Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2016

/
/
/
569 Views

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016)
Semn de aer, fix, masculin • Planetă dominantă: Uranus • Piatră preţioasă: ametistul i Zi norocoasă: miercuri • Numere norocoase: 4 şi 8 • Culoare: albastrul • Metal: uraniul • Verb caracteristic: a şti • Locuri prielnice: cele aglomerate • Zonă erogenă: picioarele, gambele în special • Calităţi: altruism, independenţă, creativitate i Defecte: tendinţă spre extravaganţă

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Uranus, patronul zodiei tale de naştere, se va afla de la începutul până la sfârşitul lunii în zodia Berbecului, semn că vel fi foarte dinamic şi dornic să te implici în proiecte de tot felul. Alături de Uranus prin Berbec se vor mai perinda Soarele, Mercur şi Venus, aşa că vei avea parte de tot felul de drumuri atât pentru rezolvarea unor probleme, cât şi pentru propria ta plăcere. Şi comunicarea cu cei din jur va fi extrem de importantă pentru tine şi o bună parte din energia ta va fi orientată în această direcţie. Este posibil să dai examene sau să participi la tot felul de negocieri. Saturn se va afla în zodia Săgetătorului şi va face un aspect favorabil, de sextil cu zodia ta de naştere. Aşadar, este o perioadă în care ar fi de preferat să iniţiezi proiecte de anvergură, pe termen lung căci tot ceea ce vizează rezultate imediate are mal mici şanse să se realizeze. în schimb, relaţia cu prietenii ţi-ar putea pune probleme în unele momente.

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieInteresul tău pentru tot ceea ce ţine de profesie va fi destul de mare în această perioadă, iar pe de altă parte, va trebui să te descurci de unul singur cu toate cele ce vor fi de făcut. Evită să te implici în activităţi la limita legalităţii deoarece mai devreme sau mai târziu acestea ţi-ar putea crea o surpriză neplăcută. La serviciu cineva ar putea încerca să ţeasă tot felul de intrigi în ideea de a-ţi face rău, dar, până la urmă, adevărul va Ieşi la iveală şi tu vel fi cel care va Ieşi în câştig. Spre sfârşitul perioadei ai putea avea o mică realizare.
Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
în această perioadă va trebui să dai dovadă de mal multă răbdare căci proiectele tale nu vor putea fi puse în practică atât de uşor pe cât ţi-ai imaginat. Vei avea nevoie de multă conştiinciozitatea şi, mai ales, de multă perseverenţă. Colegii vor fi şi ei implicaţi în tot felul de activităţi şi, de cele mai multe ori, nu vor putea să-ţi dea ajutorul pe care-l soliciţi. Este posibil să apară şi unele neînţelegeri în anturajul de la serviciu, însă, în ceea ce te priveşte ar fi de preferat să nu te amesteci.

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 AprilieComunicarea cu fiinţa Iubită va evolua cât se poate de bine la începutul acestei perioade aşa că, aţi putea să discutaţi despre proiectele comune care vă interesează pe amândoi în egală măsură. După data de 6 aprilie este o perioadă în care al putea să-ţi prezinţi partenerul familiei, dacă nu ai făcut-o încă. în schimb, relaţia cu prietenii va fi destul de agitată şi este posibil să ai neînţelegeri cu unul dintre aceştia. N-ar fi exclus ca o persoană din anturaj să se confrunte cu o problemă deosebită care nu se va putea rezolva uşor.
Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Perioadă va debuta excelent din punct de vedere sentimental. întâlnirile cu fiinţa Iubită îţi vor aduce zâmbetul pe buze şi vel uita de toate supărările cotidiene. Este posibil ca ea/el să albă o realizare pe care o veţi sărbători împreună. în schimb, relaţia cu prietenii nu îţi va aduce prea multe mulţumiri. Animozităţile din anturaj te vor întrista, dar orice implicare ar trebui să fie prudentă. Nu de alta, dar o vorbă spusă la întâmplare poate face mult rău.

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie Vei fi plin de energie în această perioadă, te vel implica în tot felul de activităţi pe care nu va fi o problemă să le duci la bun sfârşit. Vei beneficia de o bună capacitate de autoregenerare aşa că, eventualele probleme de sănătate cu care te vei confrunta vor putea fi depăşite relativ uşor. Capacitatea de a face conexiuni rapide te va ajuta în oricare din activităţile intelectuale în care eşti implicat, călătoriile, dar şi plimbările în aer liber te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit.
Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Energia va fi, în continuare, la limita superioară şi acest lucru te va ajuta să depăşeşti mal uşor eventualele simptome cu care te vei confrunta. Este posibil să ai parte de o erupţie cutanată din cauza unor alimente pe care nu le-ai ales cu atenţie. Zona cea mai sensibilă va fi cea a aparatului uro-genital, dar este puţin probabil să apară probleme deosebite. Din punct de vedere mental evoluezi excelent aşa că, activităţile din această categorie nu-ţi vor ridica probleme şi deciziile luate în această perioadă vor fi inspirate.

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie Primele zile se vor dovedi cât se poate de avantajoase pentru tine din punct de vedere financiar. Este posibil să intri în posesia unei sume pe care o aşteptai de mai mult timp sau poate vei demara o afacere care-ţi va aduce câştiguri într-o perioadă scurtă. Vei avea însă parte de multă alergătură pentru fiecare ban pe care-l vei câştiga, dar acest lucru nu are de ce să te deranjeze. Părinţii, sau o altă rudă, apropiată îţi vor fi şi el de ajutor căci îţi vor da idei Interesante sau chiar bani lichizi.
Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Câştigurile vor fi ceva mai mici decât până acum, dar oricum îţi vor Intra în buzunar suficient de mult pentru a face cumpărăturile pe care ţi le-ai propus. în primele zile ale perioadei poţi face speculaţii financiare căci acestea se vor dovedi Inspirate. Dacă doreşti să vinzi sau să închiriezi un apartament şansa îţi va surâde, dar nu trebuie să te grăbeşti nici un pic. O rudă apropiată îţi va propune implicarea într-un proiect interesant, dar ar fi bine să analizezi totul în detaliu înainte de a accepta.

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
8 aprilie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
10 aprilie este o zi favorabilă semnării unor documente.
Horoscop Lunar VARSATOR Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
20 aprilie este o zi defavorabilă sănătăţii.
25 aprilie este o zi nefavorabilă comunicării.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − = 75

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017