Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015

/
/
/
684 Views

Previziuni astrale Taur Iulie 2015
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 1 ţi 9 • Culoare: albastru • Verb caracteristic: a avea • Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla din nou în Scorpion, în opoziţie cu zodia ta de naştere şi, în felul acesta, îţi va încetini realizările la care sperai. Va trebui din nou să munceşti mult sau poate vei fi obligat să revii la proiecte pe care le-ai considerat încheiate, dar care se vor dovedi a nu fi întru-totul. Jupiter se va afla în zodia Leului aducând o atmosferă plăcută în cămin sau realizări ale rudelor apropiate. Venus, patronul zodiei tale de naştere, se va afla şi el în zodia
Leului până pe data de 18 iulie accentuându-ţi dorinţa şi plăcerea de a-ţi petrece timpul liber în compania familiei şi dându-ţi posibilitatea să-ţi pui în practică proiectele legate de casă. Marte va face un sextil cu zodia ta de naştere, ceea ce-ţi va conferi energie şi iniţiativă. Pe de altă parte, în a doua jumătate a lunii această planetă va face relaţii nefaste cu Uranus şi Pluton, semn că nu vei reuşi să comunici foarte bine cu cei din jur.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Unele dintre proiectele tale mai vechi ar putea fi puse în practică în această perioadă. în cea mai mare parte a intervalului vei reuşi să ieşi în evidenţă la serviciu, vei fi apreciat pentru eforturile tale, dar, din păcate, nu toată lumea se va bucura pentru tine. Există persoane care nu te prea iubesc şi care vor încerca să-ţi facă rău punându-ţi beţe-n roate. Pe la mijlocul intervalului vei fi obligat să faci câteva drumuri pentru rezolvarea chestiunilor profesionale, ceea ce te va deranja.
Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Se anunţă o perioadă dificilă pentru semnarea unor contracte sau orice altfel de acte, dar şi în ceea ce priveşte discuţiile cu colegii. încearcă să laşi lucrurile aşa cum sunt, cel puţin deocamdată, iar rezolvările vor veni spre sfârşitul lunii. între 19 şi 25 iulie este posibil să rămâi peste program la serviciu, dar măcar în această perioadă vei fi mai eficient şi vei reuşi să obţii rezultatele pe care ţi le doreşti. în schimb, după data de 26 iulie se vor ivi blocaje şi va trebui să revii asupra unor proiecte pe care le-ai considerat încheiate.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Taur DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Taur DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Entuziasmul sentimental va fi destul de mare în această perioadă şi vei fi tentat să faci tot felul de schimbări în viaţa ta sentimentală. Este posibil să te implici într-o relaţie pe care vei dori să nu o faci publică, dar lucrurile pot ieşi oricând la iveală. începând cu data de 10 iulie vei fi mai sensibil şi chiar mai romantic, ceea ce-ţi va creşte şansele de a face o bună impresie persoanelor de sex opus. Comunicarea cu fiinţa iubită va evolua excelent şi vei reuşi să o convingi să-ţi accepte iniţiativele.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Taur DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Interesul pentru relaţia cu partenerul de suflet va creşte constant, dar, din păcate, vor fi şi momente mai dificile. în primele zile ale acestei perioade este posibil ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă la serviciu şi să facă eforturi mari pentru a o rezolva. în aceste zile va avea nevoie de sprijinul tău necondiţionat şi ar fi bine să fii alături de el. După data de 26 iulie unele nemulţumiri mai vechi vor reveni în atenţia ta, iar discuţiile în legătură cu acestea nu vor face decât să tensioneze relaţia voastră.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Energia fizică va fi la limita superioară, de la începutul până la sfârşitul perioadei aşa că, te vei putea implica în diverse proiecte. Şi din punct de vedere mental vei dispune de calităţi excelente aşa că, activităţile intelectuale în care vei fi implicat vor avea rezultate îmbucurătoare. Dacă ai o problemă de natură cardiacă, este bine să ştii că aceasta va trebui ţinută sub observaţie şi, pe de altă parte, ar fi de preferat să nu te suprasoliciţi. N-ar fi rău nici să mergi la doctor pentru un control de rutină.
Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
în continuare, energia nu-ţi lipseşte şi ai putea-o folosi în cele mai variate activităţi. Totuşi, în prima jumătate a intervalului, mintea îţi va fi ceva mal împrăştiată şi ai putea greşi în deciziile pe care intenţionezi să le iei. De asemenea, vei fi tentat să spui tot felul de lucruri, fără o matură chibzuinţă, ceea ce ar putea genera discuţii aprinse cu cei din jur. în ultimele zile ale lunii este posibil să apară probleme legate de aparatul digestiv. Excesele de orice fel, dar mai ales cele alimentare, îţi vor face, cu siguranţă rău.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Vei beneficia de abilităţi excelente în ceea ce priveşte manevrarea banilor, în prima săptămână a lunii. Vei avea câştiguri excelente din activităţi speculative, dar şi datorită unor activităţi pe care le practici în timpul liber. Ai putea face unele investiţii interesante, dar nu este bine să te gândeşti la ceva pe termen lung. începând cu data de 10 Iulie ai putea semna un contract avantajos. Dacă şi se va face o propunere de colaborare, ai putea obţine o sumă importantă de bani, chiar dacă ea îţi va parveni cu întârziere.
Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Va fi nevoie de multă alergătură pentru a câştiga atâta cât îţi doreşti, dar, cel puţin, în această perioadă sunt şanse de realizare. Ai putea obţine nişte bani datorită activităţilor intelectuale în care eşti implicat şi pe care le vei finaliza cu succes. N-ar fi rău nici să accepţi propunerile unor prieteni care, în scurt timp, se vor dovedi avantajoase. După data de 24 iulie, vei putea miza pe sprijinul rudelor apropiate ori de câte ori te vei confrunta cu o problemă de natură financiară.
ZILE FAVORABILE
•7 iulie este o zi favorabilă noilor iniţiative.
•18 iulie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
ZILE NEFAVORABILE
•27 iulie este o zi defavorabilă sănătăţii.
•30 iulie este o zi defavorabilă serviciului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 74

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017