Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016

/
/
/
365 Views

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatră preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 1 şi 9 • Culoare: albastru • Verb caracteristic: a avea • Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla şi în această lună în zodia Fecioarei şi te va susţine prin trigonul pe care-l va face cu zodia ta de naştere. Această conjunctură îţi va da posibilitatea să realizezi o bună parte din ceea ce-ţi doreşti. Oricum, lucrurile îţi vor ieşi mai uşor, iar eforturile pe care le vei depune vor avea rezultate mulţumitoare. îţi vei petrece o bună parte din timpul liber implicându-te în diverse activităţi de divertisment care te vor ajuta să-ţi îmbunătăţeşti starea de spirit.
Vel fi interesat de relaţia cu copiii şi, n-ar fi exclus, să ţi se lărgească familia prin apariţia de noi membri. Marte se va afla aproape toată luna în zodia Scorpionului, ceea ce te va face mai irascibil, mai nestăpânit. Vel fi tentat să reacţionezi fără o matură chibzuinţă ceea ce te-ar putea aduce în situaţia de a avea tot felul de conflicte cu cei din jur. Ar trebui să te arăţi cât se poate de prudent pentru că, altfel, rişti să pierzi oportunităţi cu care nu te vei întâlni curând.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Ianuarie
în primele zile în care vei merge la serviciu vei avea tot felul de discuţii cu colegii legate de felul în care ar trebui organizată activitatea voastră. Unii îşi vor exprima nemulţumirea, dar, până la urmă, soluţiile pe care le vei propune vor fi acceptate de toată lumea. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea căpăta contururi reale, dar, oricum, va trebui să dai dovadă de multă precauţie. Relaţia cu colegii va fi destul de bună, iar sfaturile acestora îţi vor prinde bine pe tot parcursul intervalului.
Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – CARIERA – 16-31 Ianuarie
Vei fi din ce în ce mai implicat în activităţile profesionale, dar, atenţie, căci graba îţi poate încurca serios unele lucruri. Relaţia cu colegii ar putea fi mai tensionată în anumite momente, poate şi din cauza propriei tale impulsivităţi. O activitate începută de mai mult timp ar putea fi încheiată cu succes după data de 22 ianuarie, ceea ce-ţi va aduce aprecierile şefilor. Nu este exclus să fii obligat să pleci la drum pentru rezolvarea unor chestiuni legate de serviciu şi oricât nu ţi-ar conveni, nu are nici un rost să te opui.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Ianuarie
Din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Relaţia cu fiinţa iubită îţi aduce satisfacţii, Iar comunicarea cu ea/el nu-ţi ridică nici un fel de probleme. Timpul liber petrecut alături de partener îţi va aduce nespuse bucurii. Dacă până acum ai fost singur este foarte posibil să faci o cunoştinţă care-ţi va da foc inimii. Deşi te vei confrunta cu tot felul de situaţii pe care va trebui să le rezolvi de urgenţă îţi va rămâne timp şi pentru activităţile de divertisment.
Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Ianuarie
Nevoia de a-ţi consolida relaţia cu partenerul se accentuează în fiecare clipă aşa că, păstrează-ţi cât mai mult din timpul tău liber, pentru a-l acorda acestuia. Unele neînţelegeri mai vechi ar putea reveni în atenţia ta, şi dacă îţi vei păstra calmul vei reuşi să le rezolvi mulţumitor pentru toată lumea. Oricum, este o bună perioadă pentru a-ţi consolida relaţia de dragoste cu condiţia să nu dai curs impulsivităţii de moment. Spre sfârşitul lunii ai putea primi veşti sau chiar te-ai putea vedea cu prietenii de pe alte meleaguri.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – SANATATE- 1-15 Ianuarie
în primele zile ale anului vei fi puţin obosit în urma atâtor activităţi la care ai participat.Totuşi, optimismul şi dorinţa de a te implica în tot felul de alte proiecte vor fi mari pe tot parcursul Intervalului, începând cu data de 4 ianuarie vei fi ceva mai impulsiv şi acest lucru ar putea genera tot felul de discuţii în contradictoriu cu cei din jur. Ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a spune sau de a face ceva, altfel te vei implica fără să vrei în tot felul de conflicte. în cazul în care ai o suferinţă cronică, acordă-i mai multă atenţie.
Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – SANATATE- 16-31 Ianuarie
Eşti în continuare extrem de impulsiv şi rişti să faci lucruri pe care le vei regreta în scurt timp. Prudenţa trebuie pusă în continuare pe primul plan altfel rişti să ai parte de un mic accident. Din fericire, starea psihică este excelentă şi acest lucru te ajută să te simţi bine şi fizic. Nici din punct de vedere mental nu ai de ce să te plângi, deşi capacitatea ta de concentrare nu va fi la nivel maxim tot timpul. Se va îmbunătăţi, însă, considerabil în ultimele zile ale lunii.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – BANI- 1-15 Ianuarie
Chiar de la începutul anului vei face tot felul de cheltuieli pe care nu le avea în plan, dar la care te-ai gândit de mai multe ori până acum. Situaţia financiară nu va fi nemaipomenită şi poate tocmai de aceea va trebui să fii ceva mai atent când vei scoate banii din buzunar. Este posibil să ţi se ofere unele colaborări care te vor încânta, dar, pe de altă parte, nu trebuie să te grăbeşti nici măcar un pic. Şansa îţi va surâde în această direcţie, dar fii prudent.
Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – BANI- 16-31 Ianuarie
Colaborările se vor arăta deosebit de promiţătoare, dar, în continuare, va trebui să pui prudenţa pe primul plan. în cazul în care eşti căsătorit, sunt şanse mari ca partenerul de viaţă să aibă unele câştiguri care vor îmbunătăţi bugetul familiei. Ceva bani ai putea primi şi datorită uneia dintre realizările tale. Pe la jumătatea intervalului, este posibil ca autoturismul să se defecteze şi va trebui să faci unele cheltuieli.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE
12 ianuarie este o zi favorabilă îmbunătăţirii sănătăţii.
14 ianuarie este o zi favorabilă pentru decizii în carieră.
Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 – Zile NEFAVORABILE
11 ianuarie este o zi nefavorabilă speculaţiilor financiare.
25 ianuarie este o zi defavorabilă colaborărilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 13

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017