Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017

/
/
/
1887 Views

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton se va afla cantonat în zodia Capricornului pe tot parcursul lunii, de unde va trimite un aspect excelent spre zodia ta de naştere. Vei beneficia de mai multă putere de muncă şi capacitate de autoregenerare. De asemenea, vei dispune de o bună capacitate de concentrare pe aproape tot parcursul lunii. Din păcate, Pluton va primi un aspect nefast de la Marte spre sfârşitul lunii, ceea ce avertizează asupra neplăcerilor pe care le-ai putea avea într-o eventuală călătorie. Neptun se va afla în zodia Peştilor şi va trimite şi el un aspect benefic spre zodia ta de naştere. Şansa îţi va surâde în ceea ce priveşte activităţile sociale în care vei fi implicat. Venus, Marte şi Uranus se vor afla în cea mai mare parte a lunii în zodia Berbecului, semn că ţi se vor oferi diverse oportunităţi de a te implica în activităţi la limita legalităţii, dar n-ar fi exclus nici ca unele persoane să încerce să-ţi facă rău.


Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Atmosferă va fi plăcută la serviciu aşa că, eforturile pe care le vei depune nu te vor obosi prea tare. Vei avea ocazia să-ţi lărgeşti aria de acţiune datorită unor lucrări care ţi se vor repartiza chiar din primele zile ale lunii. Este posibil să ţi se repartizeze noi sarcini de serviciu care te vor stimula. în a doua jumătate a intervalului va trebui, însă, să fii ceva mai atent căci este posibil ca cineva, care nu te prea iubeşte, să te bârfească încercând să ţeasă tot felul de intrigi în jurul tău.
Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Unele activităţi la care ai rămas în urmă vor deveni urgente aşa că, va trebui să te mobilizezi şi să-ţi foloseşti mai eficient timpul şi energia. Va trebui să faci faţă mai multor activităţi, vei avea parte de multă alergătură, iar sprijinul colegilor îţi va fi de un real folos. La începutul perioadei vei avea de semnat tot felul de documente şi ar trebui să fii cât se poate de atent pentru a nu face încurcături. între 19 şi 24 februarie starea ta fizică nu va fi nemaipomenită şi poate tocmai de aceea nu vei da un randament.


Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
în primele zile ale lunii vei fi mai sensibil şi chiar mai romantic ceea ce va avea un efect favorabil asupra relaţiei tale cu fiinţa iubită. Aţi putea să participaţi împreună la tot felul de activităţi sociale şi chiar aţi putea pleca într-o călătorie, acestea fiind ocazia excelentă de a vă consolida relaţia. N-ar fi exclus nici să faci o cucerire din anturajul de la serviciu. Relaţia cu prietenii va evolua cum nu se poate mai bine la începutul lunii când cei din anturaj te vor sprijini necondiţionat.
Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Ai tendinţa să te implici într-o idilă clandestină, dar fii foarte atent căci lucrurile s-ar putea să nu evolueze aşa cum îţi doreşti. Pe de altă parte, este posibil ca partenerul să plece într-o călătorie în interes de serviciu ceea ce te va face să te simţi singur, neimportant. Evită să faci reproşuri mai ales că prietenii sunt de partea ta şi vor compensa lipsa fiinţei iubite. Dacă eşti singur, spre sfârşitul lunii ai putea face o cunoştinţă care te va entuziasma. Nu este cazul să gândeşti pe termen lung la o astfel de relaţie.


Horoscop Lunar Taur Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Energia fizică va fi mult sub nivelul obişnuit aşa că, nu este cazul să-ţi faci un program prea încărcat. Dacă ai o suferinţă cronică fii foarte atent că ea s-ar putea acutiza şi chiar este posibil să ai parte de câteva zile de spitalizare. Tratează cu toată seriozitatea orice simptom şi vei găsi cele mai potrivite soluţii. Zona cea mai sensibilă va fi legată de gât aşa că, este foarte posibil să răceşti cu uşurinţă. Şi vezica biliară va avea o funcţionare mai greoaie, atenţie mai multă la alimentaţiei!
Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Din păcate, conjunctura astrală avertizează asupra unor probleme de sănătate care ar putea să apară în această perioadă. Şi în primul rând energia fizică va fi tot mai scăzută aşa că, nu este cazul să exagerezi cu activităţile. Este posibil să te confrunţi cu dureri de cap, de dinţi sau cu stări febrile. O perioadă extrem de dificilă va fi cea cuprinsă între 18 şi 25 februarie când este posibil să ai parte de un mic accident sau de o inflamare a articulaţiilor. Şi din punct de vedere mental energia nu va fi la limita superioară.


Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
Interesul pentru bani este, în continuare, mare, iar eforturile pe care le faci îţi aduc şi rezolvări. Ar trebui să încerci să rezolvi acum tot ceea ce se poate. La serviciu ai putea avea unele realizări care-ţi vor aduce o creştere a salariului şi asta îţi va da posibilitatea să faci unele cumpărături pe care ţi le doreai. în ultimele zile ale acestei perioade ai putea obţine şi sprijinul familiei. Oricum, câştigurile pe care le vor avea părinţii sau celelalte rude se vor răsfrânge pozitiv şi asupra propriului tău buzunar.
Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
Dacă eşti implicat în colaborări va trebui să fii foarte atent căci unele neînţelegeri cu partenerii de afaceri ar putea avea efecte negative şi asupra câştigurilor pe care le aştepţi. O rudă apropiată ar putea avea unele cheltuieli şi îţi va cere sprijinul. în două jumătate a intervalului este posibil să cheltuieşti ceva bani pentru o călătorie. Dacă eşti deja la drum n-ar fi exclus să ai parte de cheltuieli neprevăzute. în ultimele zile ale lunii unul dintre prieteni îţi va da o informaţie pe care dacă vei şti să o foloseşti vei avea succes.


Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
2 februarie este o zi favorabilă pentru a ieşi la cumpărături.
10 februarie este o zi favorabilă pentru îmbunătăţirea relaţiei cu colegii.
Horoscop Lunar Taur Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
19 februarie este o zi defavorabilă speculaţiilor financiare.
27 februarie este o zi defavorabilă implicării în activităţi riscante.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017