Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Horoscop Lunar Mai 2019

Horoscop Lunar Mai 2019 – Sanatate, Bani, Dragoste, Cariera, Previziuni Decembrie, Horoscop Lunar 2019

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015

/
/
/
748 Views

Previziuni astrala Sagetator Iulie 2015
Semn de foc, mutabil, masculin • Planetă dominantă: Jupiter • Piatră preţioasă: turcoazul • Zi norocoasă: joi • Numere norocoase: 2 şi 7 • Culoare: purpura • Metal: cositorul • Verb caracteristic: a înţelege • Locuri prielnice: spaţii deschise, exterioare • Zonă erogenă: coapsele şi şoldurile • Calităţi: inteligenţă, intuiţie, capacitate de sinteză 1 Defecte: superficialitate, infatuare

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015

CARACTERIZARE GENERALĂ
Cel puţin în această lună ai scăpat de Saturn în zodia ta de naştere, aşa că ar fi bine să profiţi de aspectul favorabil pe care-l face Jupiter cu Săgetătorul şi lansează-te în proiecte îndrăzneţe. Şansele de realizări vor fi foarte mari, mai ales în prima parte a lunii, când Jupiter va face un aspect favorabil cu Uranus. Totuşi, prezenţa lui Saturn în zodia Scorpionului ţi-ar putea aduce unele neplăceri în cazul în care te implici în activităţi ilegale sau chiar
la limita legalităţii. Neptun se va afla pe tot parcursul lunii în zodia Peştilor, în cuadratură cu zodia ta de naştere. Vei fi deci ceva mai împrăştiat şi un pic mai idealist, ceea ce nu-ţi face bine. Având în vedere aspectele favorabile pe care le va face această planetă cu Soarele, Marte şi Mercur este de aşteptat să ai unele realizări în gospodărie, mai ales dacă doreşti să faci schimbări în acest domeniu. Şi relaţia cu familia va fi între priorităţile tale.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – CARIERA

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – CARIERĂ – 1-15 Iulie

Vei avea o perioadă destul de plină la serviciu căci vei fi implicat în tot felul de proiecte care nu-ţi vor da timp nici măcar să respiri. Este posibil şi să demarezi o activitate nouă, care te va obosi şi care te va obliga la multă alergătură, în perioada 1-8 iulie este posibil să ţi se propună o colaborare pe care o vei găsi foarte tentantă, dar care te-ar putea obliga să rămâi peste program la serviciu. Dacă ai de dat examene, rezultatele vor fi mulţumitoare. Dacă nu, şefii îţi vor aprecia ideile mai mult decât crezi.
Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – CARIERA – 16-31 Iulie
în primele zile vei reuşi să ieşi în evidenţă la serviciu, iar relaţia cu colegii se va îmbunătăţi. Din păcate, vei avea unele neînţelegeri cu superiorii, care-ţi vor crea o stare de nemulţumire. încearcă să nu te laşi influenţat de aceste chestiuni mai ales că, până pe data de 25 iulie ai toate şansele unei realizări. începând cu data de 26 iulie, lucrurile vor evolua ceva mai încet şi vei munci mai mult pentru a obţine ceea ce ţi-ai propus. Cineva din anturaj ţi-ar putea veni în ajutor pentru rezolvarea unor chestiuni profesionale.

