Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017

/
/
/
1185 Views

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Şi această lună va fi una excelentă pentru tine căci atât Jupiter, cât şi Saturn vor face aspecte excelente cu zodia ta de naştere. Vei munci cu spor, iar rezultatele te vor satisface. Activităţile intelectuale îţi vor da ocazia să-ţi pui în valoare calităţile şi să arăţi de ce eşti în stare. Unele dintre neînţelegerile pe care le-ai avut până acum cu prietenii s-ar putea rezolva, ceea ce te va bucura nespus. Ai putea călătorii în străinătate sau ai putea lua un examen dificil, iar prietenii îţi vor fi alături. Foloseşte-te de oportunităţile care se vor ivi! Venus, Marte şi Uranus se vor afla pe tot parcursul lunii în zodia Berbecului aşa că, vei fi într-o permanentă alergătură. Vor fi foarte multe de făcut, dar vei avea suficientă energie pentru a le duce la bun sfârşit. Având în vedere relaţia nefastă pe care o va face Pluton cu Marte şi Venus în a doua jumătate alunii există riscul să iei unele decizii greşite.


Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Eforturile pe care le vei face în această perioadă îţi vor da ocazia să-ţi consolidezi poziţia ta la serviciu. Relaţia cu superiorii va fi bună, iar aceştia îţi vor aprecia eforturile. Este posibil să fii obligat să pleci într-o călătorie pentru a rezolva diverse probleme profesionale şi chiar dacă asta nu îţi convine oricum, nu vei putea schimba nimic. în a doua jumătate a intervalului este posibil să se impusă luarea unor decizii legate de activităţile curente de la serviciu, iar sfatul prietenilor îţi va fi de un real folos.
Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Situaţia începe să se precipite în sensul că vor apărea tot felul de urgenţe aşa că vei fi într-un permanent stres. Un proiect început de mai mult timp va trebui terminat mai repede decât era prevăzut şi acest lucru va agita întreaga echipă. Şefii vor fi şi ei mai irascibili decât în mod obişnuit, iar discuţii aprinse pot izbucni în orice moment. Evită să te implici în proiecte deosebite şi ocupă-te mai de grabă de activităţile de rutină. De asemenea, ar fi de dorit să te fereşti din calea şefilor.


Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Simţi nevoia să-ţi consolidezi relaţia cu partenerul şi eşti dispus să faci eforturile necesare. Este o bună perioadă pentru a pleca împreună într-o călătorie sau măcar într-o excursie mai scurtă. Unele neînţelegeri mai vechi ar putea fi rezolvate chiar în primele zile ale lunii. Pe la mijlocul intervalului fiinţa iubită ar putea avea oarece neînţelegeri cu părinţii, dar nu trebuie să fii îngrijorat căci ele se vor rezolva în cel mai scurt timp. Unul dintre prieteni îţi va da o informaţie care te va entuziasma.
Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Reuşeşti să-ţi petreci ceva mai mult timp în compania partenerului şi asta va aduce multe bucurii amândurora. Aţi putea decide asupra unor proiecte legate de apartament, dar v-aţi putea face şi programul pentru timpul liber. Dacă eşti singur, participarea la diverse activităţi sociale îţi poate da ocazia să cunoşti o persoană care va ocupa un loc important în inima ta. Prietenii de pe alte meleaguri vor fi cu gândul la tine şi vor încerca să te contacteze. Aveţi multe să vă spuneţi aşa că, nu amâna dialogul cu aceştia.


Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Aparatul urogenital va fi ceva mai sensibil în această perioadă, dar dacă vei fi atent la sănătatea ta, nimic neplăcut nu se va întâmpla. De altfel, beneficiezi de o bună rezistenţă la îmbolnăviri şi chiar dacă vei mai contacta câte o viroză, lucrurile se vor rezolva din mers. Pe la mijlocul intervalului este posibil să te confrunţi cu dureri ale picioarelor, dar vor fi de scurtă durată. Oricum, ar fi de dorit să porţi încălţăminte cât mai comodă. Starea psihică va fi excelentă aşa că, te vei bucura de fiecare moment al acestei perioade.
Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Vei fi plin de energie, vei fi eficient şi dornic să te implici în proiecte diverse. Din păcate, în a doua jumătate a intervalului sănătatea ţi-ar putea face probleme serioase pe care ar fi de dorit să le tratezi cu maximum de atenţie. Este posibil să ai un mic accident cu ocazia unei călătorii, dar n-ar fi exclus nici să ai parte de migrene. Dacă ai o suferinţă mai veche, aceasta s-ar putea acutiza dându-ţi serios de furcă şi obligându-te să te internezi pentru câteva zile. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării!


Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Eşti dornic să-ţi consolidezi situaţia materială şi vei încerca să-ţi pui în practică tot felul de proiecte în această direcţie. Ţi se vor oferi ocazii de câştiguri, însă, unele dintre ele vor fi la limita legalităţii. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, căci ai putea avea o surpriză mal puţin plăcută. în a doua jumătate a intervalului ai putea obţine un mic câştig suplimentar care-ţi va permite satisfacerea unul moft. Este o perioadă bună pentru a Ieşi la cumpărături şi a-ţi îmbogăţi garderoba.
Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Situaţia materială va evolua constant şi nu vei avea parte de realizări deosebite, dar nici de probleme serioase. Este adevărat că ţi-ai dori să faci unele cumpărături care îţi vor depăşi veniturile, dar se va găsi cineva să-ţi dea o mână de ajutor. în a doua jumătate a intervalului, fii cât se poate de prudent dacă ai de semnat acte financiar bancare sau orice fel de tranzacţii, căci este posibil ca o persoană să încerca să te păcălească. Cineva din anturaj îţi va da un pont pe care l-ai putea folosi în viitorul apropiat.


Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
2 februarie este o zi favorabilă investiţiilor în cămin.
16 februarie este o zi favorabilă implicării în colaborări.
Horoscop Lunar Varsator Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
23 februarie este o zi nefavorabilă iniţiativelor în plan profesional.
25 februarie este o zi în care sănătatea ţi-ar putea crea neplăceri.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017