Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017

/
/
/
1301 Views

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017

CARACTERIZARE GENERALĂ
Pluton, planeta patronatoare a zodiei tale de naştere, se va afla şi în această lună în zodia Capricornului, făcând un aspect favorabil cu zodia ta de naştere. Vei fi mai perseverent, mai hotărât, mai încăpăţânat. Activităţile intelectuale vor fi importante pentru tine, iar capacitatea de concentrare te va ajuta să obţii rezultate excelente în acest domeniu. Vei avea ocazia să faci tot felul de drumuri, şi astfel vei îmbina utilul cu plăcutul.
Neptun se va afla în zodia Peştilor, într-o relaţie favorabilă cu zodia ta de naştere. Vei fi ceva mai sensibil, mai impresionabil. De asemenea, vei fi interesat să-ţi face planuri pentru timpul liber. Jupiter se a fia în zodia Balanţei şi va primi un aspect mai puţin favorabil de la Uranus, semn că o persoană care nu te prea iubeşte ar putea încerca să-ţi facă rău. Sunt şanse mari ca, până la urmă, totul să se tranşeze în favoarea ta.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – CARIERA

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – CARIERĂ – 1-14 Februarie
Se poate spune că vei avea parte de o perioadă extrem de agitată la serviciu. Ţi se vor da noi responsabilităţi şi vei demara proiecte în care te vei implica. Relaţia cu colegii, deşi cam agitată, te va avantaja, căci ei te vor sprijini. Vei munci foarte mult şi nu întotdeauna vei fi mulţumit de rezultatele pe care le vei avea. Pe de altă parte, cu un plus de răbdare şi perseverenţă vei reuşi să obţii ceea ce ţi-ai propus. Dacă doreşti să faci o schimbare importantă în zona serviciului, cu siguranţă se va arăta o oportunitate.
Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – CARIERA – 15-28 Februarie
Nu vei avea timp să te plictiseşti nici în această perioadă şi vei fi în fiecare clipă implicat în câte o activitate. Vei avea foarte multe de făcut şi în anumite momente te vei simţi, pur şi simplu, depăşit de multitudinea problemelor cu care te vei confrunta. Comunicarea cu şefii va fi destul de dificilă, mai ales în a doua jumătate a intervalului când în orice moment pot apărea situaţii neplăcute. Evită să-ţi manifeşti orgoliile căci nu vei avea decât de pierdut. Relaţia cu colegii va fi mai greoaie.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 DRAGOSTE- 1-14 Februarie
Eşti ceva mai romantic şi asta poate să te ajute să-ţi îmbunătăţeşti relaţia cu fiinţa iubită. Veţi face tot felul de planuri de viitor şi veţi avea ocazia să le şi puneţi în practică. în primele zile ale lunii popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil şi vei fi tentat să te implici într-o aventură sentimentală. Dacă eşti singur ai putea face o cunoştinţă care te va entuziasma mai mult decât crezi. Comunicarea cu prietenii va fi excelentă, în prima săptămână a lunii.
Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 DRAGOSTE- 15-28 Februarie
Sentimentele tale vor fi foarte năvalnice, dar tendinţa de a spune ceea ce gândeşti, fără nici un fel de menajamente nu-ţi va duce decât probleme. Este posibil să te implici într-o relaţie sentimentală cu cineva din anturajul de la serviciu şi este posibil să fie vorba de o relaţie pe termen lung. Din păcate, în a doua jumătate a intervalului comunicarea cu cei din jur şi mai ales cu cei dragi va fi deosebit de dificilă şi orice discuţie în contradictoriu se poate transforma într-un scandal în toată regula. Fii mai prudent!

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017- SANATATE

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – SANATATE- 1-14 Februarie
Se întrevăd ceva probleme de sănătate, dar dacă vei fi prudent vei putea gestiona bine situaţiile ce vor apărea. Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit şi îţi va fi destul de greu să te mobilizezi pentru a face faţă tuturor cerinţelor. Este posibil să apară probleme legate de gât şi orice răceală îţi va da mai mult de furcă decât în mod obişnuit. Din punct de vedere mental te poţi lăuda cu o bună putere de concentrare şi cu o excelentă capacitate de a găsi soluţii la probleme complicate.
Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – SANATATE- 15-28 Februarie
Starea ta generală este în continuare nemulţumitoare şi nu reuşeşti să găseşti energia de care ai nevoie. Ar fi de preferat să te ocupi cu precădere de proiectele ce nu pot fi amânate, iar pe celelalte să le laşi pentru o altă perioadă în care te vei simţi mai în formă. Sănătatea ţi-ar putea crea serioase probleme în a doua jumătate a intervalului când este posibil să te confrunţi cu o infecţie microbiană sau cu probleme ale aparatului urogenital. O alimentaţie necorespunzătoare ar putea duce la o erupţie cutanată.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – BANI

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – BANI- 1-14 Februarie
îţi este greu cu banii, dar problemele cu care te-ai putut confrunta până acum şi-ar putea găsi rezolvări, măcar de moment. Este posibil să faci o investiţie pe care ţi-o doreai de mai mult timp şi pe care până acum nu ţi-ai permis-o. Ai putea semna un contract care însă nu-ţi va aduce avantaje imediate şi va trebui să dai dovadă de răbdare. Este posibil să fii obligat să iei nişte decizii care-ţi vor pune nervii la grea încercare şi ar fi bine să nu o faci înainte de a te sfătui cu cei apropiaţi. Vei putea face multe în acest domeniu, dar nimic nu va fi simplu.
Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – BANI- 15-28 Februarie
în continuare va trebui să munceşti destul de mult pentru a-ţi pune proiectele în practică, cel puţin în plan material. Oportunităţile de câştiguri nu vor lipsi, dar totul se va concretiza extrem de greu şi în urma unui efort susţinut. Dacă ai de semnat un contract evită să o faci în a doua jumătate a intervalului, deoarece te poţi trezi cu surprize mai puţin plăcute. N-ar fi exclus să cheltuieşti o mulţime de bani pentru o călătorie.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – Zile FAVORABILE
1 februarie este o zi favorabilă călătoriilor.
9 februarie este o zi favorabilă cumpărăturilor.
Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017 – Zile NEFAVORABILE
18 februarie este o zi nefavorabilă comunicării.
24 februarie este o zi defavorabilă relaţiei cu rudele apropiate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 58

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017