Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015

/
/
/
716 Views

Previziuni asatrale Scorpion Iulie 2015
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5 • Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori • Locuri prielnice: cele situate lângă ape € Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare • Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn revine în zodia ta de naştere şi te va obliga să revii la unele proiecte pe care le-ai considerat finalizate. Oricum, lucrurile îţi vor ieşi destul de greu şi vei avea mici neplăceri pe parcursul lunii. Ar fi de preferat ca activităţile pe care le demarezi în această perioadă să fie unele pe termen lung, căci dacă te vei aştepta la rezultate imediate ai putea fi dezamăgit. Neptun se va afla în zodia Peştilor influenţându-ţi opţiunile pentru timpul liber. Oricum, vei
fi dornic să-ţi valorifici la maxim fiecare clipă, iar ofertele de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate. în prima jumătate a lunii, Neptun va primi un aspect favorabil, de trigon de la Marte, semn că aceasta va fi o excelentă perioadă pentru călătorii, dar şi pentru activităţi intelectuale. Pe de altă parte, Marte în zodia Racului te va stimula să te implici în activităţi practice şi-ţi va conferi energia de a le duce la bun sfârşit pe toate.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Ai toate motivele să fi optimist, căci eforturile tale în plan profesional vor avea rezultate excelente şi se vor bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. Unele dintre proiectele mai vechi ar putea fi puse în practică şi nu este cazul să mai ai nici un fel de teamă. I Intuiţia îţi va fi şi ea de un real folos în ceea ce doreşti să întreprinzi la serviciu. în cazul în care vei avea de dat examene, rezultatele vor fi foarte bune. De asemenea, colaborările cu parteneri străini ţi-ar putea aduce tot felul de avantaje.
Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
Şi în această perioadă vei avea parte de tot felul de succese aşa , că, eforturile tale nu vor fi în zadar. Vor exista însă tot felul de situaţii stresante ceea ce te-ar putea aduce în situaţia de a avea controverse cu colegii. Evită discuţiile în contradictoriu şi încearcă pe cât posibil să rezolvi totul de unul singur. în cazul în care ai de semnat contracte sau trebuie să participi la negocieri, fii foarte atent, căci în intervalul 16-24 iulie te poţi confrunta cu tot felul de neplăceri. Şi călătoriile în interes de serviciu ţi-ar putea crea încurcături.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Scorpion DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Scorpion DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Perioadă va debuta excelent căci entuziasmul sentimental va fi la limita superioară şi te vei bucura de fiecare moment petrecut alături de fiinţa iubită. Aţi putea ieşi undeva în afara localităţii, dar n-ar fi exclus nici să participaţi la o activitate socială într-un grup de prieteni. De altfel, relaţia cu prietenii se anunţă excelentă în prima săptămână a lunii aşa că, vei putea miza pe sprijinul acestora pentru orice vei avea nevoie. Spre sfârşitul perioadei ai putea face o cunoştinţă cu ocazia unei călătorii.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Scorpion DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Se întrevăd unele blocaje în ceea ce priveşte comunicarea cu partenerul de suflet, cel puţin la începutul intervalului. Ar fi de preferat să eviţi să-ţi exerciţi autoritatea asupra partenerului, deoarece ai putea avea şi surprize mai puţin plăcute. Dacă este ceva care te deranjează, ar fi bine să laşi lucrurile aşa cum sunt, căci rezolvările vor j veni, chiar dacă nu imediat. în ultimele zile ale lunii fiinţa iubită s-ar putea confrunta cu tot felul de probleme şi ar fi nimerit să-i dai o mână de ajutor, chiar dacă nu eşti întru-totul de acord cu aceasta.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Vei fi ceva mai pesimist în această perioadă şi vei avea sentimentul că nimic nu îţi iese. Din fericire, energia fizică este la nivelul maxim şi dacă vei reuşi să te mobilizezi, vei putea face lucruri deosebite. Zona cea mai sensibilă va fi stomacul, aşa că încearcă să nu te stresezi mai mult decât este cazul şi, mai ales, evită alimentele care ţi-ar putea face rău. Din punct de vedere mental nu ai motive să te plângi căci capacitatea de a face conexiuni rapide şi raţionamentul riguros îţi vor permite să iei decizii înţelepte în situaţiile respective.
Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Lucrurile nu se vor schimba fundamental faţă de perioadă anterioară în sensul că te vei bucura de o bună robusteţe fizică şi de energie din plin. Doar din punct de vedere mental lucrurile nu vor evolua ca până acum. Mintea îţi va fi ceva mai împrăştiată şi vei avea tendinţa să sari peste etape pentru a-ţi pune în practică ideile. Evită să iei decizii în pripă şi, mai ales, încearcă să te sfătuieşti cu o persoană de încredere. După data de 27 iulie, o suferinţă mai veche ar putea reveni în atenţia ta.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Este o perioadă în care respiri mai uşurat în ceea ce priveşte situaţia materială. Vei avea şl unele câştiguri în prima săpăt- mână a intervalului, dar ar fi bine să nu cheltuieşti totul acum şi să mai pui de-o parte pentru zile grele. Oricum, reuşitele din plan profesional te vor ajuta să obţii şi câştiguri ceva mai mari. Dacă doreşti să-ţi cumperi un apartament, sau să-ţi schimbi casa vei găsi ceva care să te avantajeze. O afacere nouă ar putea fi pusă pe roate în intervalul 1 -8 iulie.
Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Ai tendinţa de a face prea multe cheltuieli pentru a-ţi satisface propriile plăceri. Este adevărat că ai putea obţine sume suplimentare prin intermediul serviciului, dar, aşa cum am mai spus, ar fi de preferat să nu cheltuieşti fără o matură chibzuinţă. în schimb, dacă ai dori să investeşti într-o afacere, şansa ţi-ar putea surâde în perioada 19-24 iulie. Tot atunci ai putea primi o ofertă de colaborare, pe care nu are nici nu rost să o refuzi. în ultimele zile ale lunii vei fi obligat să cheltuieşti pentru a face o reparaţie în cămin.
ZILE FAVORABILE
6 iulie este o zi favorabilă activităţilor practice.
•7 iulie este o zi favorabilă serviciului.
ZILE FAVORABILE
•25 iulie este o zi nefavorabilă călătoriilor.
•27 iulie este o zi nefavorabilă colaborărilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 54

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017