Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015

/
/
/
1052 Views

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi • Numere norocoase: 3 şi 5• Culoare: roşu închis • Metal: fierul • Verb caracteristic: a dori Locuri prielnice: cele situate lângă ape • Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare < Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Marte se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Balanţei, semn că energia şi vitalitatea ta vor lăsa de dorit în această perioadă. N-ar fi rău să-ţi păstrezi ceva mai mult timp pentru odihnă şi să-ţi păstrezi forţele pentru activităţile importante. Evită să te implici în tot felul de Intrigi deoarece urmările ar putea fi neplăcute pentru tine. Jupiter se va afla în zodia Fecioarei şi va face un aspect minunat, de sextil cu zodia ta de naştere. aşadar, şansa îţi va surâde şi vei putea să faci faţă unor proiecte importante, succesul fiind, într-o bună măsură, garantat. Activităţile sociale se vor dovedi cât se poate de benefice pentru tine, dându-ţi posibilitatea să-ţi lărgeşti cercul de prieteni, dar şi să faci cunoştinţe care, mai devreme sau mai târziu, te vor sprijini. N-ar fi exclus nici ca unul dintre prietenii tăi să aibă o realizare care te va bucura şi pe tine foarte mult.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Decembrie
Luna va debuta cu o perioadă de incertitudini la serviciu sau poate de neînţelegeri cu şefii. Oricum, cel puţin în primele zile ale intervalului ar fi de preferat să laşi lucrurile să se lămurească şi să nu intervii în nici un fel. Relaţia cu colegii va fi destul de dificilă şi nu vei reuşi să colaborezi cu ei aşa cum vei dori. Fiecare este concentrat mai de grabă pe propriile probleme aşa că, la serviciu va fi o atmosferă destul de apăsătoare, în ultimele zile, însă, conjunctura se va ameliora.
Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – CARIERA – 16-31 Decembrie
Ceea ce era mai greu de făcut s-a făcut aşa că, se poate spune că te aşteaptă o perioadă destul de lejeră la serviciu. Va trebui să finalizezi unele dintre activităţile începute de mai mult timp, dar acestea nu-ţi vor ridica probleme deosebite. Vei primi câteva oferte de schimbare a job-ului şi va trebui să le analizezi cu atenţie. O persoană cu care ai colaborat te va contacta pentru a-ţi cere sfatul în chestiuni importante pentru ea. înainte de sărbători atmosferă va fi extrem de veselă la serviciu şi toată lumea va fi optimistă.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 DRAGOSTE- 1-15 Decembrie
în primele două zile ale lunii vei avea o discuţie pe teme financiare cu partenerul. Până la urmă te va convinge să-i accepţi sugestiile şi aşa va fi cel mai bine din toate punctele de vedere. Totuşi, unele nemulţumiri mai vechi nu-ţi vor da voie să te bucuri de relaţia cu fiinţa iubită şi în permanenţă vei avea tendinţa să-i faci reproşuri, ceea ce ar putea duce la o deteriorare a relaţiei voastre, încearcă să fii ceva mai conciliant şi lasă trecutul acolo unde-i este locul.
Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 DRAGOSTE- 16-31 Decembrie
Nemulţumirile de până acum se vor atenua şi vei reuşi să găseşti metode paşnice de rezolvare ale acestora. Şi comunicarea cu fiinţa iubită se va îmbunătăţi considerabil şi asta vă va bucura pe amândoi. întâlnirile cu prietenii vor fi foarte importante pentru tine pentru că-ţi vor da posibilitatea să te relaxezi şi să afli veşti importante despre aceştia. Spre sfârşitul anului este posibil să primeşti musafiri de pe alte meleaguri ocazie cu care veţi depăna amintiri, dar veţi face şi planuri de viitor.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015- SANATATE

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – SANATATE- 1-15 Decembrie
Starea ta fizică nu va fi nemaipomenită căci vei obosi cu uşurinţă şi-ţi va fi greu să faci faţă unui program încărcat. În cazul în care ai o suferinţă cronică este posibil ca aceasta să se acutizeze mai ales în intervalul 4-11 decembrie. Este posibil să apară necesitatea unei intervenţii chirurgicale. Din fericire, starea psihică este excelentă şi acest lucru te ajută să ai o bună recuperare, indiferent de problemă de sănătate cu care te confrunţi. Activităţile intelectuale îţi vor permite să-ţi pui în valoare calităţile.
Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – SANATATE- 16-31 Decembrie
în continuare energia ta este la limita inferioară aşa că, nu trebuie să faci prea multe activităţi. Oricum a fost un an în care ai muncit foarte mult, aşa că în aceste zile ai putea să-i laşi şi pe alţii să facă o parte din treaba ta. Păstrează-ţi timp pentru odihnă şi în felul acesta, vel reuşi să fii ceva mai eficient. Şi comunicarea cu cei din jur îţi va face bine, mai ales că vei avea multe de pus la punct. De sărbători, evită meniurile prea încărcate. încearcă un regim de viaţă echilibrat.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – BANI- 1-15 Decembrie
Situaţia materială îţi creează tot felul de probleme. în primele zile ale intervalului vei avea de făcut tot felul de cheltuieli în compania fiinţei iubite şi n-ar fi exclus să apară neînţelegeri pe această temă. Oricum, cheltuielile pentru divertisment vor continua să fie mari până spre sfârşitul intervalului. în cazul în care ai de gând să participi la jocurile de noroc, este bine să ştii că şansa de câştig este minimă. Poate ar fi mai bine să eviţi astfel de activităţi.
Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – BANI- 16-31 Decembrie
Cheltuielile continuă să fie destul de mari, dar, din fericire, situaţia financiară este destul de bună aşa că, problemele tale în această direcţie se vor diminua. Este posibil ca o persoană din familie să aibă un câştig important aşa că, vei simţi într-o mai mică măsură presiunea cheltuielilor. Pe la mijlocul intervalului este posibil să primeşti un cadou, un obiect pe care ţi-l doreai de mai mult timp şi pentru care făceai în secret tot felul de planuri. în cazul în care ţi-ai propus să pleci într-o călătorie, este bine să ai ceva mai mulţi bani la tine pentru cheltuieli.

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – Zile FAVORABILE
20 decembrie este o zi favorabilă comunicării cu cei din jur.
23 decembrie este o zi favorabilă situaţiei financiare.
Horoscop Lunar Scorpion Decembrie 2015 – Zile NEFAVORABILE
12 decembrie este o zi nefavorabilă relaţiei cu partenerul de viaţă.
19 decembrie este o zi defavorabilă implicării în activităţi deosebite.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 7

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017