Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016

/
/
/
1078 Views

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 1 şi 9 • Culoare: albastru • Verb caracteristic: a avea • Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Prezenţa lui Jupiter în zodia Balanţei nu îţi va aduce foarte multe realizări, în schimb te va obliga la mai multă muncă conştiinciozitate şi modestie. Iar Saturn, în zodia Săgetătorului, semnifică o lecţie de viaţă pe care va trebui să o înveţi, în relaţia cu situaţia materială. Pluton şi Marte se vor afla în zodia Capricornului, de unde aceste planete vor susţine zodia ta de naştere, printr-o relaţie favorabilă. Vei fi dinamic şi dornic să te implici
în proiecte diverse. Pluton îţi va conferi perseverenţă şi profunzime în tot ceea ce vei întreprinde. Călătoriile, dar şi studiile de orice fel, îţi vor aduce satisfacţii şi-ţi vor da posibilitatea unor realizări. Neptun se va afla în zodia Peştilor influenţând relaţia ta cu prietenii şi, în general, activităţile sociale. Interesul pentru aceste zone va fi accentuat, iar ocaziile de a petrece clipe plăcute alături de cei pe care-i cunoşti nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Eforturile pe care le vei face în această perioadă nu vor fi observate sau, cel puţin, aşa vei avea impresia. De fapt, rezultatele vor veni doar că vor întârzia mai mult decât crezi. Este posibil ca în unele zile să fii obligat să rămâi peste program la serviciu, dar cum relaţia cu colegii va evolua mulţumitor, nu vei avea de ce să te plângi. O lucrare mai deosebită ar putea fi încheiată cu succes în ultimele zile ale perioadei. Tot atunci ai putea primi o aprobare la o cerere mai veche.
Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Vei avea de făcut tot felul de lucrări la serviciu şi nu vei avea timp nici să respiri. Conştiinciozitatea va trebui pusă pe primul plan, altfel se va găsi cineva să-ţi facă observaţie. După data de 23 octombrie colaborările te vor avantaja şi-ţi vor da posibilitatea să faci lucruri mai deosebite. Şi relaţia cu colegii va fi bună aşa că, ai putea miza şi pe sprijinul acestora în momentele mai dificile. Unele neînţelegeri ai putea avea cu superiorii ierarhici, mai ales din cauza propriei încăpăţânări. încearcă să fii mai maleabil!

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
întâlnirile cu persoana iubită îţi vor însenina zilele. Comunicarea cu aceasta va evolua bine şi aţi putea discuta despre proiecte de viitor. Dacă se va ivi ocazia de a pleca împreună într-o călătorie, nu o rata. După data de 8 octombrie vei fi ceva mai ocupat la serviciu, iar partenerul va fi alături de tine şi te va ajuta să găseşti soluţii inedite pentru situaţiile pe care va trebui să le rezolvi. în schimb, dacă eşti singur, vei face o bună impresie unei persoane de sex opus de la serviciu şi vei avea toate şansele să intri într-o relaţie cu aceasta.
Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Ai toate şansele să-ţi consolidezi relaţia cu persoana iubită. Dacă eşti într-o relaţie stabilă este posibil ca partenerul să aibă o mică realizare pentru care şi tu ai pus umărul în ultimul timp. Pe la mijlocul intervalului este posibil ca fiinţa iubită să aibă o discuţie mai aprinsă cu cineva din familie. Pe cât posibil stai de-o parte, căci orice implicare va face ca toate oalele să se spargă în capul tău. în ultimele zile ale lunii aţi putea cădea de acord asupra unei chestiuni importante pentru amândoi.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Energia te va susţine şi vei reuşi să faci ceea ce ţi-ai propus, în schimb, dacă ai o suferinţă cronică este posibil ca ea să revină în atenţia ta şi să te oblige să faci o vizită la medic. Lucrurile se vor rezolva fără probleme cu condiţia să fii vigilent. Oricum, te bucuri de o bună capacitate de regenerare aşa că, este puţin probabil să apară probleme serioase. Din punct de vedere intelectual vei funcţiona la limita superioară, mintea ta va fi plină de idei, vei dovedi o bună capacitate de a face conexiuni rapide şi aceste lucruri te vor ajuta în orice situaţie.
Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
Energia va fi în continuare la limita superioară şi ar fi bine să o foloseşti pentru a rezolva chestiunile arzătoare. încearcă să-ţi găseşti şi timp pentru relaxare căci stresul din ultimul timp poate genera unele probleme de sănătate. N-ar fi exclus nici ca aparatul digestiv să-ţi dea uşoare bătăi de cap, în primele zile ale acestei perioade. Activităţile sociale, întâlnirea cu prietenii şi cu persoana iubită te vor ajuta să-ţi păstrezi un tonus bun, să fii optimist.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
îţi este destul de greu din punct de vedere financiar, iar eforturile pe care trebuie să le faci te epuizează în anumite momente. Cheltuielile s-au micşorat faţă de perioadă anterioară, dar nici acum nu-ţi este uşor să te descurci. Pe de altă parte dacă doreşti să faci o investiţie de mai mare anvergură, şansa îţi va surâde, mai ales spre sfârşitul intervalului. Tot atunci ai putea câştiga bani în urma unei activităţi intelectuale pe care ai finalizat-o cu succes, a unui examen pe care l-ai depăşit cu bine.
Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Lucrurile vor evolua ceva mai bine în această perioadă chiar dacă nu se poate spune că vei avea o rezolvare deosebită. Vei avea însă ocazia să câştigi o sumă de bani pe care nu ai mizat aşa că, vei avea un motiv de bucurie în acest domeniu. Colaborările se vor dovedi extrem de avantajoase după data de 23 octombrie. Este posibil să primeşti oferte care te vor avantaja şi care-ţi vor deschide noi perspective de viitor. De asemenea, mai este posibil ca partenerul să aibă un câştig important care se va resimţi şi în bugetul familiei.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
4 octombrie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
17 octombrie este o zi favorabilă implicării în colaborări.
Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
2 octombrie este o zi defavorabilă activităţilor profesionale.
19 octombrie este o zi defavorabilă relaţiilor cu rudele mai îndepărtate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 52

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017