Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016

/
/
/
1090 Views

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter • Piatră preţioasă: turcoazul • Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 ţi 7 • Culoare: purpura 4 Metal: cositorul • Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare • Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile • Calităţi: inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză Defecte: superficialitate, infatuare

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016

CARACTERIZARE GENERALĂ
Saturn se va afla şi în această lună în zodia ta de naştere blocându-ţi iniţiativele şi obligându-te la multă muncă pentru orice. Din fericire, Jupiter se va afla în zodia Balanţei şi va face un aspect fericit cu zodia ta de naştere. Aşadar, unele din problemele pe care le-ai avut până acum şi-ar putea găsi rezolvarea, sau poate vei avea realizări la care nici măcar tu nu te aşteptai. Oricum, popularitatea ta va creşte considerabil, cei din jur îţi vor aprecia iniţiativele şi nu va fi o problemă să primeşti sprijin ori de câte ori vei avea nevoie. Uranus se va afla în zodia Berbecului şi va aspecta şi el, în mod fericit, zodia ta de naştere. Prin urmare, vei fi mai creativ, dar şi mai independent pe tot parcursul intervalului. Inteligenţa de care dai dovadă va putea fi pusă în evidenţă, aducându-ţi apreciarea tuturor. Şi relaţia cu străinătatea te va favoriza, doar spre sfârşitul lunii va trebui să fii mai prudent în această direcţie.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – CARIERA

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – CARIERĂ – 1-15 Octombrie
Vei avea o perioadă aglomerată la serviciu, în care va trebui să rezolvi tot felul de situaţii şi nu vei avea timp nici să respiri. în prima săptămână a lunii va trebui să faci un pic de organizare, altfel nu vei reuşi să fii eficient. N-ar fi exclus să fii obligat să rezolvi chestiuni de rutină, care te vor plictisi peste măsură, dar nici nu vei avea cum să le ocoleşti. După data de 9 octombrie vei munci într-un ritm mai puţin alert, dar atenţie căci relaţia cu superiorii va fi mai tensionată.
Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – CARIERA – 16-31 Octombrie
Va fi ceva mai lejer la serviciu, dar, atenţie, căci relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată la începutul intervalului. încearcă să dai dovadă de conştiinciozitate şi vei reuşi să eviţi orice neplăcere. La începutul intervalului este posibil ca o persoană din anturajul de la serviciu să încerce să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul tău. Fii prudent şi nu te încrede în orice zâmbet amabil! Spre sfârşitul lunii este posibil să te confrunţi cu unele probleme care te vor împiedica să aloci suficientă atenţie chestiunilor profesionale.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 DRAGOSTE

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 DRAGOSTE- 1-15 Octombrie
Sentimentul de singurătate continuă să te domine, deşi relaţia cu fiinţa iubită are şanse să se îmbunătăţească. Din păcate, luna va debuta cu discuţii legate de faptul că va trebui să te implici în activităţi care-ţi vor lua timp, ceea ce nu-ţi va permite să petreci prea mult din timpul tău liber alături de partener. în schimb, relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi te vei simţi excelent în compania acestora. Este posibil să faci cunoştinţe noi care îţi vor fi de un real folos.
Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 DRAGOSTE- 16-31 Octombrie
La începutul intervalului, te vei simţi excelent în compania prietenilor şi n-ar fi exclus să faci o cucerire din anturajul. Va fi, însă, doar o aventură şi este puţin probabil să se transforme într-o relaţie de durată. în a doua jumătate a intervalului ar fi bine să eviţi să te implici în discuţii în contradictoriu cu fiinţa iubită deoarece lucrurile ar putea degenera. Fii cât se poate de prudent deoarece, spre sfârşitul lunii, există riscul unei rupturi. Neînţelegerile vor putea fi greu depăşite şi cel mai bine ar fi să amâni orice rezolvare.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016- SANATATE

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – SANATATE- 1-15 Octombrie
Zona cea mai sensibilă va fi vezica biliară aşa că, încearcă o alimentaţie cât mai lejeră. Din fericire, conjunctura te va ajuta să rezolvi cu uşurinţă orice problemă care are legătură cu sănătatea. Starea ta psihică nu va fi nemaipomenită, dar se va îmbunătăţi constant. Activităţile sociale îţi vor da ocazia să depăşeşti mai uşor neplăcerile ce par a nu se mai termina şi-ţi vor permite să vezi şi partea plină a paharului. Spre sfârşitul intervalului este posibil să faci unele analize care-ţi vor da ceva emoţii, dar rezultatele vor fi bune.
Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – SANATATE- 16-31 Octombrie
în cazul în care până acum ai avut unele probleme de natură cardiacă, acestea vor reveni în atenţia ta, aşa că ar fi de dorit să nu faci eforturi deosebite. Un regim de viaţă echilibrat ar fi exact ceea ce ţi-ar trebui în această perioadă. Unele probleme de sănătate ar putea să apară şi pe fond nervos, generate de insatisfacţii. Relaţia cu prietenii şi activităţile sociale îţi vor fi de mare ajutor şi în această perioadă căci îţi vor da posibilitatea să te desprinzi de nemulţumirile cotidiene.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – BANI

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – BANI- 1-15 Octombrie
O perioadă în care vei cheltui mai mult şi vei avea ocazia să faci investiţii. Pe de altă parte, este bine să fii prudent. Gândeşte-te de două ori înainte de a lua decizia unei achiziţii. Vel face tot felul de cheltuieli pentru divertisment, în compania fiinţei iubite. Pe de altă parte, şi copiii sau persoanele mai tinere din familie îţi vor cere mai mulţi bani. Ai putea avea unele câştiguri şi datorită implicării într-o activitate intelectuală de succes.
Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – BANI- 16-31 Octombrie
Ocaziile de a face investiţii nu se vor lăsa aşteptate, dar va trebui să fii foarte atent căci datele problemei s-ar putea schimba în orice moment. N-ar fi exclus să cheltuieşti bani pentru a pleca într-o călătorie sau pentru a face o bucurie celor dragi. în prima săptămână a intervalului lucrurile vor evolua bine, iar iniţiativele tale în plan financiar nu îţi vor ridica probleme. în schimb, în ultimele zile ale lunii orice risc asumat poate genera pierderi serioase, aşa că nu te implica în speculaţii financiare.

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE / NEFAVORABILE

Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – Zile FAVORABILE
5 octombrie este o zi favorabilă implicării în activităţi de divertisment.
15 octombrie este o zi favorabilă relaţiei cu fiinţa iubită.
Horoscop Lunar Sagetator Octombrie 2016 – Zile NEFAVORABILE
21 octombrie este o zi defavorabilă implicării în activităţi financiare.
30 octombrie este o zi defavorabilă reacţiilor impulsive.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017