilor scurte.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 80

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017