Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015

/
/
/
1164 Views

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă: ametistul • Zi norocoasă: miercuri • Numere norocoase: 4 şi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a şti • Locuri prielnice: cele aglomerate • Zonă erogenă: picioarele, gambele în special • Calităţi: altruism, independenţă, creativitate 4 Defecte: tendinţă spre extravaganţă

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla în zodia Săgetătorului pe tot parcursul lunii şi va face o relaţie favorabilă, de sextil, cu zodia ta de naştere. Această conjunctură îţi va oferi posibilitatea finalizării unor activităţi importante, dar, pe de altă parte, îţi va crea şi tot felul de neplăceri în relaţia cu prietenii. Pe de-o parte îţi vei dori mai multă stabilitate şi consolidarea prieteniilor, dar, pe de altă parte, având în vedere relaţia nefastă cu Neptun, este posibil ca în anturajul tău să se ivească tot felul de nemulţumiri. Evită să încerci să-ţi impui punctele de vedere deoarece există riscul să exagerezi şi n-ar fi exclus ca unul dintre prieteni să se îndepărteze de tine. Marte se va afla de la începutul până la sfârşitul lunii în zodia Balanţei, conferindu-ţi energie şi iniţiativă. Vei fi dornic să te implici în tot felul de proiecte, dar prudenţa va trebui pusă pe primul plan, mai ales în prima jumătate a lunii când planeta va primi aspecte nefaste de la Uranus şi Pluton.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Este posibil să apară tot felul de schimbări la serviciu care te vor ţine în tensiune o bună bucată de vreme. în ceea ce te priveşte ar fi de preferat să nu iei decizii importante în această perioadă, ci să aştepţi ca lucrurile să se liniştească. Oricum, începând cu data de 7 decembrie conjunctura se va îmbunătăţi considerabil şi activităţile de la serviciu vor putea fi rezolvate cu mult mai multă uşurinţă. Vei fi apreciat de superiori, care te vor sprijini la nevoie.
Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Va fi o perioadă destul de agitată căci în primele zile se vor ivi tot felul de neînţelegeri între colegi, dar nu trebuie să-ţi faci griji căci nu te vor privi pe tine. Relaţia ta cu superiorii ierarhici va fi bună, iar eforturile pe care le vei face la serviciu vor avea rezultate cel puţin mulţumitoare. Unele dintre proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică datorită unei susţineri neaşteptate. Pe de altă parte va trebui să fii foarte atent deoarece există cineva care nu te prea iubeşte şi care încearcă să te bârfească unor persoane influenţe.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Entuziasmul sentimental este mare şi ai tendinţa să te implici în tot felul de flirturi. Vei avea ocazia să faci cunoştinţe interesante, dar este bine să ştii că dacă te vei implica într-o astfel de relaţie aceasta se va dovedi a fi superficială. Activităţile sociale, întâlnirile cu prietenii vor fi între priorităţile tale în această perioadă. Vei avea tot felul de proiecte comune cu ei şi veţi face lucruri interesante, care te vor captivă. Unul dintre prieteni îţi va face o propunere pe care ar fi bine să o iei în seamă.
Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Ai tendinţa de a avea pretenţii exagerate şi, din acest motiv, va fi greu să ajungi la un punct de vedere comun cu fiinţa iubită. Ar fi de preferat să mai laşi câte ceva de la tine şi să eviţi discuţiile în contradictoriu căci, în felul acesta, nu vei ajunge nicăieri. Pe la mijlocul intervalului relaţia cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi considerabil, mai ales că ea /el te va sprijini în tot ceea ce vei dori să întreprinzi. Sărbătorilor le vei petrece în compania tuturor celor dragi şi nu vei avea nici un motiv de nemulţumire.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Starea fizică e bună, iar energia ta va fi canalizată mai ales spre activităţi practice. Capacităţile intelectuale te vor ajuta dacă vei avea de luat decizii sau de dat un examen, cu siguranţă vei avea rezultate cât se poate de bune. Trebuie doar să nu te încăpăţânezi, căci vei avea această tendinţă între 4 şi 11 decembrie. Pe la mijlocul intervalului ficatul tău va fi ceva mai sensibil şi ar fi bine să eviţi suprasolicitările, chiar dacă nu vei duce lipsă de energie.
Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Vei dispun, în continuare, de o cantitate impresionantă de energie, dar, pe de altă parte, ar fi de preferat să-ţi păstrezi ceva mai mult timp pentru relaxare. Ai avut un an plin aşa că, nu este cazul să exagerezi cu activităţile până în ultima lui zi. Este posibil să apară unele probleme ale aparatului digestiv, dar, mai ales dacă ai o suferinţă de natură reumatică, aceasta s-ar putea

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
în primele zile ale lunii vei cheltui bani fără a-ţi dori acest lucru. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să facă o investiţie cu care nu vei fi de acord. Oricum, situaţia financiară te va nemulţumi în această perioadă mai ales dacă banii pe care îi aştepţi vor întârzia să vină. Este posibil şi să ai o problemă de sănătate care va necesita o cheltuială. Evită să te implici în activităţi la limita legalităţii deoarece proiectele tale ar putea fi date peste cap, sau măcar ai putea să primeşti o amendă usturătoare.
Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
încetul cu încetul conjunctura se îmbunătăţeşte, iar eforturile pe care le faci în plan financiar vor avea rezultate pozitive. Chiar în primele zile ale intervalului este posibil să câştigi nişte bani datorită unei activităţi pe care o practici în timpul liber. Şi şansa de a câştiga la jocuri de noroc va fi destul de mare. Vei avea ocazia să te implici într-o colaborare avantajoasă, chiar dacă rezultatele se vor vedea ceva mai târziu. Dacă ai nevoie de un împrumut, cu siguranţă se va găsi cineva să te ajute.
accentua. Evită să consumi în exces alimente grele de Crăciun. N-ar fi rău să-ţi programezi şi câteva activităţi în aer liber, care se vor dovedi a fi deosebit de reconfortante pentru tine.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
6 decembrie este o zi favorabilă relaţiei cu fiinţa iubită.
22 decembrie este o zi favorabilă chestiunilor materiale.
Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
10 decembrie este o zi defavorabilă sănătăţii.
12 decembrie este o zi defavorabilă implicării în activităţi financiare.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017