Horoscop Lunar Iulie 2015 Sagetator DRAGOSTE

Horoscop Lunar Iulie 2015 Sagetator DRAGOSTE- 1-15 Iulie
Unele dintre nemulţumirile de până cum se vor rezolva şi vei traversa o perioadă excelentă în plan sentimental. Vei avea posibilitatea să-ţi petreci timpul liber în compania fiinţei iubite sau, oricum, într-o companie care-ţi va face mare plăcere. Cu ocazia unei călătorii ai şanse să faci o cunoştinţă cu care ai putea stabili o relaţie de mai lungă durată. N-ar fi exclus nici că o persoană din anturajul de la serviciu să-ţi facă o propunere care te va surprinde în mod plăcut. Ai putea trăi o frumoasă aventură.
Horoscop Lunar Iulie 2015 Sagetator DRAGOSTE- 16-31 Iulie
Această perioadă se anunţă a fi mult mai agitată decât cea anterioară. Este posibil să apară discuţii pe teme financiare şi nu vă va fi uşor să ajungeţi la un acord în ceea ce priveşte modul în care ar trebui cheltuite sumele comune. N-ar fi exclus nici ca partenerul să facă o cheltuială cu care nu vei fi de acord ceea ce va genera discuţii aprinse. Relaţia cu prietenii îţi va aduce bucurii mai ales în prima parte a intervalului. Ai putea să te vezi cu cei aflaţi pe alte meleaguri sau ai putea primi veşti îmbucurătoare de la aceştia.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – SANATATE

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – SANATATE- 1-15 Iulie
Deşi starea psihică va fi excelentă, din punct de vedere fizic nu te vei bucura de prea multă energie. Ar fi de preferat să nu faci activităţi care să te obosească deoarece inima ta va fi mai sensibilă şi n-ar fi exclus să apară probleme de natură cardiacă. Din fericire, optimismul şi bună dispoziţie te vor însoţi pe tot parcursul acestei perioade şi te vor ajuta să depăşeşti cu bine situaţiile mai puţin plăcute cu care te vei confrunta. Din punct de vedere intelectual, randamentul tău va fi la maxim.
Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – SANATATE- 16-31 Iulie
Sănătatea nu îţi va face probleme deosebite în această perioadă chiar dacă vei avea şi zile în care nu te vei simţi foarte confortabil. între 16 şi 19 iulie este posibil să apară probleme de natură reumatică. Unele suferinţe mai vechi pe care le-ai tratat superficial te-ar putea obliga să te duci la medic. începând cu data de 26 iulie va trebui să acorzi mai multă atenţie alimentaţiei deoarece aparatul digestiv va fi sensibil şi ţi-ar putea da serios de furcă. Din punct de vedere intelectual vei beneficia de un plus de inspiraţie.

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – BANI

Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – BANI- 1-15 Iulie
Vei face tot felul de cheltuieli şi ţi s-ar putea propune o investiţie mai deosebită. Dacă ai de gând să faci unele cheltuieli pentru îmbunătăţirea confortului în apartament, sau poate vei avea nevoie de o reparaţie, perioada cea mai bună va fi cea cuprinsă între 5 şi 13 iulie. Tot atunci, părinţii sau alte rude apropiate ţi-ar putea da o mână de ajutor pentru a face faţă cheltuielilor pe care le ai. O activitate intelectuală ar putea fi încheiată cu succes aducându-ţi o îmbunătăţire a bugetului.
Horoscop Lunar Sagetator Iulie 2015 – BANI- 16-31 Iulie
Cheltuielile vor fi din ce în ce mai mari şi ţi-ar putea da peste cap echilibrul financiar. Dacă ai de gând să cumperi un obiect mai scump fi foarte atent căci, în scurt timp, ai putea constata că ai făcut o greşeală. Speculaţiile financiare ţi-ar putea crea şi ele probleme aşa că, ar fi bine să te abţii, mai ales în a doua jumătate a acestei perioade. Colaborările, în schimb, ţi-ar putea aduce unele câştiguri, mai ales în intervalul 22-24 iulie. Tot atunci, unul dintre proiectele tale mai vechi ar putea căpăta contururi reale.
ZILE FAVORABILE
•4 iulie este o zi favorabilă realizărilor profesionale.
•7 iulie este o zi favorabilă investiţiilor.
ZILE NEFAVORABILE
•19 iulie este o zi nefavorabilă din punct de vedere financiar.
•24 iulie este o zi nefavorabilă deciziilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − = 7

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Horoscop Lunar Scorpion Februarie 2017