Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016

/
/
/
1051 Views

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori • Locuri prielnice: cele situate lângă ape Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare < Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pe tot parcursul lunii Marte se va afla în zodia Capricornului, făcând un aspect favorabil cu zodia ta de naştere. Vei fi plin de energie şi vei fi tentat să te implici în tot felul de proiecte. Nu vor lipsi ocaziile de a pleca într-o călătorie sau de a face o mulţime de drumuri pentru a rezolva probleme cotidiene. Pluton se va afla şi el, alături de Marte, în zodia Capricornului conferindu-ţi putere de muncă, perseverenţă şi posibilitatea de
a finaliza proiecte importante. Activităţile intelectuale ţi-ar putea aduce realizări indiferent că este vorba de examene sau de lucrări la serviciu. Totuşi, având în vedere că spre sfârşitul lunii Marte va face o relaţie nefastă cu Uranus, va trebui să fii foarte atent la documentele pe care le semnezi, dar şi la tot ce discuţi cu cei din jur. în cazul în care vei pleca într-o călătorie este posibil să ai parte de o surpriză de mai mari dimensiuni.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Atmosfera la serviciu va fi plăcută, deşi vor exista unele neînţelegeri între colegi. în primele zile ale intervalului ai putea finaliza o lucrare pentru care ai muncit mult până acum. Tot în acest răstimp vei avea posibilitatea de a face o bună impresie unei persoane cu funcţie, care te va sprijini în perioada următoare. în intervalul 6-10 octombrie comunicarea cu cei de la serviciu va fi mai dificilă. Pot să apară tot felul de neînţelegeri. în aceste zile ar fi bine să eviţi să semnezi contracte sau să participi la negocieri, căci s-ar putea să nu obţii ceea ce ţi-ai propus.
Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Această perioadă se anunţă ceva mai agitată decât precedenta. Vei fi implicat în tot felul de proiecte a căror finalizare te va ţine încordat. Este posibil ca la nivelul conducerii instituţiei la care lucrezi să apară tot felul de schimbări care vor genera agitaţie. Interesul pentru tot ce ţine de serviciu se va accentua începând cu data de 24 octombrie, când va trebui să munceşti cu sârguinţă, pentru a face faţă tuturor cerinţelor.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Din punct de vedere sentimental vei fi ceva mai sensibil şi chiar mai romantic, iar acest lucru va influenţa favorabil relaţia ta cu fiinţa iubită. Vor exista, însă, şi momente de tensiune, în primele zile ale lunii când vă va fi greu să ajungeţi la un acord în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber, încearcă să mai laşi de la tine deoarece insistenţele de care dai dovadă pot deveni obositoare pentru partener. în cazul în care eşti căsătorit, este posibil să negociaţi, în familie, în legătură cu unele cumpărături legate de casă.
Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
Primele zile ale intervalului se anunţă favorabile iniţiativelor în plan sentimental. Aşa că, dacă doreşti poţi să-ţi convingi partenerul să îţi accepte şi să-ţi susţină proiectele. După data de 20 octombrie interesul tău se va muta spre alte zone şi acest lucru ţi-ar putea aduce reproşuri din partea fiinţei iubite. Relaţia cu prietenii va evolua destul de bine şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania acestora. Fii prudent, însă, căci o persoană te-ar putea dezamăgi.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Starea ta generală va fi destul de bună în această perioadă, iar energia de care vei dispune îţi va permite să te implici în tot felul de proiecte, dar şi să le duci cu succes la bun sfârşit. Zona cea mai sensibilă în această perioadă va fi ficatul şi aparatul circulator, iar în prima săptămână te-ai putea confrunta cu unele probleme în această direcţie. Aşa deci, chiar dacă vei avea energie, evită să exagerezi cu activităţile deoarece ai putea avea parte de o creştere a tensiunii arteriale.
Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
Energia este, în continuare, la limita superioară, dar nu ar trebui să faci exces de zel. încearcă să te orientezi spre activităţi practice, care ţi-ar putea aduce mai multe beneficii în această perioadă. Şi din punct de vedere mental vei dispune de caracteristici ce ţi-ar putea aduce succes, în prima parte a intervalului. în schimb, spre sfârşitul lunii capacitatea ta de concentrare va fi puţin mai scăzută, aşa că evită să iei decizii deosebite sau să te implici în negocieri importante.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
Situaţia financiară va fi destul de dificilă aşa că, va trebui să munceşti mult pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus. La începutul lunii şansa îţi va surâde aşa că, ai putea primi o sumă de bani în urma unor reuşite la serviciu. în zilele imediat următoare ai putea face o investiţie importantă, dar ar fi bine să gândeşti lucrurile în perspectivă. în cazul în care va trebui să faci faţă unui credit pe termen lung, analizează cu atenţie întreaga situaţie, pentru a nu te trezi cu tot felul de surprize.
Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Perioada aceasta se anunţă ceva mai favorabilă rezolvării problemei cu care te confrunţi în plan financiar. Este posibil să apară o nouă sursă de venituri, care-ţi va da ocazia să mai iei o gură de oxigen. Oricum, unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi pus în practică, semn că eforturile tale nu sunt în zadar. Chiar în primele zile ale perioadei cineva din anturaj ţi-ar putea da un sfat de care ar fi bine să ţii cont. Oricum, deciziile luate în acest interval se vor dovedi a fi cât se poate de inspirate.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
1 octombrie este o zi favorabilă cheltuielilor pentru divertisment.
15 octombrie este o zi favorabilă relaţiei cu partenerul de suflet.
Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
14 octombrie este o zi defavorabilă discuţiilor în contradictoriu.
22 octombrie este o zi nefavorabilă investiţiilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017