Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016

/
/
/
351 Views

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto 9 Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 ţi
• Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori.Locuri prielnice: cele situate lângă ape O Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare • Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Prima lună a anului se anunţă a fi una favorabilă, căci Jupiter, aflat în zodia Fecioarei, te va susţine din mâl toate punctele de vedere.Te vei bucura de o creştere a popularităţii şi vei reuşi să-ţi lărgeşti cercul de prieteni. Iar cunoştinţele pe care le vel face ţi-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Activităţile sociale te vor avantaja şi-ţi vor aduce multă bucurie. Vei putea miza pa sprijinul celor din jur, care nu vor întârzia să-ţi susţină proiectele. Pluton, patronul zodiei tale de naştere, se a afla în zodia Capricornului de unde va ajuta zodia ta de naştere printr-un sextil. Aşadar, se poate spune că activităţile Intelectuale te vor avantaja, Iar eforturile pe care le vel face în această zonă vor avea rezultate cât se poate de bune. Marte se va afla în zodia ta de naştere pe aproape tot parcursul lunii şi acest lucru îţi va da un imbold spre acţiune.Vei fi foarte dinamic şi vei dori să faci cât mai multe activităţi de la cele strict Intelectuale la cele recreative.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Ianuarie
Această perioadă va fi una în care nu vei avea timp să te plictiseşti. Vei avea tot felul de discuţii cu colegii în care, dincolo de Impresiile pe care le veţi schimba în legătură cu perioada sărbătorilor, veţi face tot felul de planuri legate de lucrările în care sunteţi Implicaţi. De asemenea, va trebui să participi la negocieri şi vei avea parte de mult stres. Al dori să faci schimbări de mai mare anvergură, dar cel puţin deocamdată, ar fi de preferat să rămâi în stadiul de a face planuri.
Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – CARIERA – 16-31 Ianuarie
Atmosfera la serviciu devine destul de apăsătoare căci toată lumea ar vrea ca orice lucrare să se rezolve Instantaneu. încearcă să-ţi păstrezi calmul căci graba te împiedică să rezolvi lucrurile corect. Comunicarea cu colegii va fi destul de dificilă din cauza stresului general care vă apasă pe toţi. în schimb, relaţia cu şefii va evolua destul de bine şi dacă vei reuşi să fii calm, cu siguranţă vel obţine susţinerea acestora. O rezolvare oarecum neaşteptată ar putea veni spre sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Ianuarie
Chiar dacă sărbătorile au trecut nevoia ta de romantism şi de implicare trup şi suflet în relaţia cu partenerul rămâne în continuare foarte mare. O bună parte din timpul liber îl veţi petrece împreună şi vă veţi simţi excelent. Vor fi unele discuţii în contradictoriu legate de planurile de viitor, dar, până la urmă, veţi ajunge la o decizie comună, care să vă bucure pe amândoi. Părinţii şi-ar putea manifesta nemulţumirea în legătură cu unii dintre prietenii tăi. Chiar dacă ţi se pare că nu au dreptate, ar fi bine să le asculţi argumentele.
Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Ianuarie
Iniţiativele tale în plan sentimental se vor bucura de succes, mai ales în primele zile ale acestei perioade. Oricum, veţi avea ocazia să petreceţi destul de mult timp împreună şi veţi face o mulţime de activităţi care se vor dovedi a fi şi utile şi plăcute. Dacă eşti singur, intervalul 16-21 ianuarie ţi-ar putea aduce o surpriză plăcută, al putea face o cunoştinţă care te va entuziasma din punct de vedere sentimental; iar relaţia va fi una de lungă durată.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – SANATATE- 1-15 Ianuarie
în cea mai mare parte a timpului vei fi entuziast şi plin de energie. Te vei implica în proiecte deosebite şi vei avea şansa să le duci la bun sfârşit. Activităţile sociale îţi vor da posibilitatea să fi mai optimist şi mal încrezător. Intervalul 4-7 Ianuarie s-ar putea dovedi a fi mai puţin fericit în ceea ce priveşte sănătatea ta, mai ales dacă eşti tentat să consumi cafea, alcool sau tutun în exces, încearcă să fii cât ponderat. Excesul de activităţi ţi-ar putea crea şi unele probleme de sănătate.
Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – SANATATE- 16-31 Ianuarie
Starea ta generală este bune în ciuda faptului că eşti nemulţumit că lucrurile par a se mişca mai încet decât ţi-ai dori. Oricum, grabă nu este de nici un ajutor, ci doar îţi creează o stare de stres, de nelinişte. Va trebui să fii ceva mai atent la vremea rece deoarece este posibil să ai parte de o răceală care nu va trece prea uşor. Dacă ai probleme de natură reumatică şi acestea s-ar putea acutiza într-o scurtă perioadă de timp. Plimbările în aer liber îţi vor fi de un real folos, mai ales după data de 24 ianuarie.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – BANI- 1-15 Ianuarie
Nemulţumirile pe care le-ai avut până acum în plan financiar se vor atenua. Este posibil să ai parte de câştiguri care-ţi vor da posibilitatea să fii mai optimist şi n-ar strica să pui şi ceva bani de-o parte. Planurile tale mal vechi ar putea căpăta contururi reale şi ţi-ar putea aduce bucurii, chiar dacă rezultatele nu vor fi atât de importante pe cât ţi-ai imaginat. Cheltuielile pentru divertisment vor fi destul de mari şi nu întotdeauna justificate.
Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – BANI- 16-31 Ianuarie
La începutul intervalului este posibil să primeşti o sumă de bani care ţi se datora de mai mult timp şi de la care aproape că-ţi luaseşi gândul. Oricum, vel fi foarte încordat în această perioadă căci, pe de-o parte, vei avea şansa unor câştiguri, dar, pe de altă pate, se vor ivi tot felul de cheltuieli care nu erau programate. După data de 24 ianuarie vei putea negocia sumele care-ţi trec prin mână şi, dacă vei şti să fii prudent, vei obţine mici avantaje. Dacă eşti implicat într-o activitate Intelectuală, aceasta va putea fi încheiată cu succes.

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – Zile FAVORABILE
22 ianuarie este o zi favorabilă activităţilor intelectuale.
24 ianuarie este o zi favorabilă iniţiativelor în plan sentimental.
Horoscop Lunar Scorpion Ianuarie 2016 – Zile NEFAVORABILE
7 ianuarie este o zi defavorabilă sănătăţii.
10 ianuarie este o zi defavorabilă semnării unor documente.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 76

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017