Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015

/
/
/
1051 Views

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015
Semn de pământ, fix, feminin. • Planetă dominantă: Venus • Piatra preţioasă: safirul • Zi norocoasă: vineri • Numere norocoase: 1 ţi 9 • Culoare: albastru • Verb caracteristic: a avea • Locuri prielnice: cele liniştite • Zonă erogenă: gâtul • Calităţi: tenacitate, senzualitate, bun gust • Defecte: posesivitate, îndărătnicie

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla într-o poziţie excelentă pentru tine căci va fi găzduit de zodia Fecioarei şi va face o relaţie excelentă, de trigon cu zodia ta de naştere. Lucrurile îţi vor ieşi destul de uşor şi ar trebui să profiţi de oportunităţile care ţi se oferă şi să te ocupi de chestiuni importante. Posibilităţile de distracţie vor fi maxime şi vei reuşi să-ţi petreci timpul liber într-un mod extrem de plăcut. Vei fi entuziast şi dornic să faci tot felul de activităţi noi şi ar fi păcat să te
Pierzi în proiecte nesemnificative. Pluton se va afla pe la mijlocul zodiei Capricornului şi va face şi el o relaţie favorabilă, de trigon, cu zodia ta de naştere. Aceasta îţi va conferi o bună capacitate de concentrare, perseverenţă şi putere de muncă. Este adevărat că Marte, aflat în zodia Balanţei, pe tot parcursul lunii, va diminua energia ta fizică, dar entuziasmul şi capacităţile intelectuale te vor ajuta să depăşeşti acest neajuns.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – CARIERAHoroscop Lunar Taur Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Această primă jumătate alunii decembrie se anunţă a fi destul de agitată în ceea ce priveşte situaţia profesională. Este posibil să ţi se repartizeze tot felul de lucrări şi, ca să le finalizezi, va trebui să munceşti mult. În perioada 4-11 decembrie este posibil să apară tot felul de neînţelegeri cu colegii sau între colegi. Oricum, te vei lovi de tot felul de blocaje şi vei avea destule motive de nemulţumire, în schimb, dacă eşti implicat în colaborări acestea te vor avantaja după data de 7 decembrie.
Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Nu vei avea prea mult timp să te relaxezi la serviciu căci o mulţime de proiecte vor trebui finalizate în grabă. Vei munci destul de mult, dar rezultatele vor fi mai bune decât în perioada anterioară. Vei primi sprijin de unde te aştepţi mai puţin aşa că, nu vei avea motiv să te plângi. Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi şi vei avea posibilitatea să te vezi cu aceştia chiar şi în timpul liber. Veţi face planuri de viitor şi veţi găsi rezolvări ale unor neînţelegeri mai vechi. Dacă eşti implicat în afaceri cu străinătatea şansa îţi va surâde.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 DRAGOSTEHoroscop Lunar Taur Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
Din punct de vedere sentimental lucrurile vor evolua foarte bine. Întâlnirea cu persoana iubită îţi va permite să trăieşti clipe excelente şi să îţi consolidezi relaţia. Oricum, farmecul personal îţi permite să faci o impresie excelentă persoanelor de sex opus. Dacă până acum ai fost singur, ai toate şansele să cunoşti o persoană care te va entuziasma. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi. Vei avea ocazia să participi la diverse activităţi sociale cu prietenii.
Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Timpul liber îl vei petrece foarte plăcut alături de prieteni şi de persoana iubită. Vei avea nenumărate oferte pentru divertisment şi vei reuşi să uiţi cu uşurinţă de stresul din acest an. Oricum, propunerile de petrecere a sărbătorilor vor fi deosebit de tentante, greu va fi doar să alegi. O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental va fi cea cuprinsă între 21 şi 26 decembrie. În aceste zile ai putea pleca în compania partenerului de suflet sau a-ţi putea face planuri de viitor. Prietenii te vor susţine în finalizarea unei activităţi importante pentru tine.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015- SANATATEHoroscop Lunar Taur Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Entuziasmul şi buna dispoziţie te vor însoţi pe tot parcursul perioadei, dar, din păcate, starea fizică nu va fi nemaipomenită. Te vei simţi stors de energie şi orice efort te va obosi mai mult decât până acum. Este o perioadă în care va trebui să fii atent în ceea ce priveşte sănătatea şi să nu tratezi nici cea mai mică problemă cu superficialitate. între 4 şi 11 decembrie te poţi confrunta cu stări febrile sau cu infecţii de tot felul. Vei beneficia de o bună capacitate de concentrare.
Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
Şi în această perioadă vei obosi cu uşurinţă, dar totuşi starea sănătăţii se va îmbunătăţii considerabil faţă de săptămânile anterioare. Te poţi confrunta cu dureri ale coloanei, dar şi rinichii vor fi ceva mai sensibili în această perioadă. Activităţile de divertisment îţi vor îmbunătăţi considerabil starea psihică şi acest lucru te va ajuta să depăşeşti mai uşor starea de oboseală acumulată. Din punct de vedere mental eşti din ce în ce mai eficient, iar deciziile pe care le vei lua se vor dovedi, în scurt timp, inspirate.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – BANIHoroscop Lunar Taur Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Situaţia materială îţi cam dă de furcă, dar vei reuşi să te descurci destul de bine. Cheltuielile vor fi foarte mari în primele zile ale lunii, dar după data de 4 decembrie îţi va fi ceva mai uşor să te descurci. Este posibil să fii implicat în tot felul de colaborări care te vor ajuta să faci faţă ceva mai uşor plăţii facturilor. Părinţii sau alte rude apropiate se vor arăta sensibili la problemele tale de ordin material şi te vor sprijini. Un proiect mai vechi ţi-ar putea aduce un câştig.
Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Ai în plan o mulţime de cheltuieli, dar îţi este destul de greu să te descurci cu banii. Poate ar fi mai bine să te gândeşti de două ori înainte de a achiziţiona câte ceva. Prietenii de pe alte meleaguri îţi vor face propuneri interesante care, chiar dacă nu-ţi vor aduce câştiguri imediate, te vor ajuta să fii mai optimist. Ceva bani vei câştiga prin intermediul serviciului, dar n-ar fi exclus nici ca o activitate pe care o practici în timpul liber să îţi aducă o sumă de bani. Jocurile de noroc ţi-ar putea aduce o surpriză frumoasă.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
12 decembrie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
17 decembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
11 decembrie este o zi defavorabilă semnării unor documente.
14 decembrie este o zi defavorabilă relaţiei cu rudele mai îndepărtate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 80

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017