Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Scorpion Aprilie 2016

/
/
/
550 Views

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016
Semn de apă, fix, feminin • Planetă dominantă: Pluto • Piatră preţioasă: topazul • Zi norocoasă: marţi # Numere norocoase: 3 şi 5• Culoare: roşu închis • Metal: fierul i Verb caracteristic: a dori
Locuri prielnice: cele situate lângă ape » Zonă erogenă: organele genitale, coapsele • Calităţi: dinamism, ambiţie, capacitate de autoregenerare • Defecte: orgoliu, gelozie, posesivitate

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Jupiter se va afla în zodia Fecioarei conjunctură care te va avantaja în mod special. Vei avea ocazia să îţi lărgeşti cercul de prieteni şi, oriunde te vei duce vei reuşi să faci o Impresie bună. Vei reuşi să rezolvi ceea ce ţi-ai propus, căci vel beneficia de sprijinul tuturor cunoştinţelor. Pluton se va afla în zodia Capricornului conferindu-ţi capacitatea de concentrare şi rezistenţă la efort. Vel dispune de o excelentă capacita
te de comunicare şi vei reuşi să-l convingi pe cei din jur să-ţi accepte ideile. începând cu data de 6 aprilie, Mercur se va afla în zodia Taurului, în opoziţie cu zodia ta de naştere. Această conjunctură ţi-ar putea aduce noi oportunităţi de a te Implica în colaborări şi parteneriate de tot felul. Pe de altă parte, vei fi tentat să te implici în proiecte interesante şi să le ocoleşti pe cele care te obligă la efort constant şi la rutină.

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – CARIERĂ – 1-15 AprilieTe vei implica trup şi suflet în activităţile profesionale în această perioadă, dar grabă cu care ai tendinţa să faci unele lucruri te poate determina să greşeşti. Este o perioadă în care va trebui să fii ceva mai modest şi să nu aştepţi ca toată lumea să te laude. Şefii vor observa eforturile tale, dar aprecierile vor întârzia în anumite momente. Relaţia cu colegii va evolua cât se poate de bine, iar atmosfera la serviciu va fi plăcută. Dacă vei avea nevoie de susţinerea colegilor, o vei obţine.
Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – CARIERA – 16-30 Aprilie
La începutul intervalului vor exista unele animozităţi între colegii de la serviciu, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate, iar atmosferă va reveni din nou foarte plăcută. După data de 22 aprilie este posibil să ţi se propună o colaborare interesantă, semn că eşti apreciat pentru calităţile pe care le ai. Pe la jumătatea Intervalului, vei avea ocazia să primeşti un accept la o cerere mai veche. Oricum, aceea este o bună perioadă pentru a cere sprijinul şefilor, dar şi al colegilor. Randamentul tău la serviciu va fi ceva mal scăzut.

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Aprilie
începutul lunii se va arăta favorabil relaţiei tale cu partenerul. Timpul petrecut împreună vă va face plăcere amândurora, mai ales că veţi putea să lămuriţi chestiuni importante pentru amândoi. După data de 6 aprilie, ai putea intra într-o relaţie sentimentală cu cineva din anturajul de la serviciu. N-ar fi exclus nici ca partenerul să-ţi reproşeze că îi aloci prea puţin timp şi interes. Spre sfârşitul intervalului este posibil ca partenerul să se confrunte cu o mică problemă în plan profesional. Lucrurile se vor rezolva destul de uşor.
Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 DRAGOSTE- 16-30 Aprilie
Interesul pentru îmbunătăţirea relaţiei cu partenerul se va accentua pe parcursul acestui interval. Mai ales dacă eşti căsătorit este posibil ca fiinţa iubită să aibă unele realizări la care ai pus şi tu umărul în ultimul timp. Pe la mijlocul intervalului ţi se va oferi oportunitatea de a pleca într-o călătorie ceea ce ţi-ar putea da posibilitatea să faci o cunoştinţă interesantă, care te va entuziasma din punct de vedere sentimental. Proiecte pentru timpul liber a-ţi putea face la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – SANATATE- 1-15 Aprilie
Starea ta generală va fi destul de bună, cu condiţia să fii foarte atent la orice simptom. Zona cea mai sensibilă va fi inima, aşa că fii foarte atent, mai ales dacă ai probleme de natură cardiacă. Şi aparatul digestiv ţi-ar putea face o surpriză mai puţin plăcută, în prima săptămână a lunii. începând cu data de 6 aprilie vei dispune de o mai bună capacitate de regenerare aşa că, orice simptom va putea fi depăşit mult mai uşor. Din punct de vedere mental vei funcţiona la parametri maximi pe tot parcursul intervalului.
Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – SANATATE- 16-30 Aprilie
Vei dispune de o rezistenţă bună la îmbolnăviri aşa că, s-ar părea că sănătatea nu-ţi va face probleme în această perioadă. Doar în primele zile ale Intervalului este posibil să ai parte de probleme ale aparatului respirator. Starea psihică va fi excelentă, Iar optimismul de care vei da dovadă va influenţa, într-o oarecare măsură, şi starea ta fizică. Activităţile intelectuale în care vei fi implicat se vor dovedi a fi de succes. întâlnirile cu prietenii te vor face şi mai optimist. Nu le evita!

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – BANI

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – BANI- 1-15 Aprilie
Situaţia financiară îţi va face oarece probleme în această perioadă. Sumele pe care le aştepţi vor mai întârzia şi nu vei putea să faci cheltuielile pe care ţi le-ai propus. Trebuie să ai multă răbdare şi, mai ales, trebuie să fii prudent dacă ţi-ai propus o investiţie. Ceva bani ai putea primi prin intermediul serviciului, dar nu vor fi la nivelul necesităţilor tale. Cineva din familie îţi va da o mână de ajutor pentru a te descurca şi a-ţi pune proiectele în practică. Prudenţa trebuie pusă totuşi pe primul plan.
Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – BANI- 16-30 Aprilie
Greutăţile cu care te confrunţi în plan material se vor accentua şi va trebui să faci eforturi destul de mari pentru a te descurca. Totul evoluează mai greu sau mai încet, dar ţine cont că dacă te vei grăbi nu vei face decât să încurci şi mai mult lucrurile. Pe la începutul intervalului este posibil să faci unele cheltuieli pentru a ajuta o rudă mai îndepărtată, dar n-ar fi exclus nici să investeşti în propria ta sănătate. Cheltuielile pentru sărbători vor fi mult mai mari decât ai anticipat, dar cu puţin ajutor le vei face faţă.

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – Zile FAVORABILE
2 aprilie este o zi favorabilă îmbunătăţiri stării psihice.
29 aprilie este o zi favorabilă relaţiilor cu prietenii.
Horoscop Lunar SCORPION Aprilie 2016 – Zile NEFAVORABILE
12 aprilie este o zi defavorabilă iniţiativelor.
18 aprilie este o zi defavorabilă relaţiei cu colegii.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017